eventyrlige Grimsdalshytta

Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å være akkurat her i to netter, for både sure muskler og stive ledd fikk litt tid til å mykne og vi ble dermed superklare for veien videre! På torsdag var vi hele dagen på Grimsdalshytta og det var så fint! Vi gikk opp på en liten topp rett ved siden av for å bygge varder med jentene før vi gikk en natursti på halvannen kilometer, hvor vi hadde med oss både blyant og papir for å fylle ut underveis. Det var stor stas for de minste! 

– naturstien – 

Da vi kom tilbake ble det premie på jentene og is til alle sammen før vi lekte på lekeplassen og spiste middag klokken syv (da er det bordsetting for alle) 🙂 


Det var bare så magisk fint på Grimsdalshytta og ingen av oss ville egentlig dra – det var nesten litt tårer hos meg og jenttene da vi vinket farvel til Melkesjokoladeeventyret ❤️ men vi må jo følge turplanen og visste at flere fine opplevelser ventet oss de nærmeste dagene! 

70 kommentarer

 1. Dear Caroline, it is definitely a dream there and reminds me on our Bavarian Alps! You look so beautiful and the rest of your family, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var jeg faktisk ikke klar over :O

   Men på dette stedet er det faktisk meningen at man skal bygge varder 🙂 Det oppfordres faktisk til det i naturstien.

 2. Haha, jeg skvatt skikkelig når jeg skrollet nedover og plutselig var det en diger ku der. 😀

  Det er utrolig fint i Grimsdalen. SÅ på IG at duer blitt syk – hvis du har 40 i feber og vondt i halsen er det viktig å ta crp og en strep-test. God bedring!

 3. Å herregud! Så sjukt slitsomt. Hva enn Caroline legger ut, er det noen bedrevitende som skal opplyse om det ene med det andre! Såå slitsomt å bare finne feil ting, ikke gjøre det, Husk at det ikke er lov med drone, husk på ditt og datt negativ oppgulp hvert eneste innlegg!! Nyt heller de vakre bildene, slutt og opplys og link til diverse hele tiden. Må være slitsomt å være så perfekt som dere! Vite alt bedre enn andre. Dere virker sjalu, kom dere heller ut i fjellheimen, gjør andre ting enn å sitt å kommenter hele dagen. Du er tålmodig og kjempe flink Caroline som orker å lese slikt. Skjønner godt de bloggerne som stenger kommentar feltet. Folkeskikk folkens. Nydelige bilder, og tekst. God sommer.

  1. Ingvill

   Hæ? Hva henvises til her?

   1. Ovenfor her så er det henvisning til Vardebygging , og lenger ned kommer pakkepoliti og mammapoliti. Og ned ovenfra og ned holdningen og det trodde jeg da dere viste. Og vi vet best. Samme personer igjen og igjen, det ser vi hver gang. Uansett type innlegg så kommer det noe negativt. Hva i pokkersland skal folk bry seg med f,.eks om hva Caroline og mannen pakker eller at de tar med seg bæremeis. Tenk sånn har samfunnet vårt blitt, at noen føler det er helt innafor og kommentere negativt og anonymt og være nedlatende. Noen bruker jo veldig mye av tiden sin på dette , både her inne og et kjent sted. Og jeg tenker også at det er mye sjalusi bak kommentarene og kritikken når en ser undertonen og krassheten . Det er faktisk synd i slike som bare føler de må uansett innlegg. Sitter og venter .
    Så holder så med deg Lene 🙂

  2. Lill tove

   Jeg er så enig med deg Lene, når man leser et postet innlegg kan man på forhånd tenke seg til hva det blir stilt kritiske spørsmål om. Alt fra forbud og restriksjoner om drone, båndtvang og det siste var bygging av varde. Mange ganger så avsluttes et surt innlegg med hva vedkommende mener eller ville ha gjort i lignende situasjon. Men for veldig mange lesere er vi ikke interessert i å vite hva en kverulerende leser som skuler seg bak begrepet konstruktiv kritikk mener og synes, vi vil bare lese god tekst, se på flotte bilder og nyte tiden inne på bloggen

   1. Men du glemmer helt at det er kun en person som styrer hva som skal publiseres på bloggen, både kommentarer og innlegg. Det er nemlig Caroline. Hadde hun villet, hadde det aldri vært negative kommentarer til innleggene. I tillegg hvis man lager et innlegg, feks at man sykler uten hjelm, og man får mange negative kommentarer, så kan man enten droppe og lage lignende innlegg, ta på hjelm eller kjøre reprise på innlegget. Og da vet man at de negative kommentarene kommer. Jeg er heller nysgjerrig på hvorfor Caroline vil ha negativ stemning på bloggen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vil ikke ha negativ stemning, men jeg kan ikke la være å gjøre noe som jeg selv står for og har lyst til kun fordi det kommer negative kommentarer. Da kan jeg ikke gjøre noe som helst, siden en liten gruppe mennesker alltid finner på noe å kritisere.

   3. Som sagt så har du noen valg. Ingen som sier at du ikke skal gjøre ting bare fordi du får negative kommentarer, men du trenger kanskje ikke å lage innlegg av det gang på gang. I tillegg tar dere sikkert en haug med bilder, og kan helt sikkert bruke bilder av andre ting enn feks deg uten hjelm. Hvis du allikevel må ha med de bildene du vet du får kritikk for, da tenker jeg at da kan man ikke klage. Da får man heller la være å publisere alle negative kommentarer, og motsvar fra enkelte av leserene dine som ofte er mer krasse enn de opprinnelige kommentarene. Mange måter å løse det på, så jeg ser ikke helt problemet. Dere bruker så mye tid og energi på at bloggen skal være som et glanset magasin, men kommentarfeltet er til tider helt krise. Det må jo være en tanke bak det…

  3. Tenk å bli så oppbrakt over en enkel saksopplysning. Jeg visste heller ikke det om varder. Så fint at flere fant det ut da!

   1. Hanna. Det er totalen hele tiden , under omtrent alle innlegg . Alt fra hva som skal pakkes, vekt på hva de tar med, så kommentarer om varder, så om bæremeis og nå en Hanna(mest sannsynlig samme Hanna siden kommentar som din er for 1 time siden) om hvorfor ikke bæresjal det gjorde jeg for min treåring. Det er hele tiden trangen noen få har til å komme med sine negative ytringer og måten de blir skrevet på. . Og alltid den jeg vet bedre enn deg for min måte er riktig. Ser ikke alle disse med negative kommentarer dette selv ? Hvorfor denne trangen til å pirke på Caroline hele tiden. Tror mange ikke skjønner helt at det er både frivillig og gratis å lese her inne

  4. Kanskje dere kan følge deres eget råd da? Les teksten og se på bildene, og la vær å gå inn i kommentarfeltet 🙂

   1. I de aller fleste tilfellene gjør man det. Men det går en grense for hva som ikke kan få stå uimotsagt. Og i disse postede innleggene som omhandlet sykkelturen så var det kommentarer som jeg mener ikke kan få stå uimotsagt.

 4. Stina S.

  Varder i naturen er ikke greit, nei. Det trodde jeg dere visste. Eller, det burde dere ha visst når dere drar på fjelltur. Men, men – det jeg egentlig lurer på er bæremeisen? Er det noe dere har pakket ned og syklet med hver dag? I så fall hadde jeg valgt kortere turer på beina så 2-åringen kunne ha gått på egne bein.
  Utover det ønsker jeg deg god bedring – kjedelig når turen ikke blir som planlagt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har aldri hørt at det ikke er greit 🙂 Uansett var det helt greit der hvor vi gjorde det, i og med at det var en del av naturstien å bygge en varde.

   Vi hadde den bare bak på vognen, veier nesten ingenting. Naia gikk så lenge hun orket, og så satt hun i den når hun var sliten og lei.

   Tusen takk 🙂

   1. Bæremeisen veier nesten ingen ting, men alt til sammen veier jo utrolig mye. Dere hadde med dere 120 kg med baggasje. Det er utrolig tungt til dere som ikke har noen sykkelerfaring. Skjønner godt at beina deres ble stive og seige etter noen dager, og at det ble vanskelig å gjennomføre. Men med litt mere sykkeltrening og litt mindre baggasje, så vil neste tur bli enklere for dere. Før noen hyler ut at dere er godt trent, så trener vel ingen av dere på sykkel? Jeg kjenner jo folk som trener spinning flere ganger i uka, men må alikevel ut på veien for å trene hvis de skal gjennomføre fjellturer ol. Dere som bare trener på mølla eller med vekter, så vil jo sykkel bli helt noe annet. Derfor imponert de dagene dere kom dere igjennom.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Litt usikker på om vi kunne pakket så veldig mye lettere :/ Sykkelvognene veier tilsammen ca. 55 kg. Med barna i så blir det ca. 85 kg. Telt, primus, mat, vann, liggeunderlag, soveposer og diverse utstyr så er du godt over 100 kg. Da gjenstår klær til 4 personer og toalettartikler.

    Vanskelig å gjøre det så mye lettere :O Men neste gang så sykler Nelia selv 🙂 Det hjelper på!

    Det vi ble mest overrasket over var at bakkene var brattere enn vi trodde. Vi glemte å ta høyde for at vi har syklet mest på asfalt, og at grus, og spesielt løs grus, er noe helt annet å sykle på.

   3. Hvilke sykkelvogner er det? De var da utrolig tunge?

    Vår vogn veier ca 15 kg og tåler max 45 kg last…

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nordic Cab 🙂 Ser nå at den veier 14 kg, aner ikke hvor jeg fikk 28 fra :/

 5. Nydelige bilder, skjønner godt at dere kunne vært der litt lengere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Ja, det var utrolig fint der!

 6. Har bygget varder selv vi!
  Heller Aldri hørt om at det ikke er lov.
  Fikk nå ikke bot for det, så da satt det hverfall ikke noen «jeg hvet best» i «buskene»
  Nydelige bilder og så vakker plass. Skjønner dere helst ville blitt.
  Takk for inspirasjon for neste Norges ferie. Virklig flink til å «reklamere»
  God tur vidre fine dere

 7. Hvor kjøper du sports bh? Du har så mange kule

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aimn og Nike 🙂

 8. For noen fantastiske foreldre dere er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håper vi er de beste foreldrene for jentene våre <3

 9. Veldig trist at du ble syk, men dere har nå fått noen fine dager på tur da 🙂 god bedring!

  Jeg har hele tiden tenkt at dere har lagt opp til et altfor hardt løp til å være første gang på tur med sykkel og oppakning. Å sykle så mange dager i såpass krevende terreng krever mange timers trening, samt at dere nok har tatt lærdom av at mange i utgangspunktet lette ting blir mange kilo tilsammen.

  Men ingen skade skjedd 🙂 turen var nok fin så lenge den varte, og dere er alle en erfaring rikere.

 10. Nyyydelig innlegg som alltid! 😀 Dere er bare best altså! Ingen over – ingen ved siden! 😉
  Så lenge det var en del av naturstien om å bygge varder er det jo selfölgelig greit, vel? Haha, slutt å lete etter feil hos Caroline hele tiden! Og om dere bedrevitere ikke vet det fra för? Ingen er perfekte! Ny läring der altså! 😉
  God klem til mine favoritter! <3

 11. Turen ser jo helt fantastisk ut! Hadde vært gøy å prøve samme turen selv! Neste sommer vil jenta vår være 1,5 år. Tror du en slik tur kunne vært noe for henne også, eller er hun for liten? Helt fersk mor her, så vil veldig gjerne høre fra en mer erfaren mor 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går nok helt fint, men om dere har sykkelvogn med bagasje ville jeg vurdert å kanskje droppe Haverdalseter på grunn av bakkene. Klart, er dere i god form så klarer dere det, men det er bratt :O

   Ellers er Grimsdalshytta supert for små barn 🙂 Det var mange andre barn der som Nelia og Naia lekte med. Med bæremeis får dere også gått en del i fjellet 🙂

   1. Jeg skjønner ikke hvorfor dere bruker bæremeis. Hadde ikke dere en bæresele? Jeg bar treåringen min i bæresele på fjellet da han var tre, og bæreselen kunne brettes sammen til en liten, lett pakke.

   2. Frøken M

    Hanna: det er jo en smakssak om man liker bæresele eller meis best. Personlig liker jeg meis best da sønnen min trives bedre med å se mer og ikke minst blir det mindre varmt for oss begge. Flott at du bruker sele, og flott at man kan velge det man liker beste.

 12. Ingerid

  Hei! Jeg er innom denne bloggen nesten daglig, fordi jeg synes bildene og innholdet er helt etter min smak ❤️. Alle som tar bilder, burde skjønne at man får ulik eksponering etter hvilket vær /hvor lyset kommer fra… Jeg det på bildene deres sin kunst, og da er det lov å eksperimentere!! Uansett håper jeg at dere kommer tilbake til Grimsdalen, og at du blir fort frisk, Caroline!!!
  Ingerid (innfødt og nesten nabo når dere er på hytta)

 13. Så fint! Hvor er toppen din i fra? Er det samme som du også har i lyserosa? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aimn 🙂 Det er samme, ja 🙂

 14. Og god bedring 🙂

 15. Tusen takk for at jeg har fått være med på denne fantastiske fjellturen deres gjennom de flotte bildene her på bloggen og på IG!
  Alle respekt til dere som tørr å legge ut på en slik tur med to barn på slep (bokstavelig talt også faktisk).
  Så synd at den måtte avbrytes fordi du ble syk.
  Ønsker deg god bedring!
  Og fortsatt god sommer til deg og dine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Fortsatt god sommer til deg også <3

 16. Har du vært syk på turen! .? Så slitsomt som det må ha vært! Må si jeg beundrer dere, så tung opp-pakninger! At dere orker er helt utrulig !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ble syk siste to dagene 🙁

 17. God bedring, Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 18. For noen flotte bilder og gode skildringer 🙂 Man får lyst til å dra på slik ferie selv!! Ser bare nydelig ut. Heldige jentene deres. Dere er forbilledlige foreldre <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 19. Kristine

  Nydelige bilder! Jeg er helt imponert over hvor sporty dere er som sykler avgårde med telt, hund og unger ! Det er sikkert både krevende og veldig kjekt på samme tid. Tror det treffer ett ømt punkt for mange at dere både er gode foreldre, ser sporty ut og er på en fantastisk tur! Misunnelse lenge leve! Haha! Helt utrolig at noen kan finne noe kritisk med dette også. Ganske godt gjort spør du meg. Bildene er meget profesjonelle og du har den mest gjennomførte bloggen i Norge vil jeg påstå, sikkert fordi du og mannen din utgjør et så godt team! Du er heldig som har funnet noen som hjelper deg å løfter bloggen til å bli bare bedre og bedre. Synes det er så flott å se hvor godt dere samarbeider.! Og når det på en måte blir en familiebedrift så slipper dere vel å føle så mye på at bloggen går utover hverdagen siden dere begge er engasjerte:) bloggen i sommer har vært bedre enn noen gang pga de flotte bildene spør du meg! Kos dere videre :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åååh <3 Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀 Nå ble jeg glad 😀

 20. https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=149615333 vi leier faktisk ut sætra som har sneket seg med på mange av bildene

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig 😀 Kanskje vi leier den en gang! 🙂

 21. Hei, jeg lurer på om dere fortsatt bruker d boblebadet du reklamerte for for en god stund siden? ( vurderer å kjøpe ett)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det står på hytta til mamma og pappa 🙂

 22. Karianne

  Men, herregud folkens! Ta dere ei bolle!!!! Det lyser misunnelse av dere lang vei! Om de hadde valgt å sykle med ei campingvogn på slep, hadde dere faktisk ikke hatt en dritt å gjøre med det! Hold styr på deres eget liv og egne saker, og slutt å lese denne bloggen om dere ikke liker det som postes. Skaff dere noe positivt å fylle tida med, i stedet for å fylle andres med negativ dritt!

  1. Hvem er det egentlig som lager dårlig stemning i kommentarfeltet? De få som stiller et (kritisk?) spørsmål eller alle som iler til for å fortelle hvor misunnelige de er?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er vel åpenbart at det er de de som kommer med usaklig kritikk som lager dårlig stemning. Jeg skjønner godt at det reageres.

   2. Akkurat 😉

 23. Rebecca

  Caroline, tror aldri jeg har kommentert før, men ville bare si at jeg har fulgt deg daglig siden du forlovet deg 🙂 Det begynner å bli noen år 🙂
  Jeg måtte lese blogginnleggene fra turen deres høyt for min mann, og vi snakket om hvor utrolig dyktige dere er, og for en fantastisk familie ikke minst! For en profesjonalitet, det er få som poster daglig og med så høy kvalitet som det du gjør. Jeg gleder meg daglig når jeg ser det har kommet nytt innlegg, for jeg koser meg virkelig med alt du legger ut. Som familie inspirerer dere, og motiverer oss til å være de beste foreldrene vi kan for våre barn.
  Heier på deg og dere!
  Hilsen en trofast følger for evig og alltid, haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Rebecca 😀 Så koselig å høre <3 Tusen takk for at du følger meg 🙂

 24. Kjære, flinke Caroline! Må si jeg er imponert over dere begge! På alle plan! Har fulgt deg siden starten av bloggingen og det er så gøy å se forandringen underveis! Fantastisk!!
  Hvilken pulsklokke har du på deg her? Jeg må ha ny og lurer på hvilken jeg skal kjøpe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀 Tusen takk for at du følger meg!

   Det er en Suunto 5 🙂

 25. Jeg må virkelig berømme dere for fantastisk flotte innlegg og bilder fra fjellturen! Synes det er nydelig at dere velger en slik ferie, og viser at dere nyter natur og friluftsliv sammen som en familie. Er veldig glad i fjellet selv, og har blitt inspirert av å lese her inne den siste tiden. Tusen takk for at dere deler!

  Likevel får jeg en uggen følelse av å lese kommentarfeltet. Det er så steile «fronter» her, som om det å komme med en faktaopplysning eller en liten kritisk kommentar, samme hvor saklig den er, er ensbetydende med «hat» og «misunnelse» og straks blir slått ned på av andre lesere. Ordbruken er så krass, både fra det ene og andre holdet. Når dere kan velge hvilke kommentarer dere godkjenner, hvorfor ikke sile ut det usaklige og holde en ordentlig tone her inne?

  1. Ingvild

   Jeg er helt enig med deg! Synes av og til det kan være noen litt unødvendig kritiske kommentarer, men enda oftere synes jeg tilsvarende fra det jeg antar er fans har en mye krassere tone enn utgangspunktet. Dessverre ser jeg også at du Caroline i noen tilfeller henger deg på, og jeg lurer litt på hva som er intensjonen med dette? Hvordan bidrar det til stemningen? Jeg skjønner at det er lett å la seg «friste», men som den profesjonelle parten burde du etter min mening ikke falle for fristelsen. Det får bedriften til å se lite kundeorientert ut sammenlignet med andre medievirksomheter. Det synes jeg er trist, for jeg trives veldig godt med å lese både blogg og kommentarfelt når det er konstruktivt og underholdende!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Beklager, men jeg kan ikke se at jeg har hengt meg på noe sted? Tvert i mot så synes jeg faktisk at jeg er for snill i svarene mine til noen av disse nettrollene. Og om jeg har «hengt meg på», er det egentlig så rart mtp. hvor teit kritikken som kommer er?

    «Der har du ikke lov å fly drone», «dette burde du sjekket», «vet du ikke bedre?». Men så viser det seg til slutt at det er helt lovlig å kjøre drone der hvor vi gjør det.

    «Dere kan ikke bygge varder», «trodde dere visste det siden dere skulle på tur». Men så viser det seg at det er fullstendig lovlig å bygge varder der, faktisk så oppfordres det til å gjøre det.

    «Du har redigert deg brunere enn det du er», «det er juks» osv. Og så viser det seg at jeg stort sett legger ut bilder hvor jeg er lysere i huden enn hva jeg egentlig er, og at det i samme innlegg ligger mange andre bilder som gir et godt grunnlag for å vurdere brunfargen. Men det er ikke så viktig, det viktigste er å finne noe tullete å kritisere.

    Kritikken er stort sett like dum og lavpannet hver gang, og de aller fleste gangene modererer jeg det bort, og det skal jeg i større grad fortsette med.

   2. Ingvild

    Ja, som sagt forstår jeg at det er lett å la seg friste selv om jeg fortsatt mener du ville være tjent med å la være. Jeg synes også det er fullstendig unødvendig å kommentere brunfarge, hva dere har valgt å pakke, hvor mye veier egentlig sykkelvognene osv. Det har ingenting å si for innholdet på bloggen. Men ting som forbud mot droneflyving, vardebygging og båndtvang (sistnevnte er tilsynelatende ikke besvart), er jo av betydning for flere. Det er en grunn for at det finnes forbud, og når det ser ut til at dere bryter disse må det vel være greit å påpeke det? Kanskje dere ikke visste? Så ser jeg at tonen mange bruker er unødvendig, men det finnes da også de som påpeker det i en helt grei tone. De faller vel ikke innunder kategorien dum og lavpannet?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ingvild: Men det er måten det sies fra på. Det er så nedlatende. Ta f.eks droneflygingen. Klart det er greit å påpeke om vi gjør noe som er galt, men det kommentert så utrolig nedlatende. Og når det så viser seg at den droneflygingen vi gjorde var helt lovlig, så er det helt stille. Ingen av de som kommenterte nedlatende beklager seg. Samme med vardebyggingen. Hører ikke noe mer når det viste seg at det var greit likevel.

    Angående båndtvang så går Hugo i bånd, men ikke når vi er ved teltet og han bare ligger der uten å gjøre noe. Hadde han løpt rundt og herjet hadde jeg naturligvis tatt han i bånd 🙂

   4. Ingvild

    Ja, helt enig i at det er forskjell på hvordan det blir tatt opp. Det jeg vil fram til er at noen sier fra på en ordentlig måte, og det regner jeg med du synes er greit. Likevel blir disse også irettesatt og beskyldt for å være misunnelige av «ihuga fans» som prøver å forsvare deg, og det ser det ikke ut til at du slår ned på. Det skaper ubalanse i kommentarfeltet, og gir inntrykk av at kun positive kommentarer og ros er velkomne. Jeg har inntrykk av at du setter pris på konstruktiv kritikk, og håper jeg får se at du viser dette fremover ved å slå ned på surmaga kommentarer mot nettopp det fra de «ihuga fansene» (i mangel på bedre kallenavn). 🙂

   5. Caroline Berg Eriksen

    Om kritikken er konstruktiv og relevant så er jo selvsagt den type reaksjoner ikke ønskelig, og jeg sletter også en del kommentarer nettopp på grunn av det 🙂

   6. Ingvild

    Så fint! Takk for at du tar deg tid til å svare 🙂

 26. INGVILD. Det er helt innafor for folk å reagere når folk stadig kommer med kritikksom er nedlatende og som tydeligvis viser de kun er ute etter Caroline. Det er de samme brukernavn som stort sett går igjen. Og hvorfor skal det liksom være greit og helt innafor å komme med oppgulp som mange kommer med, men absolutt ikke greit med de som støtter C? Og kaller folk for fans? Hva er de som alltid er kritiske da? Haters eller troll? Det er faktisk helt greit at voksne sier ifra mot nedlatende bedrevitere. Og vil da virkelig heller være fan enn nettroll.
  Ser jo inne på kg/ rampelys at det er så forferdelig at folk støtter Bloggeren. Og at C godtar dette men skulle jo faktisk ikke være nødvendig at det blir sånn stemning. Hva får voksne folk til å oppføre seg så nedlatende og med total mangel på respekt at de stadig må komme med negative bedrevitende kommentarer,spekuladjoner og oppgulp. Disse personene som holder på slik bør virkelig gå i seg selv og tenke på hva de holder på med..

  1. Ingvild

   Jeg har fått gode svar av Caroline på mine innspill, se over. Det oppsummerer vel det meste du peker på her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *