klar for sene høstkvelder i sofakroken

reklame: kremmerhuset 

Nå har tv-stua vår hatt det samme nipset og de samme putene veldig lenge, og nå som høsten er rett rundt hjørnet, kjente jeg at jeg hadde veldig lyst på en forandring. Det trenger ikke å være store endringene og det trenger heller ikke å koste altfor mye, det har Kremmerhuset sørget for – der har de nemlig fått inn så mange fine nyheter nå – alt fra nydelige putetrekk i velour og tweed, til enkle småmøbler og superfine pyntegjenstander. Nå får du dessuten 3 puter for prisen av 2 til og med 25. august 🍂

TV-stua vår er den mørkeste stua i huset, stuen vegg i vegg er lys, dus og rosa, mens spisestuen er lysegrå med messingdetaljer. Jeg ønsker meg alltid en rød tråd gjennom stuene, så det kan ikke skjære seg helt når jeg skal gjøre endringer, men det skal helst harmonere med hverandre. Likevel vil jeg beholde det litt rustikke, stemningsfulle og mørke som TV-stuen har, og dermed falt jeg pladask for disse putene med blomstermønster! Her er det noen få detaljer i rosa og dermed synes jeg de passer så fint med stuen vegg i vegg. Jeg fant et pledd i samme mønster og noen puter i en helt nydelig grønnfarge som også tar opp fargene i mønsterputen. Synes det ble skikkelig fint og akkurat passe høst. 

Jeg har også gjort noen endringer og flyttet på litt møbler slik at jeg fikk inn denne bartrallen. Ellers har jeg pyntet med strå og andre nyheter fra Kremmerhuset som jeg synes passer veldig fint for å skape helheten i stuen. Her skal vi ha mange hyggelige kvelder fremover, krølle oss opp i sofaen blant alle putene, pakke oss inn i det digre pleddet og drikke varm kakao mens høststormen uler utenfor 😉 


Sjekk ut alle mine favoritter hos Kremmerhuset HER 🍁

28 kommentarer

 1. Dear Caroline, you decorated it so beautifully!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena 🙂 <3

 2. Så nydelig dekorert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tine!

 3. Hei, så utrolig koslig dere har det. Kjempe fint 🙂
  Hvor er de runde sofabordene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Slettvoll 🙂

 4. Så fin stue! Hvilken farge har dere på veggen?

  1. Det lurer jeg også på! Stueveggen fargen altså

   1. Caroline Berg Eriksen

    Antikk grå med «étt knepp hvitt» 🙂

 5. Kjempefint med nydelige, lune farger!
  Også et spørsmål; i dagens samfunn har de fleste råd til å endre eller bytte ut både interiør og garderobe etter som trendene endrer seg, noe som etter mitt syn skjer ganske ofte. Så har vi gode muligheter for å levere det «gamle» på bruktbutikker eller i containere hos forskjellige klesbutikker etc. Det er bra, men jeg tror de fleste er klar over at det bare er en måte for å kunne fortsette «bruk-og-kast» holdningen med litt bedre samvittighet. For i virkeligheten, i et miljøperspektiv, må vi jo kjøpe mindre, og kjøpe ting og klær som varer lengre. Noe som nok kan være vanskelig for noen og enhver, å akseptere at vi ikke kan fortsette å følge trendene til enhver tid om vi skal gjøre noe for miljøet. Så får vi input daglig fra influensere som reklamerer for alle moter og alt man kan kjøpe med tilbud og rabattkoder. Det vises bilder og videoer av velfylte garderober og walk in closets, med så store mengder klær at man skjønner at mange av plaggene og skoene umulig blir brukt mer enn et par ganger. Jeg forstår at dette er din jobb, og jeg tror også at du og din familie allerede er miljøbevisste og gjør mye på mange områder. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, som det sies. Likevel, jeg undrer meg litt over at det reklameres så mye hos forskjellige influensere for å kjøpe mer (og enda mer). Vi som forbrukere kan påvirke salgsbransjen ved å handle mindre og mer miljøvennlig. Skulle man kanskje prøvd å påvirke hverandre mer her? Spørsmålet mitt er om du vil dele dine tanker rundt dette, og hvordan du tenker om din egen merkevare nå og i fremtiden knyttet opp mot tema?
  (Kanskje kjedelig å få et slikt spørsmål når du ved flere anledninger har skrevet om miljø, matsvinn, flyreiser osv. Og i noen av eksemplene over har jeg først og fremst den «generelle» influenser i tankene. Men det er DINE tanker jeg vil høre:) ).

  1. Veldig bra kommentar:)

   1. Hadde det gått an å trykke «liker» på denne kommentaren, hadde jeg gjort det. Det forbruket vi har, er helt hinsides. Jordens ressurser er oppbrukt 🙁 Hva med våre etterkommere?

  2. Enig i denne kommentaren. Dette er det nok mange av oss som føler på.

  3. Flott! Takk!

 6. Så masse fine ting fra Kremmerhuset!:) Men å si at det ikke trenger å koste så mye, er jeg ikke helt enig i.. Et kjapt overblikk på bildene og priser fra hjemmesiden viser en forandring på i hvertfall bortimot 10.000,-, som jo er ganske mye penger for de fleste for å fornye noe som egentlig ikke behøver fornying. Men for all del, veldig flott stue, og man trenger jo selvfølgelig ikke alt. Dere er veldig priviligerte som har muligheten, men det har jeg inntrykk av at dere både setter pris på og er takknemmelige for:)

 7. Kjempefint! Tror det det hadde blitt lekkert med dempet sort på veggen over brystpanelen. Men nå elsker jeg kontraster som sort og hvitt.

 8. Hei finner ikke pleddet når jeg klikker på linken du henviser til. Bare et som ligner.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper du har funnet det nå 🙂

 9. Bare å bytte ut puter gjør jo mye med forandring. De var Nydlige de du har der i soffan

 10. Er det fint med nips som er masseprodusert og dermed veldig upersonlig? Nei.

  1. MIE. Det flotte med kremmerhuset er at de har mye fint i en prisklasse som passer de fleste vil jeg tro. Ofte 3 for 2 på putetrekk f.eks, de har veldig bra kvalitet. Jeg mikser dyrt med billig og bruker kremmerhuset mye. Og det fine er jo at smaken er forskjellig og det er økonomien også.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er så enig med deg 🙂

 11. Hvilke type «innmat» puter bruker du? Putene blir så fine

  1. Hei 🙂 Kremmerhuset selger fine puter av dun som passer alle putetrekkene. Med disse får du fyldige , fine puter 😉

  2. Caroline Berg Eriksen

   De blir kjempefine! Det er innmatputer fra Kremmerhuset 🙂

 12. Fine farger Men hvordan får dere til å sitte i sofaen med så mange puter? De hadde endt på gulvet her, om familien skulle fått plass

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi kan fint sitte sånn, men jeg synes for eks. alltid det er deilig med en pute i fanget og tar gjerne bort en i ryggen da. Ellers er det jo bare å legge dem på gulvet når alle skal sitte der 🙂

 13. Putene er fine, de, men….To grønne, en med mønster, to grønne, en med mønster…. «tinnsoldatputer» som står på geledd.
  Du er svært glad i symmetri – hva med å løse litt opp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *