sykkeltur: vår pakkeliste

reklame: innholder annonselenker 

Nå er det ikke mange dager til vi slenger oss på syklene for å utforske Dovre og gjett om vi gleder oss! Hele turen er nøye planlagt fra a-å, vi skal blant annet innom tre nasjonalparker og jeg gleder meg virkelig til masse frisk luft, god trim og fine naturopplevelser sammen med familien min 🐝 Når vi kommer hjem er det ikke mange dagene før vi reiser til Hellas, så dette blir noen fantastiske uker! Det er mange av dere som har etterspurt pakkeliste og nå har vi virkelig pakket så nøye at vi er veldig sikre på at vi har fått med oss alt. Jeg har tatt noen bilder av noe av det som skal med, men dersom du er ute etter pakketips – les innlegget godt, for det er mange tips her som ikke er avbildet Om det er noe vi har glemt, eller du har noen tips til oss, så er det bare å kommentere 🙂 Here we go! 


Klær: Været varierer, her kan det være alt fra 7-8 grader til 25 grader, og derfor har vi med oss klær nok til å praktisere 3-lags prinsippet på de kaldeste dagene og kveldene. Det vil si ull innerst, fleece mellom og tynn skalljakke over. Lue og votter har vi også tatt med. Regntøy er selvfølgelig med, for selv om det har meldt opphold, kan det alltid snu, så det er kjekt å ha det med sånn i tilfelle. Tynne sokker og tykkere sokker. Vi har også kjøpt noen enkle ponchoer som kan komme godt med om det for eksempel kommer en liten skur eller litt yr når vi går tur.

Gode tursko som kan brukes på både sykkel og til fots. Jeg har også tatt med meg noen tynne t-skjorter i pustende materiale, treningsbh-er, turshorts, sykkeltights samt en vanlig treningstights om det blir mellomkjølig. Caps mot hjelmsveis og pigmentering om det er sol 😉 Turbukser er også med, og en tykk og god strikkegenser til kveldstid om det er kjølig og vi skal sitte utenfor teltet 🙂 

Mat / kjøkken: Stormkjøkken og primus er med sammen med en god del frysetørket mat. Vi har med pulverkaffe, kakao og kjeks, vannflaskene fylles opp og selvsagt må lighter eller fyrstikker med. Bestikk, tallerkner, glass og kopper. Annen mat vi trenger handler vi eventuelt underveis. 

Hygiene: Våtservietter, toalettpapir, tannbørster og en såpe som du kan vaske opp med – som ikke er skadelig for miljøet. Dette får du kjøpt hos blant annet XXL. Praktisk speil med lys tar jeg med meg (dette kjøpte jeg hos Clas Ohlson) samt en supersmart barberhøvel som ikke tar noe særlig plass. 

Dette er Portable Razor fra Coverbrands, og den finner du (annonselenke) HER. Du bare ruller på den for å spraye, ha på shavingsåpe og barbere. Helt genial på tur! 

Mot hjelmsveisen må jeg ha med meg tørrsjampo, og da er disse små sprayboksene fra Batiste helt geniale! Jeg virkelig elsker lukten og den freshe følelsen denne gir – ekstra pluss for litt volum i en sikkert ellers død manke. Tørrsjampo fra Batiste finner du hos Vita (annonselenke) HER

Og ja – selvfølgelig skal jeg ha med meg intimspray fra DeoDoc! Er det et sted denne passer godt inn, så er det på tur. Jeg liker å føle meg ren og ordentlig, og dermed er jeg så glad for at denne kan bidra til nettopp det 😉 Jeg tar også med meg intimserviettene, som jeg synes er helt geniale! Alle produktene er utviklet av leger, og du finner utvalget (annonselenke) hos Lyko HER. Koden CAROLINE30 gir deg 30 prosent rabatt ⭐️ 

Øvrig utstyr: Her kommer det vi trenger til Hugo som skal være med, som for eksempel hundemat og en praktisk hundeskål som kan slåes sammen og bli flat som en pannekake. Telt, soveposer, liggeunderlag, sitteunderlag, pledd, lommelykt og kikkert – hehe 🙂 


Ja, jeg tror det var alt selv om det sikkert er noe jeg har glemt å skrive ned. Kom gjerne med tips du også! Vi gleder oss til tur 🙂 

127 kommentarer

 1. Så artig – håper dere får en knakende flott tur, det er spådd sol her oppe hele resten av uka:)
  Husk batteribank…
  Et lite tips til kaffe: XXL feks har poser med kaffe, bare å slå på kokende vann. Det er ca 2 store kopper i den, og den kan faktisk brukes to ganger. Den er i tillegg kjempegod, og veldig lett!
  Vi skal på hesteryggen, og pakker også lett! Ha en fin ferie!

 2. Hei Caroline!
  Resorb, votter, lue og store gode dunjakker (som dekker baken) eller jerven termoduker for base camp og pauser. 🙂
  Vi turer året rundt med ungene og alle syns dunjakkene er gull selv midtsommers! Blir ofte kaldere over tregrensa om natta enn hva yr lover og det er så kjedelig å bli kalde. Dunshorts/skjørt er også digg på sene kvelder rundt «nylonhuset» på jakt etter fotomoments og minner 🙂 Såpebobler og lyslenker(batteri) er sikre vinnere for ungene(og foreldre) Dette blir så gøy å følge med på! God tur! 🙂

 3. Martine

  Skulle se i kommentarfeltet etter tips til pakking, og det er jo helt absurd å lese hva folk skriver. Håper dere får en knall tur! Gleder meg til bilder. 🙂

 4. Charlotte

  Herregud hva folk skal legge seg borti! Jeg hadde også tatt med meg både sminke og barberhøvel på en ti dagers tur… Nødvendig? Kanskje ikke, men jeg føler meg ihvertfall bedre med litt sminke på! Og ja, selvfølgelig vil man se grei ut på bilder man legger ut på instagram, blogg, facebook, hvor enn det måtte være, vil ikke de fleste det? Syns dere er virkelig flotte foreldre som tar barna med på sykkeltur så de får se den fine naturen vi har her i Norge, og ikke bry deg om de som skal kritisere tullete ting! Klem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *