fra Fallet Nordre til Løkken Fjellgård

Snipp snapp snute – så var eventyret ute! Da var det på tide å poste de siste bildene og dermed den siste bloggposten fra den fantastiske sykkelturen vår! Jeg ble dessverre syk med 40 grader i feber og halsen angrepet av streptokokker natt til lørdag, og vi kunne dermed ikke sykle videre på søndag. Jeg var virkelig helt knust på grunn av det – ikke bare for min egen del, men for jentene og Lars-Kristian som fortsatt hadde masse de gledet seg til. Jeg er fortsatt så lei meg, men samtidig er jeg veldig glad for at jeg begynner å bli frisk igjen, for dette har vært skikkelig vondt!


Vi hadde heldigvis en fantastisk fin tur helt frem til jeg ble syk, i tillegg gjenstod «bare» 2 dager og heldigvis ikke mer enn det. De to siste etappene var planlagt innom Hjerkinn og Furuhaugli, hvor vi blant annet også skulle på fottur opp til viewpoint Snøhetta, ri på islandshest og bli med på mikrobryggeri. Kanskje skulle vi også en tur på moskus-safari, men jeg har hørt at de trekker så langt mot snøen i fjellene som mulig nå som det er såpass varmt, så det kan jo være at det uansett ikke hadde blitt noe av. Svigerforeldrene mine hentet jentene og meg på søndag ettermiddag, hytta deres ligger en drøy time unna og heldigvis var de der og kunne stille opp. Jeg er så takknemlig for det! Lars-Kristian tok sykkelen fatt og syklet ferdig etappen vår, så han la bak seg 70 kilometer  og 2500 høydemeter på bare 3 og en halv time – ikke dårlig! Og du kan tro jeg lå og ristet i feberrier, mens jeg drømte om at jeg også var med! Uff. 

Uansett! Lørdagen dro vi fra det skjønne Stabburet som vi fikk bo i (som du kan lese om i denne bloggposten), men før det ville vi gjerne bruke dagen ved Fallet, når vi likevel hadde så god tid. Vi fikk tips om at det lå en nydelig foss i nærheten, og at dersom vi fulgte den litt nedover, var det mulig å bade der både for oss og jentene, så vi bestemte oss for å ta til oss det tipset 🙂 Det var vel rundt 20 minutter å gå gjennom skogen før vi hørte fossen bruse. 

… og enda noen minutter senere fant vi stedet hvor vi kunne bade. Vannet var fortsatt rimelig kaldt, men jeg hoppet i det med hele meg! Brrrr! Det er mye mulig dette er gunnen til at jeg faktisk ble såpass syk som jeg ble, for tidligere denne dagen våknet jeg med øm kropp og vondt i halsen, men valgte å tro at vondtene var på grunn av alle de ulike underlagene vi hadde ligget på den siste uken, og at halsen bare var litt sår. Det var ikke helt riktig. På bildet under her hadde jeg nettopp dykket håret under – aaaaah! 

Hugo fikk seg også en dukkert 😉 Og Lars-Kristian hoppet fra fjellveggen! 

Elsker dette bilde 💦


Etter et par timer her gikk vi veien tilbake gjennom skogen, spiste litt middag og kom oss på veien videre til Løkken Gård. Hit var det bare 10.2 kilometer og avslutningen var en ganske bratt oppoverbakke. Jeg begynte å kjenne symptomer på feber allerede her, så for meg var denne bakken verdens verste akkurat da – derfor er jeg kanskje ikke den beste til å si om den faktisk var tung eller ikke 😉 (.. Lars-Kristian sier bekreftende at den var tung *phew*) 

Løkken Gård skuffet oss på flere måter. Vi hadde booket oss inn på en flott hytte, men det er jo ikke nok når du forventer grillplass ute samt masse dyr som vi hadde fortalt jentene at de skulle få se. Det hadde vært generelt lite dyr på turen og denne gården var en av plassene hvor vi forventet å se mer (både hunder, hester, sauer, geiter etc. er nevnt på hjemmesiden) men det var altså ingenting! Så vi var veldig skuffet over dette stedet, selv om leiligheten hvor vi bodde var topp og utsikten var helt nydelig! 


Tusen takk for at dere har fulgt oss på denne magiske reisen! Vi hadde også med oss GoPro og videokamera og kommer til å legge ut film fra turen etter hvert – den var så eventyrlig fin på alle måter og jeg håper både familier, single, par, store og små har blitt inspirert til å ta turen ut i den utrolig flotte naturen vår! Vi har fått mersmak og kommer til å bruke sykkel mer i tiden fremover, samt gå toppturer. Vi gleder oss – det er rett og slett så befriende å være ute! 

42 kommentarer

 1. Varm_Kakao

  Her sto det at du ble syk, men dette innlegget er helt nytt. Så synd at du ble det! Jeg tenker at det kan være at det faktisk ble så fysisk hardt, at du lettere dro på deg sykdom. Så klart kan vannet ha spilt en rolle også. Det er så mange flotte bilder, både av dere og naturen. Moro å se hva dere har gjort, og det er faktisk litt stas at dere er fornøyd med primitive overnattinger osv. FLERE slike innlegg! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, svarte deg nettopp på kommentaren din 🙂 Du følger meg nok ikke på instagram, for der har jeg snakket en del om det.

   Tusen takk for fine ord! Innmari hyggelig å høre 🙂

 2. Fantastiske bilder!

 3. Flotte bilder 🙂 Fortsatt god bedring <3

 4. For en fantastisk tur dere har fått til!! Så gøy og inspirerende å følge med dere- vi vil også gjøre noe sånt
  Godt å høre at du er på bedringens vei; sykdom passer aldri, men godt at dere fikk gjennomført det meste og hadde de snille svigerforeldrene dine ikke altfor langt unna! Utrolig flotte bilder hele veien, og disse fra dagens innlegg er bare helt magiske! Takk for at dere fremdeles holder kommentarfeltet åpent, er så hyggelig å få gi dere litt tilbake når dere lager disse utrolig flotte innleggene!! Og så har jeg fått veldig nyttige svar noen ganger og det er så nyttig for meg og også veldig hyggelig av deg ♥️ Fortsatt god bedring og nyt siste del av ferien!!

 5. Takk for «blogg turen.»
  Utrolig flotte bilder og fin lesing.
  Kost meg med å lese om turen.
  God bedring. Utrolig leit du ble syk..

 6. Mye rumpefokus i det siste hehe
  Du har trent deg opp bra i hvertfall 😀

  1. Jepp, lurer også på det, ny rompe? Mannen later til å like stussen på insta iallefall 😀

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hatt den samme rumpen siden jeg var 15 😉

 7. Så på Instagram at dere har malt huset hvitt. Kan jeg spørre hvilken hvitnyanse dere valgte, og om dere er fornøyd? Sliter med tilsvarende valg

 8. Sååååååååååååååååå fine bilder med stemning som det syder av <3. Så kjedelig at du ble syk, Caroline. Føler med deg. Kjipt og måttte avbryte turen, når du har så mye i vente, uff 🙁
  Denne turen har vært så utrolig kos å følge og med deres bilder er jo alt helt fantastisk. Det er så stemning og utsnitt, kreativitet i bildene, lyssetting . . . ja, alt er jo så perfekt.
  Jeg håper du snart er på bedringens vei, for dere skal jo snart på ny tur? Masse god bedring og tusen takk for alt dere deler <3

 9. Hi Caroline, where is Ronaldo? Beautiful trip !

 10. Jeanette

  åh,streptokokker er noe av det verste! Hadde det selv for ikke lenge siden,det må være det verste jeg har vært med på!

 11. Hvorfor kunne dere egentlig ikke slå opp teltet som planlagt? Skjønner ikke hvorfor dere måtte stresse med å ligge inne når planen var å ligge i telt. Hadde dere ikke med frokost til barna heller? Ikke frekt ment, bare får det ikke til å henge på greip.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fordi vi syklet forbi det stedet som egnet seg best til å slå opp telt :/ Etter dette forsvant elven lenger unna veien, og siden vi var avhengig av vann ble det for langt å gå. I tillegg kom vi ned i områder hvor det var tettere bebyggelse, og det er ikke lov å slå opp telt mindre enn 150 meter unna hus.

  2. Det er helt greit at du ikke forstår Siw. Supert av Caroline å ta seg tid til å forklare til deg 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Kan legge til at vi ikke stresset med det, men heller bare sjekket mulighetene 🙂 Vi sjekket blant annet også opp teltplasser videre fremover, men beskjeden vi fikk da var at det beste da var å ta til høyre i neste kryss og sykle 1-2 km feil vei. Det orket vi ikke :p I følge han vi snakket med så var det mange bobilturister som campet der.

 12. Jeg må bare få hive meg på alle de fine kommentarene du har fått på bloggen i det siste. Dere har virkelig tatt bloggen til nye høyder i sommer, med den hyppige bloggingen, fantastiske bilder og flotte opplevelser. Dere er utrolig dyktige. All honnør til dere to som utgjør et så fantastisk team. Du er den eneste bloggeren verdt å følge om dagen synes jeg. Synd du ble syk på turen, sykdom passer aldri. Håper du blir frisk til Hellas turen for nå gleder jeg meg til å følge dere på den turen også. Takk for at du fortsatt inspirerer etter alle disse årene jeg har fulgt bloggen din. Fortsatt god sommer og klem fra Lene.

 13. Så flott det har värt å se alt fra dene turen! Åhhh, eeelsk! Så synd du ble syk, skjönner det var surt altså! Bahhh… Du har en flott rumpe! Det lönner seg å trene si! 😉 Stor klem til deg<3 Håper du föler deg bedre nå! <3

 14. Skulle gjerne likt å vite hvilket program du bruker til å redigere bildene dine med:) Veldig fine bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Lars-Kristian redigerer alle bilder i Camera Raw og Photoshop 🙂

 15. Tone R.

  Nydelige bilder 🙂 Ser ut som en fantastisk tur! Blir fristet til å gjøre det samme selv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 16. Så nydelige bilder. Fantastisk , spesielt det første og det med fossen før LK hopper . Vi har et fanstastisk land, gått mye i fjellet selv både med og uten barn , men aldri med sykkel. Så det bør kunne prøves 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 17. Hvorfor er det plutselig så mye fokus på rumpa di? For all del, du ser smashing ut 🙂 Men hvorfor et så stort fokus på det? Har du operert? Den kan jo ikke bare ha vokst over natta 😀 Det er på ingen måte ment for å være ufin, men synes bare det ble litt rart.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er det fokus på rumpe i dette innlegget? Hvor? :p Rumpa mi har på ingen måte vokst, har hatt den rumpen siden jeg var 15 år.

   1. Hvor? På bildet tatt rett bak fra, dette viser vel mest rompa di, ikke naturen du prøver å vise oss lesere virker det som værtfall.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det viser vel både natur og hele meg, ikke min skyld at du fokuerer på rumpa mi :/

 18. Måtte gi skikkelig sug i magen å hoppe fra det berget der!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjorde det, og i tillegg var det sterk strøm som dro han tilbake inn i fossen. Måtte svømme alt han kunne for å komme seg på land :p

   1. Totalt uansvarlig.. 18 stk druknet i Juli. Tragisk.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er tragisk, ja, men han hadde full kontroll 🙂

  2. Hahhaha, bra, Caroline ;D

   1. Min forrige kommentar var altså ment til «Ikke min skyld at du fokuserer på rumpa mi» !

 19. Flotte bilder ! Digger fargene

 20. Tusen takk for veldig inspirerende innlegg fra sykkelturen! Imponerende å sykle med tung last på grusvei, og i tillegg ha med barn. Synes det er veldig kjekt at du varierer innleggene dine fra kjoler og kafébesøk til eventyr ute i naturen.

 21. Alltså vilken tur og vilken fin presentasjon av den!!! Hatten av for deg og LK, det her etterarbeidet har nok tatt mye tid.
  Syns dere en fantastisk fin familie og önsker dere alt godt! Forsett å inspirere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin, så koselig å høre 😀

 22. Flotte bilder 😀 Må bare spørre hvor jentene var mens dere badet? Satt de på land? Jeg har en jente på snart 3 og jeg hadde ikke turt å ta sjansen på å plassere henne på land mens vi badet. Hun vet ikke alltid sitt eget beste og hadde antakelig plumpet uti, hehe 🙂

 23. Herlighet, du/dere gjør en vanvittig god jobb med bloggen. Blir helt satt ut. Så grundig research og god oppsummering 🙂

 24. Mammutshoes Name?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *