en typisk søndag i juli

annonselenker: gina tricot + nelly

I går var det jentene sin tur til å sykle! Vi var på søndagstur i byen, syklet litt rundt og trengte tilslutt en pause, så da stoppet vi på Sarpen som har de diggeste milkshakene i byen! Det ble luksusshake, oreo edition på alle sammen i sola. OMG – den er så god den! 

annonselenker: shorts HER / topp HER / solbriller HER / smykke HER 


Etterpå syklet vi hjem, men stoppet en liten time innom lekeplassen i parken før vi tegnet ny paradis i gata hjemme, og luket i blomsterbedet (ZzZzZz) 🙂 Så ble det laks på grillen og middag i solveggen før klokken plutselig var seks og det var på tide med barne-tv. Dagene går så fort for tiden, og i tillegg flyter ukedager og helg litt over i hverandre når jentene har ferie fra barnehagen. Vi venter på godvær så vi kan dra på den planlagte sykkelturen vår, og akkurat nå ser det ut til at den blir mot slutten av denne uken eller ved starten av neste. Det må uansett bli ved starten av neste, for vi reiser jo til Hellas den første helgen i august! Nå er det så mye å glede seg til fremover 🙂 Håper dere nyter fine sommerdager ☀️ 

41 kommentarer

 1. Hei vakre! <3 Du, levere og leverer! Er bare sååå imponert jeg! GOALS! Den milkshaken så insane god ut! Åh! God klem! <3

 2. Rebekka

  Har du tips til å få av ‘nipple covers’ uten at det gjør så hinsides vondt? Jeg fikk endelig av den ene i dag, den andre har sittet som støpt siden torsdag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oh nooo! Jeg bruker noen fra bikbok, elsker dem! De er litt tykkere liksom, ikke vonde å fjerne synes jeg 🙂

   1. Niple covers og kalle seg feminist.. Vær så snill og forklar meg forskjellen på mannlige og kvinnelig brystvorter og samtidig gi meg ett eksempel på en mann som har brukt tilsvarende under en stram T-skjorte.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kvinnelige brystvorer er som regel større og mer fremtredende enn menn sine 🙂 Den forskjellen er jo ganske så åpenbar.

   3. Men det i seg selv er vel ikke grunn til at de ikke bør synes under klær? Nå får jo du nesten alltid kritikk hvis brystvortene synes her på bloggen, så kan jo skjønne at du bruker nipple covers. Men jeg synes ikke du trenger det! 😀

   4. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Nei, enkelte flyr i fistel om brystvortene mine synes 😀

   5. Det er vel lov å velge ut i fra kontekst og hva man selv vil, feminist eller ei?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Hos enkelte «feminister» som er mer opptatt av å irettesette andre kvinner så er det vanskelig å vite 😉

   7. Ida: Hvor feministisk er det å fortelle andre damer hva de bør/ikke bør gjøre med sin egen kropp? Feminisme handler om likestilling og at damer har rett til å ta egne valg.

   8. Rebekka

    Tusen takk for tips! 😀

 3. Jeanette

  Ja,dagene går altfor fort synes jeg. Generelt synes jeg sommeren går for fort. Bare å nye mens man kan.

 4. kan du fortelle hvilken hårspray eller hårprodukt du bruker for at håret skal ligge og holde seg slik du vil? takk 🙂

 5. Ville bare stikke innom og si hvor mye jeg har kost meg med å scrolle her idag og ta igjen alle innlegg jeg gikk glipp av mens jeg har vært bortreist 🙂 Du leverer som alltid den beste kvaliteten – og gjør det (i hvert fall nesten) til en fin ting å komme hjem fra ferie, haha. Men ja, dere er rå, og innsatsen settes stor pris på!

  Ønsker dere en fin uke, hele gjengen <3 Stor klem fra meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre 😀

   Ha en fin uke du også <3

 6. Noen tips for å lære en 5 åring å sykle? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ta av støttehjulene og tren masse :p Kan sykle på gress i nedoverbakke, da gjør det ikke så vondt å falle.

  2. Bruk balansesykkel. Mine brukte aldri støttehjul, men gikk rett fra balansesykkel til vanlig sykkel. Fikk til å sykle i løpet av 10 minutter.

  3. Ta av pedalene, eller begynn med løpesykkel. Da kommer balansen av seg selv. Sønnen min fikk løpesykkel til toårsdagen. Da han fikk ordentlig sykkel i femårsalder trengte han ikke lære å sykle. Det tok under to minutter å mestre overgangen fra løpesykkel til pedaler.

  4. Altså. Gress er humpete og veldig vanskelig å sykle på når du ikke kan det. I nedoverbakke får man stor fart, krever at man kan bremse jevnt over tid. Det er ikke det første man klarer når man skal lære å sykle. I stede for en million fall og null motivasjon, gi femåringen en balansesykkel. Når balansen sitter, gi de en sykkel UTEN støttehjul. Vips, så kan du sykle. Dropp hele støttehjul-tullet. Har en 3-åring og en akkurat fyllt 6 år, gjort sånn med begge. Ingen av de er spesielt tøffe av seg, men 3-åringen sykler nå som en rakett og 6åringen er glatt med meg på løpeturer på 10+ km. Herlighet for et råd….

  5. Hvis du nå har lært ungen å sykle med støttehjul (det var da sånn vi lærte å sykle i «gamledager», jeg hadde hvertfall ikke hørt om balansesykkel før for noen år siden):

   Jeg lærte å sykle ved at vi tok av støttehjul ene, pappa stakk en pinne nedi på baksiden av setet. Så holdt han meg oppe og løp ved siden av. Etterhvert som han så at jeg hadde balanse, så slapp han. Så så jeg det, ble redd, kælva, reiste meg opp igjen og prøvde på nytt. En liten time senere så kunne jeg sykle.

 7. Martine

  Hei! Nå kan det godt hende jeg tar feil, men etter å ha sett på masse restplasser til syden den siste tiden dukker det opp en del annonser på Facebook hos meg! Og i dag var det en annonse fra solfaktor.no, og det første jeg tenkte var at det lignet så fælt på dine jenter som «annonse» bilde. Var bak ifra, så kan ikke være helt sikker. Tenkte bare å gjøre deg oppmerksom, sånn i tilfelle 🙂 God sommer til deg og din fine familie!

  Vi tar det rolig i sommer, skal til varmere strøk i julen faktisk! Så i sommer blir det bare hjemmesommer med små utflukter, håper bare på bedre vær!

 8. Sommeren..heldigvis mye igjen å nyte. Hvor lang tid trur d dere vill bruke på å sykkle såpass langt fra Sarpsborg til Dovre?
  Høres så spennende ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi skal ikke sykle til Dovre :O Kjører opp og sykler i Rondane, Dovre og Dovrefjell 🙂

 9. Hei! Jeg ville bare titte innom og si at det har vært mange fine og stemningsfulle sommerbilder her inne den siste tida! For vår del er trøbderværet drepen, småjentene krangler både med oss og hverandre og dessuten har vi vannkopper i hus, haha. Men det er mange fine og morsomme stunder innimellom og nå tror jeg sola kommer hit også (krysserfingre/ønskersterkt). God sommer videre:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre at bloggen kan gi litt sommervibber 🙂 Og så absolutt ikke hyggelig å høre om både vannkopper og dårlig vær! Uff! Håper det snur for dere så fort som mulig <3 Masse god bedring!

 10. Å ja hehe.. Da har jeg misforstått helt. Syntes det var innmari langt.
  Uansett det blir fint å sykkle der oppe..
  Ha en fin dag!

 11. Heia! Æ skjønte ikke om det va reklame for gina eller nelly i det innlegget her? Siden linken til solbrillan e til nelly, og i toppen av innlegget står det at det e reklame for gina? æ e som e dum eller? hehe 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle lenkene går til Gina bortsett fra den siste, så det var dessverre en glipp at jeg ikke skrev Nelly øverst. Har rettet opp i det nå 🙂

 12. Jeg er så lei av bilder av bakhodene til barna dine. Estetisk dårlige, og ikke minst, kjedelige bilder. Det går jo på repeat.

  Ja til flere bilder av deg og alt mulig annet! 🙂 Dere er jo så gode på bilder! Naturbildene er også veldig gode!

 13. Tøff farge på sykkelen til Naia

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Nelia sin gamle sykkel 🙂 Den er fin!

 14. Ingvill

  Hei! Når dere skal på sykkeltur anbefaler jeg veldig denne https://sykkelsport.no/transport/1471-merida-after-bike.html til Nelia. Å sette enfemåring i sykkelvogn i timevis ville jeg
  aldri gjort. Med en sånn som dette kan hun henge bakpå og sykle med så mye hun orker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den der var smart! Takk for tips 😀

   Nå har vi lagt opp rutene slik at det ikke skal bli timesvis i sykkelvognen, men den var ikke dum den der uansett 🙂 Vi skal stort sett sykle 14-17 km de dagene vi sykler, og da har vi også 2-3 innlagte stopp på veien.

 15. Hvor mye bruker dere på mat på en mnd? 🙂

 16. Gina Tricot

  Det gjenstår vel å se om det blir noe av den sykkelferien? 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor skulle det ikke bli noe av?

   1. Jeg lurer litt på hvilket finvær dere venter på? Det har vel vært stabilt pent en stund nå?

 17. Helt nydelige bilder du har

 18. Det har jo vært strålende vær i Grimsdalen hele uka, så hva er det dere venter på egentlig? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har dessverre ikke hatt mulighet til å dra før nå av private årsaker :/ I tillegg så ønsker vi en testtur for å teste utstyret, og det var jo lurt siden begge syklene endte på verksted :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *