med familien til hovedstaden

sponset frisørtime Gevir Eger 

I går hadde jeg en etterlengtet frisørtime hos Nikola – ENDELIG – og da grep jeg muligheten til å ta en liten stuss på Nelia også – for aller første gang! Det måtte liksom bli hos ham, ettersom jeg stoler fullt og helt på alt han gjør 🙂 Og resultatet ble akkurat som alle ønsket – kun en liten stuss nederst og litt jevning sånn ellers. Og så var det gjort også, de «første babyhårene» er offisielt borte ❤️

Selv ble jeg ganske blond igjen og det føles fantastisk nå som det er sommer for alvor. Begge jentene fikk noen rosa og lilla striper i håret, og etterpå utforsket vi hovedstaden litt. Det ble en liten gåtur i Karl Johan før vi gikk til Operaen. Deretter tuslet vi til en park rett i nærheten, så jentene kunne leke sisten og huske litt. En liten boller- og bruspause hadde vi også, før det var på tide å finne litt mat. 

Jeg hadde lest litt om Pincho Nation på forhånd og booket et bord der, var så nysgjerrig på restauranten som rett og slett er en app-restaurant, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt 🙂 

Du må hente både mat og drikke selv, men det er jo ok så lenge du er klar over det. Det var enkelt å bestille via appen og maten kom overraskende fort. Rett og slett et supert sted for barn, og vi synes maten var god vi også. Små tapasretter passer meg helt perfekt, jentene fikk popcorn til forrett og helt skjønne, sukkersøte drinker med smågodt på til maten 🙂 


Det var en så fin dag! Vi sovnet som noen slips alle sammen da vi var hjemme igjen. I dag skal vi kaste oss på sykkelen og sykle en tur på nesten 40 kilometer i sommervarmen. Jeg gleder meg skikkelig! Telting, grillmat og verdens fineste utsikt står på planen. S O M M E R ☀️

42 kommentarer

 1. Hvor er kjole fra?

 2. Popcorn til forrett! MÄ jo vÊre alle barns drÞm pÄ en resturant;)

 3. De feste babyhĂ„rene? Har dere aldri klippet hĂ„ret til Nelia? Imponerende!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aldri klippet seg fþr 🙂 <3

 4. Herlig med sommer Hvor er den nydelige sommerkjolen din kjĂžpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Love Lolita 🙂

 5. GĂžy med den fĂžrste klippen selv om det bare var en liten stuss
  Lurte litt da dere mĂ„tte til Oslo for en liten stuss. Det er ikke veldig komplisert – du kan sikkert stole pĂ„ frisĂžrene. Sarpsborg Ă„ greie det helt fint . Men skjĂžnner det nĂ„ da dere kombinerte det med din klipp.
  Sikkert gÞy for jentene med farge i hÄret ogsÄ.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare fordi jeg hadde time hos Nikola, sĂ„ passet det sĂ„nn da hele familien uansett skulle pĂ„ Oslotur 🙂

 6. Hei! Det sĂ„ ut som en deilig dag 🙂 Hvor er skjorten til Lars Kristian fra? Den var sĂ„ fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra River Island 🙂

 7. Blir sÄ glad av Ä kikke innom bloggen din. Takk for nydelige stemningsbilder fra en dag med familien din Dere har funnet en god balanse vdr eksponering av barna!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ragnhild <3

 8. Jeg elsker Ä lese bloggen din hver dag! Og fÄr sÄ mye inspirasjon!:)

  Forresten, hva heter sykkel vognen deres?

  Ønsker dere en riktig god sommer!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ hyggelig Ă„ lese, Victoria 🙂 Den ene er fra nordic cab og den andre er fra g-sport :p Husker ikke merket :/

   God sommer tilbake <3

 9. Hvor er kjolen kjĂžpt? RĂ„lekker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Love Lolita 🙂

 10. SÄ fin kjole du har. Utrolig mange fine klÊr du viser pÄ bloggen. Me like a lot

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. SĂ„ utrolig fin kjole du har pĂ„ deg pĂ„ disse bildene og pĂ„ jentene ogsĂ„ 🙂 Dere er heldige med camping vĂŠret i hvertfall, sĂ„ det blir nok en fin oppvarming til selve lang turen deres 🙂 Norge er fin pĂ„ denne Ă„rstiden 🙂 viser seg fra sin beste side om dagene 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjĂžr det virkelig <3

 12. Hei vakre! <3 Rett og slett nyyydelig alt sammen, og alle sammen! God klem! <3

 13. SĂ„ fine solbriller du harHvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Le Specs 🙂

 14. Hvis jentene fikk rosa/lilla striper og klipp sponset bĂžr du vel merke det ogsĂ„ pĂ„ story? Jfr at jeg har lest en blogg om i fluencere…

  1. Caroline Berg Eriksen

   HĂ„rfargen kjĂžpte vi selv hos h&m, for de hadde ikke det hos Gevir, og klippen betalte vi for – Naia klippet seg ikke 🙂

  2. # Og en blogg om influencere sitter pÄ fasiten mener du ? Vet hvilken blogg du sikter til, en avlegger fra KG/rampelys. Vedkommende tror hun sitter pÄ fasiten, og lever livet som i Ä etter noen fÄ bloggere med lupe og melder inn til alle instanser, samarbeispartnere etc-. Rein spekulasjon pÄ godt norsk

   1. SÄ enig LN. Det er skremmende Ä se hvordan nevnte blogger og de ivrigste kritikkerne gÄr sÄ i sÞmmene for Ä lete etter feil eller feiltolker med hensikt. At det er samfunnsengasjement kjÞper i hvert fall ikke jeg. HÄper at du Caroline og L.K klarer Ä riste det meste av dere. Verre er det nÄr de forsÞker Ä stikke kjepper i hjulene for samarbeidspartner.

    Jeg for min del leser bloggen som en hyggelig avkobling og har absolutt ingen trang til Ä bruke lupe. MÄ ogsÄ si at jeg er imponert over det flotte fotoarbeidet som dere alltid leverer av fÞrsteklasse.

   2. Ja det er nesten skremmende Ä se hvor til de grader opphengt enkelte kan bli, Det kan virke som man nÊrmest vier livet sitt for Ä lete etter ting man kan ta noen for Trist er det. Man kan jo lurer pÄ hva som er driven., men hun har jo sin heia gjeng og fÄr hyllest for det hun skriver ,ja ja men hvor sunt er det?

 15. Ser ut som en fin dag i Oslo..
  Godt med frisĂžr stell.
  Ser frem til sykkel ferien deres.. Ble stille rundt den..

 16. Hei – dette har ikke noe med dette innlegget Ă„ gjĂžre, men en kommentar til deres ferie i Magic Kingdom. Har akkurat kommet derfra nĂ„ med barn og stebarn. Dere var jo sĂ„ fornĂžyde, men seriĂžst, mener du virkelig det? Vi har vĂŠrt i Disneyland Paris tidligere og trodde jo Magic Kingdom skulle toppe det meste. Men for en nedtur! Alle attraksjonene er godt over 20 Ă„r gamle, minst. SĂ„ utdatert og gammeldags. Bl.a Peter Pan karusellen og Space Mountain kan ikke mĂ„le seg med de i Paris (eller LA). Fult av folk, kĂžer overalt, wifi som ikke fungerte (sĂ„ fikk aldri booket nye fastpass tider), 3D attraksjoner fra 80-tallet. Etter Ă„ ha vĂŠrt i Universal parkene lurer jeg pĂ„ hva som var sĂ„ magisk med Magic Kingdom? Selve konseptet er jo fantastisk, men velg heller parken i Paris som er mye bedre!
  SeriĂžst – ble du ikke litt skuffa engang, du som hadde sĂ„ mange gode minner derfra da du var liten (da vil jeg tro parken var imponerende).
  Anbefaler Universal Adventures for de minste barna, flotte smÄbarns omrÄder der ogsÄ.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Space Mountain tok vi ikke :p Og Peter Pan er akkurat som den skal vĂŠre! Synes jeg. Hadde blitt SÅ skuffet om de hadde oppdatert den, det er jo litt av sjarmen at den er akkurat sĂ„nn som jeg husker at den var 🙂 Ble ikke litt skuffet engang og vi gleder oss til Ă„ reise tilbake 🙂 Kanskje man bare har forskjellige forventninger? Jeg har vĂŠrt i Paris, og jeg husker at jeg ble skuffet den gangen fordi det ikke var helt likt USA :p Men da var jeg jo 8 Ă„r 😉

   NĂ„r det er sagt, sĂ„ synes vi ikke at Magic Kingdom er et sted man drar for de beste attraksjonene – man drar dit for totalopplevelsen mener vi – det er jo SÅ mye mer enn attraksjoner! Kvaliteten pĂ„ flere av selve attraksjonene fĂ„r du tross alt bedre i andre parker (for eks animal kingdom), og helt sikkert her hjemme ogsĂ„ :p

   1. Har helt klart noe med forventninger ja. VĂ„res fĂžrste mĂžte med Disney parker var i Paris, og synes jo jeg at det er det beste 😉 totalopplevelsen ble uansett ikke sĂ„ bra i Orlando, mest pga menneskemengen (kaos overalt! Totalt kaos altsĂ„) og wifi nettet (ingenting fungerte, fikk ikke oversikt over klokkeslettene). Men men, koste oss max i Universal parkene – helt utrolig gjennomfĂžrte!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, uten wifi sÄ skjÞnner jeg at det ble krÞll :O

 17. Nei, pÄ den restauranten har jeg vÊrt- aldri igjen! Maten var smaklÞs, kald og servicen treg. Det stod 10-15 retter halvveis klare der sÄ jeg, sÄ jeg er sikker pÄ at de lar maten stÄ en god stund fÞr den blir servert. Nei takk. Drinkene er morsomme og fine Ä se pÄ, men maten- nei takk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde det sĂ„ fint vi! Vi var der da de akkurat Ă„pnet klokken 16, sĂ„ det kan jo ha noe med det Ă„ gjĂžre ogsĂ„ 🙂 Du mĂ„ hente maten selv, sĂ„ det er jo en fordel Ă„ gjĂžre det raskt. Dette er ingen gorumetrestaurant, sĂ„ vi hadde ikke akkurat hĂžye forvetninger, men det topper jo Mc Donalds og Egon 😉 som jentene synes er stas fra fĂžr – og sammenlignet med nettopp disse stedene, liker jeg Pincho bedre og kommer til Ă„ dra tilbake 🙂

  2. Jeg syns maten der er veldig god!! Alle rettene mine har vĂŠrt klare samtidig hver gang, og kort ventetid. Og ja, mĂ„tte jo hente de selv 😉 det er jo en del av konseptet! Elsker Ă„ kjapt kunne bestille mer om man vil det. Og de drinkene er dĂždsgode! Pinchos anbefales!

 18. Er sÄ imponert over den kvaliteten du har pÄ det visuelle/estetiske uttrykket pÄ bloggen din! Utrolig flotte bilder, behagelig fargepalett! Og dette klarer du Är etter Är. Du skriver ogsÄ godt og reflektert. Respekt for kvalitet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette gjÞr meg sÄ glad! Tusen takk, Stine <3

 19. SÄ utrolig spennende konsept pÄ en resturant! Det mÄ prÞves, takk som tipset Elsker det som er utenom det vanlige og stÞtter alltid de som tÞr

 20. Hei!

  Hvor kommer de perleÞredobbene fra? Har vÊrt pÄ jakt etter noen nette perleÞredobber lenge og de var helt smashing

 21. Hvordan er det med hjelm og disse sykkelvognene? Er vell ikke pÄbudt? Sitter de stabilt, finnes det noe belte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hjelm er ikke pĂ„budt, nei 🙂 Vognene kommer til bĂ„de Ă©n og to personer, og de er utstyrt med belter. Til Nordic Cab fĂ„r du ogsĂ„ kjĂžpt hodestĂžtter og spedbarnssete.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *