favoritt i månedens Goodiebox

reklame: goodiebox 

Noe av det jeg liker best med Goodiebox, er at jeg blir introdusert for nye produkter eller merker som jeg ellers ikke ville funnet selv. Denne gangen fulgte det med et helt fantastisk øyenskyggepalette som jeg elsket fra første stund – det har akkurat de fargene jeg liker å bruke når jeg sminker meg og da jeg også fikk testet det, oppdaget jeg at fargene virkelig var superfine! De var akkurat passe pigmenterte, enkle å duse ut og i tillegg kan palettet brukes som både blush og highlight! Jeg laget en liten film til dere så dere kan se hvor enkelt og kjapt det er å påføre øyenskygge når produktet er så bra. 


Goodiebox kommer til din postkasse hver måned for 199,- og garanterer at verdien i boksen vil være på minimum 650,- i måneden kan du få tilgang til nyheter innen hud- og hårpleie og sminke, eller produkter i samme kategori fra kjente og kjære merkevarer – eller fra merker du ikke kjenner til ennå. Du får produkter i full størrelse, men også i reisestørrelse og nå kan du også bli med i DENNE gruppen på Facebook, hvor du kan bytte eller gi bort de produktene du kanskje ikke bruker eller ikke ble hodestups forelsket i 😉 


Bestill din Goodiebox HER ⭐️

12 kommentarer

 1. Hei igjen Caroline, i forrige innlegg hadde du et bilde av en veldig fin kjole som var hvit med rosa blomster. Jeg hadde blitt så glad hvis du kunne fortalt meg hvor du har kjøpt denne kjolen 🙂 Ha en veldig fin dag videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er den grønne du tenker på, ikke sant? Den er lysegrønn 🙂 Den kommer fra Revolve 🙂

 2. Kunne tenkt med dette, men vet du om produktene er veganske? Er det mye ekstra plast/emballasje? Hyggelig å se at dere har hatt en fin sommer. Lykke til med skolestart til uken 🙂

 3. Så fine farger
  Bruker du fortsatt løsvipper, eller setter du på extentions?

  Klem ♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er extensions, men da jeg laget videoen trengte de etterfyll 😉

   <3

   1. Å ja La ikke merke til om du skulle ha etterfylt, men har tenkt på det i det siste at du har så fyldige og fine vipper

   2. Caroline Berg Eriksen

    Åja, trodde det var det du mente :p Men tusen takk! Mine egne holder seg faktisk veldig fint under extensions også, det er jo selvfølgelig et stort pluss 🙂 Er veldig fornøyd 🙂

 4. et spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre,men hva heter kontaktlinsene du bruker? Jeg har brukt kontaktlinser i ganske mange år nå,men er plutselig blitt plaget av at jeg blir så ekstremt tørr i øynene av dem! Bruker noen som skal motvirke nettopp tørrhet,men tørr blir jeg likevel. Lurer på om du selv har hatt noe problemer med dette? Jeg har så lyst å fortsette å bruke linser,siden jeg ikke trives med å bruke briller. Akkurat nå har jeg ikke noe valg da,men jeg føler meg som DEN nerden med briller. Føler også at jeg egentlig ikke kler briller,finner liksom ikke noen som kler meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker silikonlinser! Hadde samme problem som deg og ble anbefalt av en venninne å bytte – det er jeg så glad for 🙂 Dailies total 1 heter de. Du kan helt sikkert få med deg et prøvepar hos optiker 🙂

   Klem 🙂

 5. Åh det er dailies total jeg bruker! Men blir tørr av de også desverre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Silikonlinsene? Neii, så synd!

 6. He!
  Jeg fikk samme palettet i goodiebox, men er ganske ny på øyenskygge. Så denne videoen var veldig hjelpsom, håper du kan legge ut flere looks med den! hvilken kost brukte du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *