Bloggerne sesong 11

I går var det sesongpremiere på Bloggerne og nå har det allerede kommet til sesong 11 – fikk du det med deg? Du kan se det på tv2 Livsstil mandag – torsdag fra klokken 21:30 eller på tv2 Sumo når du vil 🙂 Dette er allerede vår sesong 3, og det som var skummelt og uvant i starten med kameraer og fremmede folk som fulgte oss gjennom dagen, er ikke lenger verken uvant eller skummelt. De som jobber i produksjonen er fantastiske mennesker som jeg har blitt så glad i og det er faktisk bare fint å ha dem der – størsteparten av tiden glemmer jeg helt at de faktisk er i samme rom som meg eller oss. Denne sesongen starter midt i den hektiske teaterperioden min i starten av året, og jeg skal innrømme at det å se tilbake på dette nå er litt rart. Jeg kjenner med en gang på et skikkelig savn etter folkene som var med der og alt vi skapte sammen, og samtidig kan jeg ikke helt forstå at jeg var med på det. Det å se seg selv på scenen sånn, i tillegg på TV, det er litt rart og selv om jeg er stolt av alt jeg gjorde, skal jeg innrømme at jeg spolte over litt av det i går 😉 

Resten av sesongen blir dere med videre på teateret, frem til premieredagen som viste seg å bli ekstremt hektisk fordi akkurat denne kvelden skulle Nelia skrives inn på skolen, og jeg måtte komme 15 minutter før premierestart, til tross for at oppmøte egentlig var 2 timer før. Hjertepumpa slo litt ekstra hardt og fort da jeg gikk inn de doble dørene til Sarpsborg Scene. Dere får også bli med på Vixen hvor jeg vant ærespris og ble både overrasket, stolt og ekstremt glad – en veldig rørende episode for meg å se tilbake på. Dere aner ikke hva dette betød for meg og hvor stor plass denne kvelden har i hjertet mitt! 

Resten av sesongen tar vi dere med på litt festligheter, hverdagsliv, ferie og bare livet generelt. Jeg elsker å være en del av Bloggerne og synes det er så fint at dere får se litt mer av meg og oss – alt blir mer ekte og annerledes på tv enn på blogg, og selv om jeg vil skape mitt eget univers her inne, synes jeg det er utrolig fint å vise dere litt av livet mitt bak alt sammen også ❤️

Håper dere vil følge med på denne sesongen! 

34 kommentarer

 1. Oh, already no. 11! You look wonderful and I see you are the perfect couple.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hvorfor følte du at du måtte spole over noe av det med teateret? Jeg synes du er dyktig og virkelig hiver deg med. Det synes jeg er kjempe tøft gjort 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare fordi det er rart å se seg selv utenfra i den rollen, om jeg kan si det sånn 🙂

 3. Håper du blir med i kommende sesonger også! 😀 <3

 4. Tror du at vi tror at dere viser det ekte livet deres foran kamera?

  Og et annet spørsmål er jo hvorfor du har behov for å vise det?

  Jeg ser ikke programmet, men det er da ingen som ser slike realityshow som tror at man får se det genuine hos de forskjellige deltakerene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt ekte blir det aldri når man er foran foto- eller filmkamera, men når man har et filmteam rundt seg og det er noe man er vant til så slapper man av og etter hvert kommer det naturlige og genuine mer og mer frem 🙂

 5. Jeg er så glad for at dere er med på bloggerne, fine familien. Får et veldig godt inntrykk av dere 🙂

 6. Veldig glad for at dere er med i bloggerne 🙂 Har jo et veldig godt inntrykk av deg fra før, men alt kommer mer frem i TV-universet 🙂 Og du har seriøst verdens skjønneste barn, de er så nydelige <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du synes det 🙂

 7. Caroline

  Hvorfor er alle ektefellene/kjærestene med på pressebildene? Det er jo ikke de som er bloggerne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er jo med i serien de også 🙂

 8. Jeg syns det var gøy å se at du også har et rotete vaskerom.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det er til tider så rotete at vi ikke gidder å gå ned for å vaske klær! :p Men tok en opprydding der for noen måneder siden, men nå ligger alle de varme klærne fra sykkelturen på gulvet igjen 😀

 9. Du er en helt sinnsyk inspirasjon Caroline! Du er helt rå! 🙂 de som slenger dritt er bare misunnelig, det må du aldri glemme!

 10. Hei 🙂 Har akkurat sett på bloggerne, der du får ærespris, ble helt rørt jeg, så utrolig fortjent, jeg synes ingen andre bloggere/influencere, når opp til det nivået du/dere har, i tillegg til å se helt fantastisk vakker ut, har du et så nydelig vesen <3 kos deg masse på ferie,med den flotte familien din<3 Klemmer <3

 11. Jeg blir så glad av å se deg og den fine familien din på bloggerne. Du er inspirerende!

 12. Klart jeg skal følge med! Og mye på grunn av deg Du/dere gjør en virkelig bra «figur» i Bloggerne og det er virkelig hyggelig å få lov å følge dere i denne serien, tusen takk

 13. PS Den æresprisen var så innmari fortjent! Du er profesjonell til fingerspissene og få om noen kan matche din blogg!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk

 14. Kjempe gøy at du er med på bloggerne!! Veldig flink og morsom er du! 😀 Prikken over i-en i serien! 😀

 15. Dere er så fine og jeg elsker å følge med på akkurat dere <3

 16. Jeg felte en tåre når du fikk æresprisen, sykt fortjent. Du er så vakker på utsiden og innsiden. Måtte dele det med deg

 17. Den æresprisen var så innmari fortjent, ble helt rørt og glad på dine vegne 🙂 Du og din familie er beste med hele bloggerne som er med i år 🙂 Heia dere!

 18. Hvor er hvit treningstopp du har på IG fra? Veldig fin:)

 19. Kristine Eliassen

  Æresprisen var så velfortjent Caroline <3 klem fra Kristine

 20. Gud som jeg grein da du fikk juryens pris på Vixen! Så utrolig fortjent!♡

 21. Må innrømme at jeg felte noen tårer da du fikk den prisen på vixen! Synes det er utrolig hyggelig å se dere på bloggerne! Dere gjør i alle fall en veldig god figur!

 22. Camilla

  Du er så utrolig lik Missi Pyle!!

 23. Ser du reklamerer for tørrshampo. Jeg tåler kun REF sin, kjøper hos frisøren. Og jeg bruker den kun dem dagen jeg vasker håret. Altså så sprayer jeg hodebunnen etter det har tørket og drar det ut i håret. Da holder det seg i 3 dager. Men heeeelt uaktuelt å spraye i svett hår altså. Sprayer heller ikke rett på selve håret i lengdene, det tørker ut håret. Spes på sommeren når sola også tar på.

 24. Morsomt å se at dere ikke vet hvem Mina Jacobsen er. Hun er veldig populær blant mine barn. Det er utrolig mange nye som er på vei opp og frem. Skal man hevde seg tror jeg dere og de som blogger, må finne på noe annet. YouTube er drømmen blant den yngre generasjonen hvertfall.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå har «de som blogger» funnet på andre ting, da 🙂 Snapchat og instagram, blant annet. I tillegg er flere også aktive på youtube 🙂 Ting har jo forandret seg siden jeg startet, da det kun var blogg og ikke noe annet :p

 25. Tror bloggerne bare går fra mandag – onsdag?

  Elsker å se deg i episodene! Du virker bare så positiv og herlig!

 26. Jeg så episoden nå hvor du fikk juryens pris og ble helt rørt <3 Vel fortjent! Ha en flott dag under den greske solen, det skal vi 🙂

 27. ÅÅÅ, så skuffet jeg ble da det ikke kom ut episode i går.. Tok kontakt med tv2 og fikk fortalt at episodene går mandag – onsdag i år. 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *