Bloggerne sesong 11

I går var det sesongpremiere på Bloggerne og nå har det allerede kommet til sesong 11 – fikk du det med deg? Du kan se det på tv2 Livsstil mandag – torsdag fra klokken 21:30 eller på tv2 Sumo når du vil 🙂 Dette er allerede vår sesong 3, og det som var skummelt og uvant i starten med kameraer og fremmede folk som fulgte oss gjennom dagen, er ikke lenger verken uvant eller skummelt. De som jobber i produksjonen er fantastiske mennesker som jeg har blitt så glad i og det er faktisk bare fint å ha dem der – størsteparten av tiden glemmer jeg helt at de faktisk er i samme rom som meg eller oss. Denne sesongen starter midt i den hektiske teaterperioden min i starten av året, og jeg skal innrømme at det å se tilbake på dette nå er litt rart. Jeg kjenner med en gang på et skikkelig savn etter folkene som var med der og alt vi skapte sammen, og samtidig kan jeg ikke helt forstå at jeg var med på det. Det å se seg selv på scenen sånn, i tillegg på TV, det er litt rart og selv om jeg er stolt av alt jeg gjorde, skal jeg innrømme at jeg spolte over litt av det i går 😉 

Resten av sesongen blir dere med videre på teateret, frem til premieredagen som viste seg å bli ekstremt hektisk fordi akkurat denne kvelden skulle Nelia skrives inn på skolen, og jeg måtte komme 15 minutter før premierestart, til tross for at oppmøte egentlig var 2 timer før. Hjertepumpa slo litt ekstra hardt og fort da jeg gikk inn de doble dørene til Sarpsborg Scene. Dere får også bli med på Vixen hvor jeg vant ærespris og ble både overrasket, stolt og ekstremt glad – en veldig rørende episode for meg å se tilbake på. Dere aner ikke hva dette betød for meg og hvor stor plass denne kvelden har i hjertet mitt! 

Resten av sesongen tar vi dere med på litt festligheter, hverdagsliv, ferie og bare livet generelt. Jeg elsker å være en del av Bloggerne og synes det er så fint at dere får se litt mer av meg og oss – alt blir mer ekte og annerledes på tv enn på blogg, og selv om jeg vil skape mitt eget univers her inne, synes jeg det er utrolig fint å vise dere litt av livet mitt bak alt sammen også ❤️

Håper dere vil følge med på denne sesongen! 

57 kommentarer

 1. Oh, already no. 11! You look wonderful and I see you are the perfect couple.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hvorfor fĂžlte du at du mĂ„tte spole over noe av det med teateret? Jeg synes du er dyktig og virkelig hiver deg med. Det synes jeg er kjempe tĂžft gjort 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare fordi det er rart Ă„ se seg selv utenfra i den rollen, om jeg kan si det sĂ„nn 🙂

 3. HĂ„per du blir med i kommende sesonger ogsĂ„! 😀 <3

 4. Tror du at vi tror at dere viser det ekte livet deres foran kamera?

  Og et annet spÞrsmÄl er jo hvorfor du har behov for Ä vise det?

  Jeg ser ikke programmet, men det er da ingen som ser slike realityshow som tror at man fÄr se det genuine hos de forskjellige deltakerene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt ekte blir det aldri nĂ„r man er foran foto- eller filmkamera, men nĂ„r man har et filmteam rundt seg og det er noe man er vant til sĂ„ slapper man av og etter hvert kommer det naturlige og genuine mer og mer frem 🙂

  2. Hvorfor gidde Ä kommentere hvis du bare har spydige spÞrsmÄl Ä komme med?

 5. Jeg er sĂ„ glad for at dere er med pĂ„ bloggerne, fine familien. FĂ„r et veldig godt inntrykk av dere 🙂

 6. Veldig glad for at dere er med i bloggerne 🙂 Har jo et veldig godt inntrykk av deg fra fĂžr, men alt kommer mer frem i TV-universet 🙂 Og du har seriĂžst verdens skjĂžnneste barn, de er sĂ„ nydelige <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ koselig at du synes det 🙂

 7. Hvorfor er alle ektefellene/kjĂŠrestene med pĂ„ pressebildene? Det er jo ikke de som er bloggerne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er jo med i serien de ogsĂ„ 🙂

 8. Jeg syns det var gÞy Ä se at du ogsÄ har et rotete vaskerom.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det er til tider sĂ„ rotete at vi ikke gidder Ă„ gĂ„ ned for Ă„ vaske klĂŠr! :p Men tok en opprydding der for noen mĂ„neder siden, men nĂ„ ligger alle de varme klĂŠrne fra sykkelturen pĂ„ gulvet igjen 😀

 9. Du er en helt sinnsyk inspirasjon Caroline! Du er helt rĂ„! 🙂 de som slenger dritt er bare misunnelig, det mĂ„ du aldri glemme!

 10. Hei 🙂 Har akkurat sett pĂ„ bloggerne, der du fĂ„r ĂŠrespris, ble helt rĂžrt jeg, sĂ„ utrolig fortjent, jeg synes ingen andre bloggere/influencere, nĂ„r opp til det nivĂ„et du/dere har, i tillegg til Ă„ se helt fantastisk vakker ut, har du et sĂ„ nydelig vesen <3 kos deg masse pĂ„ ferie,med den flotte familien din<3 Klemmer <3

 11. Jeg blir sÄ glad av Ä se deg og den fine familien din pÄ bloggerne. Du er inspirerende!

 12. Klart jeg skal fĂžlge med! Og mye pĂ„ grunn av deg Du/dere gjĂžr en virkelig bra «figur» i Bloggerne og det er virkelig hyggelig Ă„ fĂ„ lov Ă„ fĂžlge dere i denne serien, tusen takk

 13. PS Den Êresprisen var sÄ innmari fortjent! Du er profesjonell til fingerspissene og fÄ om noen kan matche din blogg!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk

 14. Kjempe gĂžy at du er med pĂ„ bloggerne!! Veldig flink og morsom er du! 😀 Prikken over i-en i serien! 😀

 15. Dere er sÄ fine og jeg elsker Ä fÞlge med pÄ akkurat dere <3

 16. Jeg felte en tÄre nÄr du fikk Êresprisen, sykt fortjent. Du er sÄ vakker pÄ utsiden og innsiden. MÄtte dele det med deg

 17. Den ĂŠresprisen var sĂ„ innmari fortjent, ble helt rĂžrt og glad pĂ„ dine vegne 🙂 Du og din familie er beste med hele bloggerne som er med i Ă„r 🙂 Heia dere!

 18. Hvor er hvit treningstopp du har pÄ IG fra? Veldig fin:)

 19. Kristine Eliassen

  Æresprisen var sĂ„ velfortjent Caroline <3 klem fra Kristine

 20. Gud som jeg grein da du fikk juryens pris pĂ„ Vixen! SĂ„ utrolig fortjent!♡

 21. MÄ innrÞmme at jeg felte noen tÄrer da du fikk den prisen pÄ vixen! Synes det er utrolig hyggelig Ä se dere pÄ bloggerne! Dere gjÞr i alle fall en veldig god figur!

 22. Du er sÄ utrolig lik Missi Pyle!!

 23. Ser du reklamerer for tÞrrshampo. Jeg tÄler kun REF sin, kjÞper hos frisÞren. Og jeg bruker den kun dem dagen jeg vasker hÄret. AltsÄ sÄ sprayer jeg hodebunnen etter det har tÞrket og drar det ut i hÄret. Da holder det seg i 3 dager. Men heeeelt uaktuelt Ä spraye i svett hÄr altsÄ. Sprayer heller ikke rett pÄ selve hÄret i lengdene, det tÞrker ut hÄret. Spes pÄ sommeren nÄr sola ogsÄ tar pÄ.

 24. Morsomt Ä se at dere ikke vet hvem Mina Jacobsen er. Hun er veldig populÊr blant mine barn. Det er utrolig mange nye som er pÄ vei opp og frem. Skal man hevde seg tror jeg dere og de som blogger, mÄ finne pÄ noe annet. YouTube er drÞmmen blant den yngre generasjonen hvertfall.

  1. Caroline Berg Eriksen

   NĂ„ har «de som blogger» funnet pĂ„ andre ting, da 🙂 Snapchat og instagram, blant annet. I tillegg er flere ogsĂ„ aktive pĂ„ youtube 🙂 Ting har jo forandret seg siden jeg startet, da det kun var blogg og ikke noe annet :p

 25. Tror bloggerne bare gĂ„r fra mandag – onsdag?

  Elsker Ä se deg i episodene! Du virker bare sÄ positiv og herlig!

  1. – og man kan ikke se nĂ„r man vil. Det slippes en og en ep.

 26. Jeg sĂ„ episoden nĂ„ hvor du fikk juryens pris og ble helt rĂžrt <3 Vel fortjent! Ha en flott dag under den greske solen, det skal vi 🙂

 27. ÅÅÅ, sĂ„ skuffet jeg ble da det ikke kom ut episode i gĂ„r.. Tok kontakt med tv2 og fikk fortalt at episodene gĂ„r mandag – onsdag i Ă„r. 😛

 28. Jeg fikk ogsĂ„ beskjed av tv2 at det gikk mandag-onsdag. Skuffende. Er jo sĂ„ gĂžy! â˜ș Burde gĂ„tt alle dager i uken og 45 min per episode

 29. Du er sÄ flink med klÊr til barna, . Lyst og dele litt yttertÞy, regnklÊr og ting som du bruker pÄ barna.

  Matbokser og div. Tips til matpakker til barna ? Du er sÄ god pÄ dette Caroline .

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Og ja, det gjþr jeg gjerne! Hva þnsker du helst tips om? 🙂

 30. NĂ„ har jeg akkurat fĂ„tt sett pĂ„ bloggerne, og synes det er sĂ„ gĂžy at dere er med! Æresprisen var vel fortjent! Kos dere masse pĂ„ ferie, ogsĂ„ gleder jeg meg til nye innlegg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kari! Virkelig <3

 31. Du er sÄ flott og inspirerende! Jeg har fulgt bloggen din i alle Är helt fra du startet, og kommer til Ä fortsette med det <3 Det er mange dyktige bloggere der ute, men absolutt ingen kan matche kvaliteten pÄ bloggen din, Caroline!

  Klem fra fast leser

  1. Caroline Berg Eriksen

   ÅÄÄ, jeg blir sÄ glad Sarah!! Tusen, tusen takk <3

 32. Gleder meg til Ă„ fĂžlge deg/dere denne sesongen!

  Forresten, husker du skrev om de episodene Hugo var mye urolig og rÞmte ifra hjemmet flere ganger og dere fÞlte pÄ dÄrlig energi i huset. Hva gjorde dere videre med det? Tok dere kontakt med noen som kunne hjelpe/fÄ ut dÄrlig og negativ energi eller har det bare blitt bedre med tiden? HÄper pÄ svar fra deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har bedret seg <3 Vi har uansett aldri dĂžrene Ă„pne uten at de er i bĂ„nd eller i et annet rom med dĂžren lukket – dersom det har skjedd en glipp nĂ„, sĂ„ stikker han ikke av heldigvis <3 HĂ„per du finner en lĂžsning! Det er vondt nĂ„r de holder pĂ„ sĂ„nn :/

 33. Hei, jeg lurte pÄ om du har noen tips til lÞpesko for Ä lÞpe pÄ tredemÞlle? Jeg leter etter sko som ikke er sÄ dyre, sÄ har du tips til litt billige sko. Vet at dette spÞrsmÄlet ikke har noe med innlegget, men hÄper at du kan svare

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvilket prisklasse tenker du? 🙂

 34. Unner deg ferie fra alt,MEN savner veldig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 35. Hvor er den svarte nydelige kjolen du hadde pÄ deg pÄ vixen fra? Den er sÄ fin!! HÄper du svar

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Misha 🙂

 36. vakre damer, du har virkelig en god familie

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 37. Hvorfor fÄr jeg ikke opp noen fler blogginnlegg siden 6.august? Har du ikke blogget noe mer?

 38. SkjĂžnner at du tar (velfortjent) ferie, men to uker borte fra bloggen er vel kanskje litt mye nĂ„r du sier at du skal oppdatere av og til? 🙂

 39. Elsker at du tar ferie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, Anne! SĂ„ koselig Ă„ hĂžre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *