nå kan høsten 2019 starte

Hei fineste lesere! Jeg er tilbake fra den lengste bloggpausen jeg har hatt noen sinne – for første gang på 10 år tok jeg meg rett og slett sommerferie. Med to barn, to hunder og en hektisk hverdag akkurat som folk flest, merket jeg på hele meg at jeg ønsket å få maksimalt ut av denne sommeren, å nyte sånn skikkelig – for selv om jeg virkelig elsker å ta bilder og å dokumentere, dele og skrive, så tror jeg at du bare kan bli bedre av et lite avbrekk. Det å koble skikkelig av, lade batteriene slik at du kan kjenne på et virkelig savn etter hverdagen og kreativiteten igjen, det tror jeg alle har godt av. 

Selv om jeg har hatt et opphold fra bloggen, så har jeg delt fra ferien i andre kanaler. Når vi tar så mange fine bilder som vi gjør, synes jeg det er utrolig gøy å dele dem og ofte er det akkurat ferie som for meg er ekstra gøy å blogge fra – det gir så mange muligheter for nye motiv og annerledes omgivelser. Men det å blogge for meg handler om mer enn bare motiv, jeg skal jo også skrive og fortelle dere noe, så når ferien vår bokstavelig talt bestod av «eat, beach, sleep, repeat (ok, press inn litt workout inni der også – så er vi i mål) så kan det å blogge fra en sånn ferie til tider være krevende i den forstand at det er litt vanskelig å lage spennende innhold for dere hver dag. Jeg vil jo ikke bare gjenta meg selv – derfor bestemte jeg meg denne gangen for å dele med dere på instagram i stedet, story og bilder, og det føltes helt riktig. Her kommer noen av de aller fineste bildene, i tillegg til noen flere 🙂 

En av dagene leide vi bil og kjørte til Kira Panagia. Det har nesten blitt en tradisjon, det er jo ikke første gangen vi har lyst til å ta turen dit. Den siste uken vår på ferie kom svigerforeldrene mine for å feriere sammen med oss, og det var så innmari fint! Vi leide en stor bil og dro alle sammen, og samtidig passet vi på å ta en middag med mamma og pappa som var en tur i Pigadia akkurat da. Det var en så fin dag! 

Et av favorittstedene våre for å se den fantastiske solnedgangen hvor solen smelter i havet hver eneste dag, er den nyeste baren til Mr. & Mrs. Van Twest. Den ligger perfekt til og dessuten serverer de den beste caipirinhaen jeg har smakt! 

… ellers bestod ferien av flere korte og deilige, men ekstremt varme løpeturer.. 

… og ikke minst – strand, strand, strand! 

Nå som hverdagen er over oss igjen kjenner jeg for første gang etter en ferie, at jeg ha fått nok. Jeg trenger ikke flere late dager på stranden, jeg trenger hverdag med rutiner, møter, planlegging, laging av mat, skikkelig trening, kjøring, henting og absolutt alt som hører med til det å komme hjem fra ferie. Likevel er ikke denne uken helt hverdagslig, for allerede i morgen drar Lars-Kristian og jeg til Oslo for møter, og torsdag morgen reiser vi til Bergen med TV2 hvor det er presselansering. Fredag går turen fra Bergen til Oslo, og så videre derfra til Valle hvor vi skal feire 30-årsdagen til Siri. Men etter det – da er det hverdag! 


Jeg elsker at det skjer ting, da er det ekstra gøy å oppdatere her inne, så jeg håper dere er klare for å ta del i den høsten jeg har i vente. Jeg er i hvert fall skikkelig glad for å være tilbake i hverdagen igjen og akkurat nå har jeg nesten krampe i fingrene fordi jeg har tastet så fort. Jeg har savnet å skrive! Vi sees igjen i morgen, dere! Gleder meg allerede ☀️

76 kommentarer

 1. Utrolig fine bilder Er mest spent på å høre hvordan det gikk med skolejenta 1 skoledag hadde selv skolejente på mandag å det var så utrolig spennende. Tror det var værst for foreldrene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er veldig spent på det selv og deler gjerne mine tanker rundt det når den dagen kommer <3 Nelia er ikke skolejente før på mandag 🙂

   1. Holder dere henne «hjemme» en uke ekstra pga. Ting som skjer denne uken,eller begynner ikke skolen før neste mandag?

   2. Caroline Berg Eriksen

    De pusser opp skolen hun starter på, så de som skal gå der starter derfor 1 uke senere 🙂

   3. Så gøy Lykke til med skolejenta

   4. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 🙂

   5. Ah!Lykke til:) Heldig med ny oppusset skole,da!:D

   6. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Linn 🙂

 2. Masse flotte bilder, og som du kler den lengden på håret 🙂 Ferie er fint men hverdager er min favoritt 🙂

 3. Du har virkelig fortjent en pause, men nå var det fint å se deg her igjen 🙂 Gleder meg masse til å følge dere videre i høst!! <3
  Startet Nelia også på skolen i går? Håper isåfall hun hadde en super dag 🙂

 4. Det er velfortjent med en liten pause fra bloggen, ferie trenger alle! 🙂
  Jeg blir så imponert over bildene og tekstene dine, alt er så gjennomført og du er i en klasse for deg selv, helt rått! Det er en fryd for øyet å komme innom her 🙂
  Fin kveld til deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, E! Tusen takk for denne tilbakemeldingen <3 Håper kvelden din er fin 🙂

 5. Hei Caroline
  Velfortjent at du tok deg en ferie.Det trenger alle.
  Ser ut som dere hadde det helt topp i Hellas.Og for et vakkert sted
  Ha en fin kveld videre

 6. Så bra at du/ dere har tatt noen dager ferie, det er vel fortjent! Og så utrolig fine bilder dere tar! Er helt enig med kommentarer over her om at dere er i en egen klasse. Gjennomførte og freshe innlegg, alltid! Blir så glad av å klikke meg inn her på kvelden etter en slitsom dag. Er akkurat et sånt avbrekk dere skaper her inne som jeg trenger! Tusen takk♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 7. Nyyyydelige bilder! Vel fortjent ferie hilsen Cubakone.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 8. Hei, hvor er den fantastiske fine gule bikinien fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 9. Flott at du tok deg ferie, så velfortjent og familien er jo det viktigste vi har. Ser ut som dere har kost dere maks og fått mye ut av ferien. Nå er virkelig sommeren på hell her hjemme og jeg håper vi alle får en fin høst. Klem

 10. Velkommen tilbake! <3

 11. Oi sååå mange solsenger det var i Kira Panagia nå da.
  Synes du at det blir litt lenge å være to uker på et så lite sted som Lefkos?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det blir vel flere solsenger over alt :/ Er det samme i Lefkos også.

   Nei, vi syntes det er veldig deilig der 😀

 12. Synd at dere flyr til Bergen, dere skulle jo bli mer miljøvennlig. Hva med å satse på tog i stedet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi rekker dessverre ikke å ta toget da vi drar rett til Skien i 30-årsdag :/

   1. det går jo an å ta tog den ene veien, og fly tilbake. Bergensbanen er jo også en utrolig fin tur.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det går absolutt an, men med så tett timeplan tar jeg rett og slett ikke sjansen :/ Risikoen for å havne på en buss er også såpass stor at det ikke er et alternativ.

    https://e24.no/privat/bane-nor-og-vy-med-2-069-innstilte-tog-paa-15-dager/24680177

 13. Hei! Helt fantastiske bilder! Den øya er bare vakrest! Savnet dog, siden du spurte meg hvor solnedgangen er finest på Karpathos, og jeg svarte, at jeg ikke hørte mer om det. Den er faktisk mest magisk der jeg beskrev. God uke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg fikk med meg tipset ditt og planen var faktisk å kjøre innom på vei hjem fra Pigadia, men dessverre så ble det så sent at vi ikke rakk det 🙁

   Uansett takk for tipset, det så ut som en veldig fin restaurant! 😀

   1. Restauranten jeg beskrev navnet på virket egentlig ikke så veldig fin 🙂 , vi var ikke innom den, men rett ved den er det flotte utsiktspunkt 🙂 , så den var bare et gps-punkt for oss. Skulle gjerne delt et bilde, men det går jo ikke her. Lykke til med hektiske dager!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det så ut som det utsiktspunktet tilhørte restauranten? Uansett så tenker jeg at om en restaurant som ligger så øde til holder det gående så må det være fordi den er bra 🙂 Taxisjåføren vår anbefalte den i hvert fall.

   3. Så bra! Takk for tips, vi synes den så litt kjedelig ut, men enig med deg, må jo være noe med den når den ligger helt ensomt til, og fortsatt er i drift etter mange år 🙂 Da tenker jeg vi må prøve restauranten også neste gang! 🙂 <3 Klem

 14. Og jeg som trodde det var feil på tlf min siden jeg ikke fikk opp noen oppdateringer fra deg, haha. VELFORTJENT ferie for deg Caro!! Fantastisk å ha deg tilbake, like gjennomført som alltid!! <3 Nå kan høsten bare komme :):):) Klem og god skolestart til Nelia

 15. Veldig fortjent ferie og det ser såå fint ut der!
  Og du ser som alltid like smashing ut! Med negler og vipper på plass: kan jeg spørre hvor du får dette ordnet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Neglene ordner jeg hos Sara / Saras Nailfashion i Sarspborg og vippene hos Henriette på Beauty Corner i Sarpsborg 🙂 Har også gått lenge til Stine på Deluxe Beauty i Fredrikstad 🙂

 16. ..Jeg skriver aldri kommentarer på blogger osv, men akkurat nå følte jeg for det! Må bare si at du er den jeg følger i sosiale medier som inspirerer meg på det høyeste! Alle fine bilder, matoppskrifter, treningsprogram, hverdagsglimt, og ikke minst den positive utstrålingen din! Gleder meg masse til å følge deg videre i høst. Stå på

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀 Takk for at du følger meg <3

 17. Milde måne, for ei dame og for noen fantastiske bilder. Du kler den lengen på håret, og vil bare si at du er inspirasjon.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 18. Så hyggelig at du er tilbake etter en flott ferie 🙂 Gleder meg til å følge deg videre 🙂 Nydelige bilder ( som alltid)

 19. Har egentlig ikke savnet bloggen, fordi du har lagt så mye fint på Instagram, og jeg har tenkt(som så mange her) at du har godt av bloggfri for en gangs skyld. Men jammen var det hyggelig å klikke seg inn på et nytt og bra blogginnlegg igjen i går kveld! Lykke til med skolejenta! Jeg fulgte «mine» tre gutter på første skoledag mandag, de har gått i min barnehage og det var så fint å få være med dem og foreldrene på den store og litt høytidelige dagen. Spente og littebitt alvorspreget, var de, men det gikk sååå fint! Sånn er det å jobbe i barnehage, da «har» man nye skolebarn hver august. Alltid rart, vemodig og flott på en gang.

 20. Dear Caroline, so wonderful you enjoyed your blog break that much!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 21. Sykt fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 22. Så utrolig flotte bilder! Godt du tok deg en velfortjent pause med familie Gleder meg til å følge deg utover høsten!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 23. Hei Karoline, tusen takk for utrolige fine bilder kan jeg få lov til å spørre hvor den nydelige kjolen din som er hvit med rosa blomster kommer fra? Den var helt kjønn!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener du den grønne? 🙂 Den kommer fra Revolve 🙂

   1. Ja, jeg mente den grønne (litt fargeblind 🙂 Tusen takk for informasjonen 🙂 Visste ikke om Revolve men de har utrolig mye fint !!! Kos deg videre <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, de har så mye fint 🙂

    Tusen takk <3

    Klem!

 24. Jippi! The best blogger is back! 😉 Sååå bra at du tok deg ferie! Det trenger så klart du også! 😀 Jeg har ikke ord for hvor vakre bilder dere tar!!! De er så magiske at jeg får frysninger! WOW! Og du skriver så bra, gledet meg veldig til du kom tilbake igjen! 😉 Håret ditt…. ohhh, så fint det er nå! Elsk!
  Stor klem til fineste deg! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate! 😀 Så koselig å høre og takk for at du følger meg!

   Stor klem <3

 25. Det ser bare helt fantastisk ut der og nydelige bilder som alltid! Jeg lurer på hvor dere bestiller fly fra? Merkelig spørsmål men prøver å booke til neste år men det ligger visst ikke ute enda. Hvordan gjorde dere det? Gleder meg til nye innlegg fremover! Og lykke til med skolestart til eldstejenta!

 26. Benedicte L

  Herreguuud, her har dere virkelig klart å fange Hellas! Som jeg elsker og savner det landet!
  Håper dere får en fin uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 27. Så fine bilder!! Ser ut som dere har hatt en flott ferie. Hvor er det blå og hvite settet fra? Perfekt til varme ferier!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra By Malina 🙂 Bikini + shorts, så deilig!

 28. Velkommen tilbake fra en velfortjent ferie! Jeg gleder meg veldig til å følge deg i høsten som kommer, du har vært min favorittblogger helt siden i 2009/2010 Ha det gøy denne uka med tur til Oslo, Bergen og 30-årsdag

 29. Velkommen tilbake og så deilig at du tok deg helt fri. Virkelig vel fortjent:) Ser ut som dere har hatt det magisk, blir helt Hellas syk av å se bildene<3 Lykke til med hverdagen, er slettes ikke så verst den heller:) Her er vi 3 uker inn i jobb og bhg for to små. Godt med litt rutiner og:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Vibeke! Jeg er helt enig med deg – hverdagen er innmari fin på sin måte den også 🙂

   Klem!

 30. Så fine bilder! Velkommen tilbake på bloggen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sarah <3

 31. Ferien ser helt nydelig ut, fantastiske bilder!! Hvis jeg ikke husker feil har dere vært mange ganger i Lefkas og andre steder i Hellas, og også på mer luksuriøse hotell eller hva jeg skal kalle der. Har dere funnet deres drømmested nå? Vi liker også Hellas veldig godt, og etter å ha prøvd Kroatia og Italia blir det helt sikkert Hellas neste sommer 🙂

  1. Det skulle selvsagt være Lefkos, ikke Lefkas

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det er femte gangen vi er her og tredje året på rad, så dette er absolutt en stor favorittplass <3 Mamma og pappa introduserte oss for stedet, de har vært her over 20 ganger :p Vi elsker det alle sammen!

 32. Skal N gå på sfo? Eller kommer hun rett hjem etter skolen? Lurer på hvordan dere løser det ettersom dere er hjemme. Samme «problemstilling» her. Tenker sfo kanskje er ok pga det sosiale? Noen tanker å dele? 🙂

 33. Utrolig flotte bilder og beskrivelse av ferien deres. Du har kanskje nevnt det tidligere, men kunne du si meg navnet på hotellet dere bor på? Tusen takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Le Grand Bleu heter det 🙂

 34. Jeg må si at en tur til Lefkos frister pga dine bilder derfra. Ser heeelt nydelig ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fineste stedet <3

 35. Velkommen tilbake fra en svært velfortjent ferie! Dere tar så fine bilder, er så gøy og inspirerende å se. Og FOR en brunfarge da! Ohlala! Godt å ha deg tilbake!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ina! 🙂

 36. Helene Viktoria

  For noen lekre bilder. Jeg har savna innlegg fra deg jeg også, men jeg tenkte for meg selv at du hadde tatt en ferie (som er så absolutt velfortjent). Bildene får meg til å føle at jeg også har vært på ferie, til tross for at jeg ikke har det. Takk for at du tar meg/oss med litt på ferie gjennom bildene dine <3

  Ha en strålende dag og lykke til med første skoledag på Nelia til uka. Frøkna mi starta mandagen denne uka, og det var stort for både foreldre og barn.

 37. SÅ flotte bilder, dere er i en klasse for dere selv på det området. 😀 Respekt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 38. Du er vakker! Utrolig fine bilder. Hvor er den brune bikinien fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *