fra Haverdalseter til Grimsdalen

Hei verden! Dekningen har så å si vært helt borte på denne turen til nå, og jeg var dessverre ikke klar over at den skulle forsvinne såpass tidlig på reisen, for da hadde jeg selvfølgelig gitt beskjed, men nå vet dere!  Nå ser det derimot ut til at den har kommet for å bli, for vi har nå kommet oss et godt stykke på vei – vi har jo allerede vært på tur i 6 dager!

Her kommer en oppdatering fra dag nummer 2, da vi syklet fra Haverdalseter til Grimsdalen – en tur som viste seg å bli utrolig seig og tung! Vi hadde jo noen gode nedoverbakker det siste stykket på vei mot Haverdalseter (og var ekstremt takknemlige for det) og derfor visste vi også at disse ventet på oss på veien tilbake 😉 Det fristet ikke akkurat å reise sånn med det første ettersom beina var så tunge fra dagen før, men det var bare å få i seg en god frokost og lunsj, og gjøre seg klar for noen tunge timer 😉

Vi brukte ikke mindre enn 6 timer, 30 minutter (inkludert pauser) på turen frem til Grimsdalen! 2 timer gikk med på å dytte syklene opp den vanvittige tunge og lange bakken opp fra Haverdalen – det var 2,3 kilometer med stigningsprosent på 9,5 og totalt ble det 788 høydemeter. Det var så vakkert langs absolutt hele ruten, så vi tok oss masse pauser for å gå litt utover på høydene, ta bilder og bare nyte det fantastiske landskapet! 

Etter hvert kom vi frem til Grimsdalen, ganske utslitte og veldig klare for å få opp teltet. For en utsikt som møtte oss der!

De siste kilometerne hit suste vi bare avgårde i nedoverbakker og det var så vanvittig digg! Vi fikk plutselig dekning på veien også, så da fikk jeg gitt lyd til omverdenen på sosiale medier samt til foreldre som ventet spent på hvordan vi hadde hatt det 🙂 Svigermor kjørte også fra hytta for å se om hun så oss, og hun joinet nesten som en følgebil hele veien frem til teltplassen, og var der sammen med oss til jentene skulle legge seg! Det var så koselig ❤️

Vi fant en fantastisk flott plass hvor vi satt opp teltet, men aldri før i mitt liv har jeg vært utsatt for så mye mygg (og den har aldri vært glad i meg) Vi brukte nesten en hel flaske myggspray denne kvelden – haha! Likevel ble både små og store mer eller mindre oppspist på anklene, men vi har heldigvis med oss littt lindrende krem 🙂 

God nattahistorier utenfor teltet ⭐️ 

Natten i telt viste seg å bli overraskende kald – jeg våknet av at jeg hakket tenner og frøs skikkelig. Måtte pakke meg inn i ulltøy og vekket jentene så de også fikk på seg litt ekstra klær, bare for å våkne igjen noen timer senere med følelsen av å renne bort da solen plutselig stod og varmet teltet til x antall varmegrader. Klokken var halv åtte da vi våknet sånn på ordentlig, og da hadde vi en utrolig rolig, lang og fin morgen før vi syklet videre. Jeg deler innlegg fortløpende nå, så dag 3 kommer i morgen tidlig 🙂 

23 kommentarer

 1. Shoes and jackets brand? Nice Pictures:)

 2. Myggen er alltid helt kokko på fjellet. Kan anbefale en spray som heter Centaura, kan brukes både til mennesker og hund,er å få kjøpt på apoteket. ( litt sen
  for deres del på denne turen kanskje). Den kan ikke sammenlignes med de andre myggsprayene.

 3. Blir så inspirert av årets sommerblogg fra dere. Fantastiske bilder og god kvalitet generelt. Når lille bebi som ligger i magen er blitt noen år så tror jeg vi også må sykle denne ruten. For et vakkert land vi bor i ❤️
  Kos dere videre på turen. Gleder meg til neste oppdatering.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Ja, det må dere vurdere! 🙂

   Lykke til med fødsel og resten av svangerskapet <3

 4. Ragnhild

  Helt nydelige bilder For en etappe – godt dere er godt trent for det der hørtes tungt ut! Dere gjør en kjempebra jobb selv når dere er på fjelltur i dagevis, gleder meg hver eneste dag til å lese innleggene dine Og heldige med været da, jeg er nesten litt misunnelig ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 5. Tips for å halde myggen unna: Thermacell. Dei har det både på Coop, Europris og Fellekskjøpet iallfall. Funkar overraskande bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 6. Stine Byre

  Jeg kommer fra Dovre, så Grimsdalen er min barndoms dal. Gøy å lese om turen deres når jeg ser det for meg og kjenner vertskapet der dere stopper. Fortsatt god tur!☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Jeanette

  Utrolig fin natur!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig 😀

 8. Hvorfor vekke unger som sover? Hadde de vært kalde, så hadde de nok våkna selv.
  Syns mange av fjellbildene deres blir så dystre med den redigeringen dere gjør. På mange av bildene, så ser det ut som om dere har tordenskyer. Men det er sikkert smak og behag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde mørke tordenskyer denne kvelden, har ingenting med redigeringen å gjøre 🙂 På de første bildene som er tatt tidligere på dagen var det finere vær.

 9. Hva tenker du om at mannen din kommenterer rumpa di på Instagram? På et bilde han har tatt selv?

  Hvorfor ikke bare si det til deg?

  Jeg kommer aldri til å skjønne hva som driver voksne folk til å leve livet gjennom sosiale medier. Liker du kona di, så si det til helle vel.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Kan han ikke gjøre begge deler? At han skriver det på Instagram betyr ikkeat han ikke sier det i hverdagen til meg.

 10. Var det praktisk at teltet var ferdig oppsatt av svigerforeldrene dine da dere kom frem? Det er jo vei helt frem til teltplassen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nei slik luksus kom vi dessverre ikke ut for 😀 Men hun kom med litt øl og vin, og det var mer enn bra nok 🙂

 11. Rebecca

  Lovely pictures
  Love the wooden cups. What brand are they?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you 🙂 It’s from Mackenzie 🙂

 12. Anne Lise

  Åhjjjj, jeg blir helt på gråten. Jeg er oppvokst på Dovre og er på tur opp til Dovre og Grimsdalen nå mens jeg skriver. Nydelige bilder og tekst Caroline. Ang varder som det var kritikk over, så vet jeg med 100% sikkerhet at det dere bygget er det lovlig. Pappa hadde snakket med dere og synes dere var så hyggelige. Fortsett den fantastiske blogginga di. Elsker å lese den.
  Klem fra Anne Lise

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så hyggelig å lese, Anne Lise! Nå ble jeg skikkelig glad 🙂 Håper du har en kjempefin sommer 🙂

   God klem <3

 13. Hei! Den hvite klokka di er så fin, skikkelig kul! Hvilket merke er det? Hva heter modellen?
  Mvh. Grete

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *