med familien til hovedstaden

sponset frisørtime Gevir Eger 

I går hadde jeg en etterlengtet frisørtime hos Nikola – ENDELIG – og da grep jeg muligheten til å ta en liten stuss på Nelia også – for aller første gang! Det måtte liksom bli hos ham, ettersom jeg stoler fullt og helt på alt han gjør 🙂 Og resultatet ble akkurat som alle ønsket – kun en liten stuss nederst og litt jevning sånn ellers. Og så var det gjort også, de «første babyhårene» er offisielt borte ❤️

Selv ble jeg ganske blond igjen og det føles fantastisk nå som det er sommer for alvor. Begge jentene fikk noen rosa og lilla striper i håret, og etterpå utforsket vi hovedstaden litt. Det ble en liten gåtur i Karl Johan før vi gikk til Operaen. Deretter tuslet vi til en park rett i nærheten, så jentene kunne leke sisten og huske litt. En liten boller- og bruspause hadde vi også, før det var på tide å finne litt mat. 

Jeg hadde lest litt om Pincho Nation på forhånd og booket et bord der, var så nysgjerrig på restauranten som rett og slett er en app-restaurant, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt 🙂 

Du må hente både mat og drikke selv, men det er jo ok så lenge du er klar over det. Det var enkelt å bestille via appen og maten kom overraskende fort. Rett og slett et supert sted for barn, og vi synes maten var god vi også. Små tapasretter passer meg helt perfekt, jentene fikk popcorn til forrett og helt skjønne, sukkersøte drinker med smågodt på til maten 🙂 


Det var en så fin dag! Vi sovnet som noen slips alle sammen da vi var hjemme igjen. I dag skal vi kaste oss på sykkelen og sykle en tur på nesten 40 kilometer i sommervarmen. Jeg gleder meg skikkelig! Telting, grillmat og verdens fineste utsikt står på planen. S O M M E R ☀️

42 kommentarer

 1. Hvor er kjole fra?

 2. Jeanette

  Popcorn til forrett! Må jo være alle barns drøm på en resturant;)

 3. De feste babyhårene? Har dere aldri klippet håret til Nelia? Imponerende!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aldri klippet seg før 🙂 <3

 4. Herlig med sommer Hvor er den nydelige sommerkjolen din kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Love Lolita 🙂

 5. Gøy med den første klippen selv om det bare var en liten stuss
  Lurte litt da dere måtte til Oslo for en liten stuss. Det er ikke veldig komplisert – du kan sikkert stole på frisørene. Sarpsborg å greie det helt fint . Men skjønner det nå da dere kombinerte det med din klipp.
  Sikkert gøy for jentene med farge i håret også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare fordi jeg hadde time hos Nikola, så passet det sånn da hele familien uansett skulle på Oslotur 🙂

 6. Hei! Det så ut som en deilig dag 🙂 Hvor er skjorten til Lars Kristian fra? Den var så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra River Island 🙂

 7. Ragnhild

  Blir så glad av å kikke innom bloggen din. Takk for nydelige stemningsbilder fra en dag med familien din Dere har funnet en god balanse vdr eksponering av barna!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ragnhild <3

 8. Victoria

  Jeg elsker å lese bloggen din hver dag! Og får så mye inspirasjon!:)

  Forresten, hva heter sykkel vognen deres?

  Ønsker dere en riktig god sommer!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese, Victoria 🙂 Den ene er fra nordic cab og den andre er fra g-sport :p Husker ikke merket :/

   God sommer tilbake <3

 9. Hvor er kjolen kjøpt? Rålekker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Love Lolita 🙂

 10. Så fin kjole du har. Utrolig mange fine klær du viser på bloggen. Me like a lot

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Så utrolig fin kjole du har på deg på disse bildene og på jentene også 🙂 Dere er heldige med camping været i hvertfall, så det blir nok en fin oppvarming til selve lang turen deres 🙂 Norge er fin på denne årstiden 🙂 viser seg fra sin beste side om dagene 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør det virkelig <3

 12. Hei vakre! <3 Rett og slett nyyydelig alt sammen, og alle sammen! God klem! <3

 13. Kathrine

  Så fine solbriller du harHvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Le Specs 🙂

 14. Hvis jentene fikk rosa/lilla striper og klipp sponset bør du vel merke det også på story? Jfr at jeg har lest en blogg om i fluencere…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hårfargen kjøpte vi selv hos h&m, for de hadde ikke det hos Gevir, og klippen betalte vi for – Naia klippet seg ikke 🙂

  2. # Og en blogg om influencere sitter på fasiten mener du ? Vet hvilken blogg du sikter til, en avlegger fra KG/rampelys. Vedkommende tror hun sitter på fasiten, og lever livet som i å etter noen få bloggere med lupe og melder inn til alle instanser, samarbeispartnere etc-. Rein spekulasjon på godt norsk

   1. Bente 2

    Så enig LN. Det er skremmende å se hvordan nevnte blogger og de ivrigste kritikkerne går så i sømmene for å lete etter feil eller feiltolker med hensikt. At det er samfunnsengasjement kjøper i hvert fall ikke jeg. Håper at du Caroline og L.K klarer å riste det meste av dere. Verre er det når de forsøker å stikke kjepper i hjulene for samarbeidspartner.

    Jeg for min del leser bloggen som en hyggelig avkobling og har absolutt ingen trang til å bruke lupe. Må også si at jeg er imponert over det flotte fotoarbeidet som dere alltid leverer av førsteklasse.

   2. Torill

    Ja det er nesten skremmende å se hvor til de grader opphengt enkelte kan bli, Det kan virke som man nærmest vier livet sitt for å lete etter ting man kan ta noen for Trist er det. Man kan jo lurer på hva som er driven., men hun har jo sin heia gjeng og får hyllest for det hun skriver ,ja ja men hvor sunt er det?

 15. Ser ut som en fin dag i Oslo..
  Godt med frisør stell.
  Ser frem til sykkel ferien deres.. Ble stille rundt den..

 16. Stina S.

  Hei – dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men en kommentar til deres ferie i Magic Kingdom. Har akkurat kommet derfra nå med barn og stebarn. Dere var jo så fornøyde, men seriøst, mener du virkelig det? Vi har vært i Disneyland Paris tidligere og trodde jo Magic Kingdom skulle toppe det meste. Men for en nedtur! Alle attraksjonene er godt over 20 år gamle, minst. Så utdatert og gammeldags. Bl.a Peter Pan karusellen og Space Mountain kan ikke måle seg med de i Paris (eller LA). Fult av folk, køer overalt, wifi som ikke fungerte (så fikk aldri booket nye fastpass tider), 3D attraksjoner fra 80-tallet. Etter å ha vært i Universal parkene lurer jeg på hva som var så magisk med Magic Kingdom? Selve konseptet er jo fantastisk, men velg heller parken i Paris som er mye bedre!
  Seriøst – ble du ikke litt skuffa engang, du som hadde så mange gode minner derfra da du var liten (da vil jeg tro parken var imponerende).
  Anbefaler Universal Adventures for de minste barna, flotte småbarns områder der også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Space Mountain tok vi ikke :p Og Peter Pan er akkurat som den skal være! Synes jeg. Hadde blitt SÅ skuffet om de hadde oppdatert den, det er jo litt av sjarmen at den er akkurat sånn som jeg husker at den var 🙂 Ble ikke litt skuffet engang og vi gleder oss til å reise tilbake 🙂 Kanskje man bare har forskjellige forventninger? Jeg har vært i Paris, og jeg husker at jeg ble skuffet den gangen fordi det ikke var helt likt USA :p Men da var jeg jo 8 år 😉

   Når det er sagt, så synes vi ikke at Magic Kingdom er et sted man drar for de beste attraksjonene – man drar dit for totalopplevelsen mener vi – det er jo SÅ mye mer enn attraksjoner! Kvaliteten på flere av selve attraksjonene får du tross alt bedre i andre parker (for eks animal kingdom), og helt sikkert her hjemme også :p

   1. Stina S.

    Har helt klart noe med forventninger ja. Våres første møte med Disney parker var i Paris, og synes jo jeg at det er det beste 😉 totalopplevelsen ble uansett ikke så bra i Orlando, mest pga menneskemengen (kaos overalt! Totalt kaos altså) og wifi nettet (ingenting fungerte, fikk ikke oversikt over klokkeslettene). Men men, koste oss max i Universal parkene – helt utrolig gjennomførte!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, uten wifi så skjønner jeg at det ble krøll :O

 17. Nei, på den restauranten har jeg vært- aldri igjen! Maten var smakløs, kald og servicen treg. Det stod 10-15 retter halvveis klare der så jeg, så jeg er sikker på at de lar maten stå en god stund før den blir servert. Nei takk. Drinkene er morsomme og fine å se på, men maten- nei takk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde det så fint vi! Vi var der da de akkurat åpnet klokken 16, så det kan jo ha noe med det å gjøre også 🙂 Du må hente maten selv, så det er jo en fordel å gjøre det raskt. Dette er ingen gorumetrestaurant, så vi hadde ikke akkurat høye forvetninger, men det topper jo Mc Donalds og Egon 😉 som jentene synes er stas fra før – og sammenlignet med nettopp disse stedene, liker jeg Pincho bedre og kommer til å dra tilbake 🙂

  2. Caroline

   Jeg syns maten der er veldig god!! Alle rettene mine har vært klare samtidig hver gang, og kort ventetid. Og ja, måtte jo hente de selv 😉 det er jo en del av konseptet! Elsker å kjapt kunne bestille mer om man vil det. Og de drinkene er dødsgode! Pinchos anbefales!

 18. Er så imponert over den kvaliteten du har på det visuelle/estetiske uttrykket på bloggen din! Utrolig flotte bilder, behagelig fargepalett! Og dette klarer du år etter år. Du skriver også godt og reflektert. Respekt for kvalitet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette gjør meg så glad! Tusen takk, Stine <3

 19. Så utrolig spennende konsept på en resturant! Det må prøves, takk som tipset Elsker det som er utenom det vanlige og støtter alltid de som tør

 20. Hei!

  Hvor kommer de perleøredobbene fra? Har vært på jakt etter noen nette perleøredobber lenge og de var helt smashing

 21. Hvordan er det med hjelm og disse sykkelvognene? Er vell ikke påbudt? Sitter de stabilt, finnes det noe belte?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hjelm er ikke påbudt, nei 🙂 Vognene kommer til både én og to personer, og de er utstyrt med belter. Til Nordic Cab får du også kjøpt hodestøtter og spedbarnssete.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *