morgentimene akkurat her

Hei søndag og midtveis i juli ☀️På fredag våknet vi opp med sjøen som nærmeste nabo, klokken var bare halv syv, det var vindstille og vi var helt for oss selv. Vi kokte kaffe på primus, vasket oss i sjøen, dekket på til frokost på svaberget.  Vi ble sittende lenge og da det begynte å strømme folk til stranden, tok vi med hundene på en liten tur. Fra toppen av det høyeste svaberget møtte vi verdens fineste utsikt! Det var en utrolig fin morgen, rett og slett. 

🚶🚶


Vi var skikkelig fristet til å bli en natt til, men hadde ikke med oss nok mat eller vann til akkurat det, så da måtte vi bare se oss nødt til å sykle hjem igjen. Beina mine var så stinne etter den lange sykkelturen dagen før, så jeg var virkelig spent på hvordan det skulle gå. Vi bestemte oss for å være mer effektive på tilbakeveien, ta det mer som en treningsøkt enn som en tur, og akkurat sånn ble det også! Vi stoppet nesten ikke, men det ble en velfortjent middagspause på jentene da vi nesten var i mål 🙂  Faktisk så brukte vi nesten halvannen time mindre i effektiv sykkeltid på veien hjem, så det viste seg å bli litt av en treningsøkt og i går var jeg helt død i kroppen. Ikke noe særlig støl, men bare generelt sliten! For ikke å snakke om lårene og leggene mine! Det kjennes fortsatt ut som de er fulle av vann. Dovre har heldigvis kortere etapper enn dette per dag, og der skal vi også stoppe mye underveis for å både gå turer og besøke gårder og så videre, så den turen blir nok ganske annerledes. Men som vi gleder oss ekstra mye til den nå! Det var fint å få disse milene i beina på sykkel før vi drar, og nå vet vi også litt mer om hvordan vi skal pakke, hva vi skal pakke og så videre 🙂 Skal blant annet kjøpe en sykkelvogn til Hugo som jeg kan ha foran på sykkelen min, der kommer han til å like seg! Håper søndagen deres er fin ✨ 

58 kommentarer

 1. Hei vakre! ❤️ Åhhhh, så nydelig!!! Dere altså! Nyter synet av dere! Virkelig eeeelsker bloggen din!
  God klem! ❤️

 2. Så koselig tur, og så koselig bilder av 2 små jenter med 2 små hunder <3 Så fint at Hugo får sin egen vogn på fjelltur <3 Du har sikkert tenk på det selv allerede, men på fjellet hadde jeg tatt med en genser til begge gutta også <3
  Foresten synes jeg du har en veldig kledelig lengde og farge på håret ditt om dagen 🙂 Keep it <3

 3. Ingvild

  Kan du ikke snart skifte header/forsidebilde på bloggen? Det du har nå er jo veldig fint, men du har jo hatt det så lenge. Savner et nyere bilde som frisker opp litt, en ny vri 🙂

 4. Fantastiske bilder!! Lyser feriefølelse og familielykke♥️ Det er bare å nyte Og gir fin inspirasjon også; de fleste har mulighet en kortreist ferie☀️

 5. Dere er så fine!:-)
  Liker bloggen din utrolig godt, og dere leverer virkelig kvalitet o hvert bilde og hver setning!
  Jentene mine er omtrent akkurat like store som dine, så det er så gøy å følge deg, da de minner meg så mye om mine egne!:-)
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 6. Dette så bare så herlig ut. Fantastiske bilder. Denne typen turer hvor man er tett på naturen og lite andre forstyrrelser, har en tendens til å skape de sterkeste minnene. Ihvertfall er det slikt som jeg husker best fra jeg var barn.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Line <3

 7. Så nydelig plass. Kan hverfall tenke meg til hvordan det var både å legge seg og våkne opp til det..
  Og det er faktisk de beste minne barn husker. Slike turer..

 8. Nydelige bilder! Det ser ut som at dere har hatt en fantastisk flott tur 🙂 Veldig kjekt å få hele familien med på tur.

  Er det mulig å få vite hvilket stormkjøkken dere har og om dere er fornøyd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! 🙂 Vi koste oss masse 😀

   Det er fra Trangia, veldig fornøyd 🙂

 9. Bente 2

  Fantastiske bilder av vakker natur og en fin familie. Slike steder er balsam for sjelen. Tipper jentene sitter med masse inntrykk og gode minner etter turen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør de nok 😀

 10. Egnehjemr

  Her har vel noen gått bananas med skyggelegger eller?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ingenting 🙂 Lav morgensol inn fra siden, blir ganske harde skygger av det.

 11. Shorts??

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 😀

 12. Skeptisk

  Hvordan har dere klart å få til refleksjon i vannet der tre av dere går langt inne på land? Refleksjonen er jo helt fra foten og opp, eller er det lek med lys og skygge som vanlig?
  Håper i tillegg dere hadde på solbriller da dere satt ute på kvelden, for den månen var jo som en lyskaster.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Det var ikke så vanskelig, var egentlig bare å knipse bildet da refleksjonen allerede var der 🙂 Refleksjonen går helt fra føttene og opp fordi det var ganske bratt der.

   1. Skeptisk

    Eller Photoshop som vi andre kaller det
    https://www.drschore.com/vend-bilder-i-photoshop/

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Nei, det er ikke brukt Photoshop for å lage refleksjonen 🙂 Den er der helt naturlig.

   3. Elahan

    Merkelig at en av hundene mangler og at krusningene på vannet er ikke-eksisterende bortsett fra på det du har lagt på?

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Her er rå-filen 🙂 Så da kan vi legge den diskusjonen død.

    https://www.dropbox.com/s/f5cmxmk1tcmj1qk/073A8476.CR2?dl=0

   5. Caroline

    Hihiiiii, artig diskusjon. Og jeg ser Hugo i vannet også, jeg 😉

  2. Hvorfor må noen bare inn og slenge med kjeften uansett ? Ja vi vet det er KG/rampelys trollene som er innom, ser jo på tråden at det samme diskuteres. Skaff et liv . Et koselig innlegg med nydellig bilder så kommer oppgulpet ! Det er så synd på dere det gjelder som bare må uansett . Voksne folk men total mangel på det meste

 13. Idyll. Nydelige fletter på jentene dine. Lag gjerne en video for sånne som meg som ikke er så god på fletting så kan jeg øve meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Jeg har øvd meg masse :p

 14. Ser at noen bryr seg om at dere tar ett glass vin iblant. Håper dere fortsetter med det -og koser dere! Makan! Syntes heller dere er litt for ordentlige og burde slå dere enda mer løs jeg!;) Fortsatt god sommer!

 15. Hei, Caroline
  Har fulgt bloggen din i mange år, men kommenterer sjeldent (unngår som oftest å gå inn i kommentarfeltet helt, for seriøst… Bare… Seriøst.)
  Men uansett: jeg lurte på om du kunne sagt litt mer om å ta bilder med drone? Hvilken type drone bruker dere, har du noen tips etc.? Vurderer å skaffe meg fotodrone selv, men er ganske blank, bare veldig imponert av bildene dere poster som er tatt med drone. Skulle gjerne visst mer om deres erfaringer! (Beklager hvis du tidligere har skrevet om dette og jeg har misset det – jeg søkte, men fant ikke så mye) 🙂

 16. Stina S.

  Det er ikke vinen som er problemet, men dro dere med dere 1 glassflaske med vin?!?
  Regner med dere ikke drikker så mye uansett, hadde det ikke vært enklere og lettere (i vekt)(og lettere å pakke) en liten pappkartong? Evt 2 da, siden det er «posjonspakker».

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi kjøpte det på siste stoppestedet 🙂 De hadde ikke pappvin så da ble det flaske.

   1. Ja da vet vi det også 😀 kommentarfeltet ditt altså, oh lord. Makan til spørsmål folk sitter igjen med etter å ha lest (eller..studert bildene med lupe).

    Takk for at dere motiverer og fremmer det å leve sunt og balansert – jentene deres er heldige som får vokse opp med så gode rollemodeller

 17. jacket brand?

 18. Hva et vakkert bilder! Hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Canon 5D M4 🙂

 19. Haha, rett og slett facinerende hva noen kan henge seg opp i! Digger dere! Snakk om dedikerte mennesker! Elsk! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja vi har sluttet å bli overrasket 😉

   Ha en fin dag <3

 20. Hei! Jeg har ikke prøvd det selv, men har sett at feks XXL (og sikkert andre sportsbutikker) har sånne porsjonsoser med kaffe, som man brygger i selve posen! Tenkte det sikkert hadde vært noe for dere som er så glad i kaffe?

  Ha en fin dag, hilsen Marthe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg ble faktisk tipset om det på instagram og tenkte å teste det ut 🙂

   Ha en fin dag du også <3

   1. Egnehjemr

    Hvorfor pulverkaffe? Det er jo ikke kaffe! har fått følelsen av at dere er skikkelige kaffemennesker og da er jo pulverkaffe omtrent som gift, spør du meg..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hva foreslår du at vi tar med på tur?

   3. Egnehjemr

    Kokekaffe!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det skal vi teste ut 🙂

   5. Aeropress, filter som feks Sea to summit sitt drip-filter eller lignede (sjekk chillout travel store feks).

   6. Caroline Berg Eriksen

    Takk for tips! Sjekker ut 🙂

 21. Koselig post, dere ser ut som en fin familie. Heia dere! Liker så godt å titte innom bloggen din, håper du fortsetter i mange år til

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du synes det 🙂

 22. Fra en kaffe avhengig, vil jeg anbefale AeroPress, kjøpte min hos Kaffebrenneriet, men har sett den hos Steam og Traktøren. En espressomaskin uten strøm som gir overaskende god kaffe på tur i fjell og mark.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Tusen takk for tipset 😀

  2. Må man ha espressomaskin med seg på tur? Da har virkelig langturer i naturen mistet sjarmen! Kokekaffe og kaffelars er det som duger på tur. Vi må virkelig ikke komme så langt at vi snakker, espresso, cappuccino eller latte maciatto på tur. Da blir det for dumt.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er superfornøyd med pulverkaffe jeg altså 🙂

 23. Nydelige bilder. Får lyst til å være der 🙂
  Cubakone.no

 24. Hvordan kan du si at du ikke spiller på kropp når du legger ut det første der? Er bildet tatt i en helt vanlig hverdagssituasjon, dvs sitter du ofte toppløs på svaberg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   «Å spille på kropp» er en generell beskrivelse, så nei, det gjør jeg ikke 🙂

   I enkelttilfeller så legger jeg ut bilder som spiller på kropp, men når de bildene utgjør 1 % av alle bildene jeg legger ut så betyr ikke det at «jeg spiller på kropp».

 25. Av de siste tolv bildene på instaen din ser jeg minst fire bilder hvor formålet er å vise frem en deilig og tynn kropp. Litt mer enn 1% der altså.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser bare ett.

   Det virker som du har en litt mer konservativ holdning til dette enn meg. Et bilde i bikini på en strand har ingenting med å spille på kropp å gjøre, det er en helt naturlig setting. Toppløs på svaberg, ja. Bikini på strand, nei.

 26. Mulig jeg er konservativ, ja. Takk for ordentlige svar uansett!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mer konservativ enn meg i hvert fall 😉 Men hensikten min er i hvert ikke å spille på kropp når jeg legger ut bilder i bikini tatt på stranden, og jeg synes heller ikke det er å spille på kropp.

   Mne lov å være uenig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *