de siste dagene hjemme før ferie

Dagene går i ett når jentene har sommerferie, jeg vet nesten ikke forskjell på tirsdag og lørdag, alt flyter litt i hverandre og på mange måter er det deilig. Det er en utfordring å utfolde seg kreativt på jobbfronten når hverdagen absolutt ikke er tilstede, men jeg får i hvert fall sanket masse savn, lyst og nettopp kreativitet til de dagligdagse tingene når situasjonen er som nå. Jeg tror alle har godt av et avbrekk og sånn sett så gleder jeg meg til å komme meg bort fra hus og hjem, se nye steder og oppleve noe helt nytt – for endelig er tiden inne for sykkelturen vår! Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg virkelig – og det er jeg ikke alene om! Vi blir borte i planlagte 10 dager, deretter er vi hjemme i noen korte dager for å pakke om kofferten, før vi setter nesen mot Hellas. Når vi kommer hjem etter 14 dager der, drar vi nesten direkte til Bergen for høstlansering med TV2, så måneden vi har foran oss nå blir virkelig spennende, med masse opplevelser, inntrykk og nye minner. Jeg gleder meg til å ta dere med på alt sammen! 

Her kommer noen bilder fra de siste dagene her hjemme og i nærmiljøet. Vi har hatt det så fint med utflukter til Hvaler, og også her hjemme med lek i hagen, planlegging av husmaling (NÅ SKJER DET), roting og leking på rommene til jentene, og ikke minst – skalldyraften under taket i skjul fra regnet med mamma og pappa ☔️☀️ 

Verdens diggeste vegetarburgere på bøttegrillen da vi besøkte Kuvauen for grilling og bading ☀️ 

… har du ikke prøvd reker med chili bearnaise, koriander og reker – you have to try! Jeg har sagt det før og sier det igjen… det er så latterlig godt! Vi pyntet opp med lyslenker, hvit duk og blomster da regnet kom og vi skulle ha skalldyraften med mamma og pappa. Det ble en helt egen atmosfære – så koselig! 


Dagene her hjemme har vært utrolig fine og vi har forsøkt å få til både kvalitetstid med jentene og jobb som må gjøres før vi skal reise avgårde, og på et eller annet vis, så har vi fått det til – om enn i noe treigere tempo enn vi pleier 😉 Sommeren altså, den er så fin, og bruker vi den riktig kommer vi jo ut av den med en hel haug av inspirasjon og ny stå på vilje når alle er tilbake fra ferie i august en gang. Nå føler jeg at vår sommerferie starter for fullt og jeg er så klar til å koble ut! Jeg forsøker å få til en oppdatering til før vi sykler avgårde! Følg meg gjerne uansett på instagram, der oppdaterer jeg ofte – @carolinebergeriksenno HER. Håper dere har en fin søndag ☀️ 

38 kommentarer

 1. Tone R.

  Bloggen din har vært og er en fryd å lese denne sommeren! 🙂 Vært eneste innlegg har jeg kost meg med! 🙂 Du gjør en så imponerende god jobb, bildene, teksten ja alt! Jeg synes innleggene har vært varierende og kreative, du inspirerer! Gleder meg til å følge deg videre 🙂 Klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så hyggelig å lese dette, Tone! Tusen takk, virkelig <3 <3 Og tusen takk for at du følger! God klem 🙂

 2. Det matfatet der.. Sikkle..
  Har fått øyne opp for koriander. Det smaker himmelsk.. Så det skal være med til reker neste gang.
  Syntes det er så deilig med ferie og sommer. Det er så mye hverdager ellers for våres del.
  Skal til Kreta om to uker det ser jeg frem til. Elsker Hellas 🙂

  Gleder meg til å lese, om sykkel turen dere skal på . Det høres så spennende ut☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, Hellas er det beste <3 Og ja – koriander er et must til så mye 🙂

   Goood tur til Hellas når den tiden kommer 🙂

   Klem <3

 3. Kjære Caroline, hvordan får du til disse vakre bølgene/krøllene i håret ditt? Kan du vise oss både verktøy, produkter og fremgangsmåte? Du ser smashing ut og jeg tror vi er mange jenter rundt om som er misunnelige på håret ditt! 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Svarte nettopp på en lignende kommentar over! Så hyggelig å høre 😀 Tusen takk for så fine ord ang. håret 🙂 Lager gjerne en video rett over sommeren 🙂

 4. hvilke hårprodukter bruker du? virker som krøllene alltid holder 😀 gjerne vise bilder

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker faktisk ikke så mye produkter, men noe bruker jeg jo! Noen ganger en hold spray og ellers tørrsjampo og noen ganger en dry textur spray 🙂 Lager gjerne en video på det 🙂

 5. Så deilig med så mye å se frem til! ☺️ Hvor er den sorte shortsen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 6. Stina S.

  1 skoledag (og skolestart) blir vel uansett høydepunket i august da?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så absolutt! Det er det største av alt <3

 7. Ragnhild

  Alle kommentarene under pakke-innlegget ditt gav meg flashback til når du publiserte innlegget om fødebagen, like mange hysteriske røster den gangen også Stol pp magefølelsen din du!

  Ellers høres det ut som fantastiske uker dere har i vente. Nyt hver dag, selv om det er travelt å ha ferie med barn. Og du, ikke glem skolestart da 🙂 Følte det burde vere med i planleggingen for kommende uker

  1. Ragnhild

   Oi, skulle være med en smil på slutten der Avogtil funker emoji, avogtil ikke…

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ragnhild <3

 8. Hvor ofte fikser du neglene dine?

  Jeg har brukt shellakk en stund, men det er jo bare fint en uke før neglene vokser og det blir en stygg kant mellom lakk og neglebånd? Det blir jo både stress og dyrt å dra til negledama annenhver uke, føler jeg 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er der hver 3-4 uke 🙂

 9. Skjønner godt at det er travelt med to små hjemme hver dag, men imponerende nok leverer du hver dag, i motsetning til flere av dine bloggkolleger. Veldig bra at du har åpent kommentarfelt også. Kos dere på ferie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Eva 🙂

  2. Ikke alle bloggkollegaer som er så heldig som C å ha en mann som er så mye hjemme som LK heller da. Skjønner veldig godt at de ikke kan levere som C hver dag! Har man små barn hjemme er det første pri tenker jeg, fremfor å sitte ved maccen timesvis hver dag, svare på kommentarer gjennom hele dagen osv. Alle har ulike liv dem lever, så å sammenligne det blir feil synes jeg.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er heldig som har Lars-Kristian, men alle andre står også fritt til å ansette noen som kan ta bilde og hjelpe til med andre ting 😉 Jeg er bare så heldig at den personen er mannen min og at vi sammen utgjør et så godt team 😀

   2. Camilla

    Er ikke alle som har barn heller da, så det går litt opp i opp tenker jeg 🙂 Syns man som blogger hvertfall kan få ut 1 innlegg om dagen, evnt skrive at man tar litt sommerferie.

 10. Var ikke dere akkurat i Tyrkia, Italia og Sveits? Også dovre og Hellas. Mye reising på dere da på to-tre mnd.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, vi er så utrolig heldige! I år har det blitt en del reising, vi har passet på nå før Nelia starter på skolen 🙂

 11. Hvilken type chilli bernaise bruker dere? Eller lager dere? Må prøves 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir liksom ikke det samme å lage selv :O Kjøper som regel på meny, tror den er fra eldorado? Veldig god i hvert fall! Hvis ikke har de en enda bedre i Sverige 😀

   1. Hjemmelaget bernaise er jo tusen ganger bedre enn posebernaise!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er jeg ett hundre prosent enig i 🙂 Men chili-varianten får i hvert fall ikke jeg til like god som i butikk 🙂

 12. Kos dere på sykkeltur spreke folk :D! Bare et spørsmål, reiser du på tur med hovedopphold i naturen med deee lange neglene? Ville anbefalt korte for hygienens skyld på selve turen! Kun fordi hygiene er vanskeligere å opprettholde på slike turer 🙂

 13. Annette

  Heisann.
  Hvor er de lyslenkene kjøpt? Er de så lange som de ser ut på bildet eller har du satt sammen flere?
  God tur på Dovre. Gleder meg til å lese om opplevelsen når dere er ferdig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Clas Ohlson 🙂 På bildet er det 3 lyslenker, tipper de er ca. 2 meter.

 14. Jeg er så glad i disse hverdagsinnleggene 🙂 Gleder meg også masse til å følge med på ferien deres nå i sommer! Vi reiser også til Hellas med familien i august. Leser at det er risiko for Vestnilfeber i Hellas nå. Hva tenker du om det? Kjenner jeg blir litt bekymret, samtidig som jeg gleder meg veldig til sommer og sol…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du liker de 😀

   Det tenker jeg går helt fint! Sjansen for å få viruset er mikroskopisk, og sjansen for at det skal utvikle seg til noe alvorlig er mindre enn 1% om du faktisk blir smittet. Dette gjelder jo ikke bare Hellas, men flere andre land som f.eks Italia, Serbia og Kroatia. Det er bare å ta forholdsregler og spraye seg med myggspray og kle på seg om det da ikke er for varmt 🙂

 15. Hva har skjedd med neglene dine på de første bildene? Hvite negler.. fikk ikke du nettopp rosa, som på de siste bildene i innlegget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, disse bildene er fra tidligere i uken (før jeg fikk nye negler) 🙂 Jeg skriver jo det, at de er fra da vi besøkte Kuvauen 🙂

 16. Hei! Jeg sier meg enig med så mange andre her, i at bloggen din har vært en fryd å besøke i sommer, som alltid ellers jeg synes det er veldig koselig å lese om hverdagen deres, og spesielt nå når dere bor i hjembyen min, og viser bilder og beskrivelser fra steder hvor jeg kjenner meg igjen Blir faktisk litt stolt av byen/Østfold når jeg ser den med «andres» øyne Her er et par tips til hvor dere kan dra på sykkeltur med jentene: Byhagen, hvor dere kan bytte til dere bøker fra bokbytteskapene og ta med dere grønnsaker, bær og urter hjem til middagslagingen, og Kolonihagen på Opsund som holder åpent for besøkende noen dager nå i sommer og høst. Jeg gleder meg masse til å følge dere på sykkelferie! Denne sommeren fikk jeg selv øynene opp for togferie, og suser i skrivende øyeblikk over Dombås, på vei hjem fra nydelig Lofotferie! Skal vinke hvis jeg ser dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Tusen takk for kjempefine tips, Vilde! Nå ble jeg glad 😀 Lofoten vil jeg også gjerne se en dag <3 Ser så vakkert ut!

   Og ja – vink gjerne om du ser oss 😀

   Klem!

 17. Hva slags tilbehør hadde du til vegetarburgeren og hva slags vegetar burger var det? Du gjør alt så lekkert og inspirerende:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *