Caroline Accessories

reklame 

Nå kan jeg endelig avsløre hva jeg har jobbet med en stund – i dag lanserer jeg nemlig mitt helt eget merke: Caroline Accessories 🌸og det er så gøy! Vi starter med en nydelig samling av skjønne perlespenner og glitterspenner i forskjellige sammensetninger og jeg synes resultatet er både glamorøst, klassisk, tøft og enkelt – det kommer helt an på hvordan du velger å bruke dem. Hele utvalget finner du HER

Med riktige hårspenner kan du fort forvandle en hårfrisyre fra enkel til wow på 1-2-3! Dere har helt sikkert sett at jeg selv har brukt slike spenner i lang tid nå, og ettersom hår er noe jeg synes er fantastisk morsomt å leke meg med, føltes det helt naturlig for meg å lansere disse ⭐️Perlespennene finner du HER

Jeg har hatt dilla på perlespenner i hele vår og sommer, og synes fortsatt det er superhot, så favorittene akkurat nå er absolutt alle perlespennene mine! Jeg elsker å kombinere flere av dem i håret samtidig, men det er også fint å bare bruke én enkelt dersom du foretrekker et litt roligere uttrykk.

Noe som er skikkelig fint når du har satt opp håret litt løst og tilfeldig, er å bruke noen fliseklemmer med strass i nakken. Det løfter hele frisyren og gjør en enkel hårfrisyre mye mer spennende med en gang 🙂 Sweet / Happy finner du HER


Du finner 9 forskjellige brett med spenner i kolleksjonen, og totalt 18 stykk. Jeg har valgt å gi dem navn etter ikoniske kvinner, så her finner du blant annet Audrey, Coco, Billie, Rosa, Amelia, Marilyn og Diana i selskap med Happy / Sweet og Cutie / Boss 🙂 Spennene finnes hos Coverbrands HER eller du kan kjøpe dem i Skin & Tonic sine butikker 🌸 Håper du finner noen du liker! 

35 kommentarer

 1. Så fine spenner! Bestilt meg en pk med Billie jeg!

 2. Gratulerer. Var inne og sjekket, nydelige spenner. Spesielt de med perler. Skal bestille til meg selv og døtrene mine 🙂

 3. Gratulerer.
  Morro og spennende med nytt. Syntes det var mye fint der. Så blir nok en nærmere kikk etterhvert

 4. Fine spenner, men er jo omtrent så like som de kan få blitt av de som allerede har vært på markedet ganske lenge. Bl.a Noma sine.

 5. Gratulerer så mye med ny spenne kolleksjon 🙂 Så flotte de i håret ditt på første og andre bilde!

 6. Gratulerer med lansering dag!! Nydlige spenner

 7. Så fine spenner Ble ekstra glad da jeg så hvor overkommelig prisene var! *tommel opp*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Lise! 🙂

 8. Wow! Gratulerer med lanseringen, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Astrid 🙂

 9. Fine hårklemmer! Har faktisk sett reklame for dem allerede, tidligere denne uken.

 10. Så fine!

  Har du designet dem? Det hadde vært kjekt å se litt av prosessen mot ferdig produkt 🙂

 11. Kjempefine spenner 🙂 men føler kanskje de passer best til de under 20, enn oss over 30?? hvilken alder tenker du er målskiva?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De passer for alle aldre 🙂 Perlespennene er så klassiske! Jeg er selv 32 og har brukt slike spenner lenge nå, samt at mamma og flere av hennes venninner bruker slike – det er ingen aldersgrense på disse 😉

 12. Congratulations! I love your accessories!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much! 🙂

 13. Ser ut som fine produkter til fin pris!

 14. Camilla

  Wow – älskar de med sweet och happy på!!

 15. Så nydelige spenner.

 16. Ingvild

  Hei. 😉

  Hvilken str har du på bildene fra Desenio på Naia sitt rom?

 17. Fine. Hvor er spennene produsert?

 18. Kan du si noe om hvor de er produsert?

 19. Hei!
  Takk for en utrolig flott blogg hvor jeg får mye inspirasjon fra. Ser Wish har like spenner til 10 kr stykket, så lurer på hva forskjellen er med tanke på prisforskjellen?
  Ha en fortsatt god sommer:-)

 20. Helen E.

  Hva er forskjellen på disse og de fra glitter? Hvor er dine spenner produsert? Synes prisforskjellen er stor fra ebay til Coverbrands. Slike spenner var jo på på topp tidligere.

 21. Kjempefine, men er det du som har designet dem? 🙂 Jeg har flere perleklemmer selv som ser absolutt helt lik ut som noen av disse. Kjøpt fra Pieces og Gina Tricot.

 22. Hvor er den nydelige blusen fra??

 23. Hei. Nydelige spenner og gratulerer med lansering. Men…. de har jo tilsynelatende like spenner både på Nelly, Glitter, BikBok, KappAhl etc. Og de spennene er mye billigere enn de som finnes i din kolleksjon. Så mitt spørsmål er: Hvorfor skal vi kjøpe dine spenner og hva er forskjellen på disse og de billigere alternativene? Jeg har noen kjøpt på Glitter, de kostet 79 kr for en 2pk, sitter bra i håret og perlene er også godt festet. Så jeg regner med det er flere som lurer på dette, for det er jo ikke en nyhet med slike spenner, og heller ikke noen hemmelighet at slike spenner har vært i butikkene lenge nå.

  Håper på svar 🙂

 24. Caroline, du er en kjempeflink blogger! Og dere leverer alltid! Derfor må jeg bare spørre, hvor er disse spennene som du har designet, produsert? Er di produsert i Norge? Di er jo helt like di du får kjøpt hos Wish for ti kroner? Håper på svar, du er jo en spennende designer som det er flott å følge med på,

 25. Grattis fine!!! Såååå fine! Elsker disse altså! <3

 26. May Kristine

  Hva er det du egentlig har gjort her? Har du designet disse spennene selv, altså satt sammen perler og bygget fasongen på spennene selv? Eller har du gitt navn til allerede eksisterende spenner? Det finnes jo mange like på markedet allerede, så hva har din rolle vært i dette? Jeg håper du kan forklare dette nærmere.
  Det er fine spenner og du kler det. Selv er jeg altfor rufsete til å bruke slikt.

  1. May Kristine

   Jeg ser at kommentaren min kan virke litt kvass. Det er ikke meningen. Jeg lurer bare på hva en lansering innebærer i denne sammenheng. Ren nysgjerrighet rett og slett.

 27. Du bruker dem feil.. de skal paa horisontalt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan sette dem på akkurat slik du selv ønsker 🙂

 28. Grattulerer! Og at du har designet dem selv!

 29. Kult at du har eget brand. Jeg syns kanskje spennene er lite nytenkende. Føler jeg allerede har spenner som ser klin lik ut. Perlespenner har vært populært lenge nå, men fortsatt like fint. Hadde vært spennende om du kunne kommet med noe helt annerledes. Utfordring til deg
  Noe helt annet. Innlegget fra sykkelturen er kanskje det mest proffe og det beste jeg har lest fra en blogger. Folk kan mene hva de vil om deg, men ingen kan ta fra deg at du en gjennomført seriøs og proff i det du gjør.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *