luksus for føttene

reklame: annonselenker coverbrands 

Mmm! Det er lite som slår egentid, og nå som det er sommer, kan det være lurt å fokusere litt på føttene sine. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg kunne vært flinkere til å stelle med dem, det blir fort lappelag med neglelakk fordi jeg ikke har tid til noe annet, og selv om jeg elsker fotmassasje, så har jeg jo aldri tid til å bestille meg en time til det? Derfor tar jeg alltid et skippertak før sommeren setter inn, og nå kjente jeg at det var på tide. 

Jeg har noen favorittprodukter som jeg gjerne vil anbefale til dere, sånn hvis dere også ønsker å gjøre føttene klare for sandaler, strand og bad 🙂 Dette vil garantert gjøre susen! 

Tapp deg et varmt og godt fotbad, ha i noen dråper olivenolje samt litt sitronsaft – syren i sitronsaft skal hjelpe til med å løse opp død hud, så da er det mye lettere å skrubbe føttene etterpå 🙂 Til å fjerne hard hud fra føttene mine, bruker jeg denne fra elektriske fotfilen fra Scholl. Den er rett og slett HELT fantastisk! Du finner den HER til 30 prosent rabatt. 

Etter endt bad smører jeg føttene mine inn med denne fotkremen fra Burt’s Bees som har vært min favoritt så lenge jeg kan huske. Den er nesten hundre prosent naturlig og lukter kokos! Etterlater føttene med en skikkelig deilig, myk og frisk følelse. Elsker denne! Du finner den HER til 20 prosent rabatt. 


god sommer med freshe føtter 🌸 

22 kommentarer

 1. Sitron er et tips jeg skal teste ut!
  Men den fotfilen er bare tull. Har en slik og funker kun som finish og tar ikke ordentlig. Mye bedre med helt vanlig fotfil. Jeg bruker ikke den elektriske lenger.

  1. Enig, fotfilen der er ikke mye tess hehe.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Den er SUPERBRA! 😀

  2. Akkurat samme erfaring!

 2. Alltid like artig å klikke inn her. Alltid! Du leverer bestandig. Hver eneste dag, alltid like ryddig og profesjonelt. Noen bloggere blogger kun om at de må bli flinkere å blogge, å at beklager å ha tatt fri en stund. Tenk hvis jeg kunne gjort det med min jobb derfor blir jeg så glad når jeg ser hvor respekt du har for jobben din og hvor hardt du jobber for å levere bra! Du er den beste bloggeren noensinne!:) god sommer!

 3. Skal dere fks til Hellas på ferie nå i sommer? Hvor isåfall? Reiser dere til samme sted hver gang? Ser fram til å lese om ferieturer, det gir inspirasjon,, veldig bra,, Men har dere sluttet å legge ut bilder av barna nå, når den eldste skal begynne på skolen? Eller spør dere Nelia om d er ok med bilder?

 4. Det såg godt ut

 5. Ingvill

  Hei og god sommer! ☀️ Hva betyr «nesten 100 % naturlig»?

  Mitt beste tips for fine sommerføtter er å blande grovt salt og olivenolje (eller annen matolje) og skrubbe føttene med blandingen før man skyller i passe varmt vann. Føttene blir veldig myke og glatte. Det gjør forresten også hendene man skrubber med! ☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   99,5 prosent naturlig 🙂 Den består stort sett av kokosolje, du kan leser mer via linken 🙂

   1. Egnehjemr

    Hva er de siste 0,5%? Er det giftig og farlig er det jo lite vits i at det andre er naturlig..

   2. Caroline Berg Eriksen

    De siste 0,5% er kunstige, men gift er det ikke 😉

 6. catrine

  Hei Caroline,

  Følte bare for å si noen fine ord. Selv om jeg ikke alltid er enig med deg (det finnes vell ingen mennesker man alltid er 100% enig i med alt) så vil jeg bare si at du har en veldig stilfull og bra blogg. Det er som å lese ett magasin hver gang jeg titter innom.

  Ønsker deg en flott sommer med familien 🙂

  1. Enig med deg! Caroline tar jobben sin på alvor og jeg setter pris på mange gode tips og inspirasjon; ja jeg føler også som jeg åpner opp et magasin:) Nydelige bilder og vel gjennomført!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk! Så utrolig koselig å høre 😀

 7. Jeanette

  Den fotfilen er bare best! Bruker den ofte etterfulgt av deilig lavendelfotkrem

 8. Å nå skal jeg ta fotbad !! Makan til inspo

 9. Ser at du bruker Batiste tørrsjampo. I følge min frisør er den brennbar, så man må ikke finne på å bruke den sammen med f.eks rettetang. Da kan man risikere å miste håret!

 10. Det er så deilig med myke føtter! Jeg smører inn mine med fotkrem etter hver dusj, fikser ikke hard hud på føttene:p

  Vil forresten anbefale deg å ta en tur til Fredrikstad kommende helg! Byen er vertskap for Tall Ships Races, og det blir flotte skuter, matboder og underholdning for store og små! 😀

 11. Jeanette

  AS: fotfilen tar ordentlig. Om du føler den ikke gjør det så har du nok feile ruller. Det finnes noen grove,og disse fjerner alt av hard hud og etterlater føttene kjempemyke og fine!

  1. Helt enig med Jeanette her – i mine øyne er denne fotfilen en lifehack som overgår alt jeg har prøvd av tidligere fotfiler! Kan anbefales på det sterkeste

 12. Hvor finner jeg deg på Instagram story? Finner d ikke jeg,, der du har små videosnutter,,

 13. Hei Caroline Du har en flott blogg! Jeg så på instagram at du var ute og spise med Nelia i Oslo. Hvilken restaurant var dere på? Så spennende ut

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *