date night with you

reklame: visit geneve 

Hei mandag 🌸 Jeg startet dagen på den beste måten tidligere – med en etterlengtet løpetur på ca. 7.5 kilometer rundt omkring i hele Sarpsborg! I dag orket jeg ikke å ha noen rute å løpe etter, men løp egentlig bare der hvor jeg følte for det: nede ved vannet, i byen, forbi mimmi sitt gamle hus ❤️ Enkelte dager savner jeg henne så mye, spesielt når jeg er i nærheten av der hun bodde, hvor jeg så ofte var på overnatting, pusset kjeler (ikke spør hvorfor, men jeg elsket å pusse kjeler) drakk fløte med kaffe og lærte meg å strikke – som jeg skulle ønske at jeg fortsatt husket den dag i dag. Hun hadde nok lært meg det uten å nøle! 

Jeg er alltid så glad for minnene, og minner skapte vi også i helgen da vi var i Geneve og fikk oppleve den fantastisk fine byen med så mye å by på! Jeg ville dele de siste bildene med dere før det blir vanlig hverdagsblogging igjen, så de kommer her! 

Jeg hadde på meg både kjole og sandaler fra Zara (som ga meg gnagsår så fort jeg gikk ut av hotellet på grunn av plastikk + varme, så takk og lov for gnagsårplaster i vesken) og fikk også brukt de nye øredobbene som ble med hjem fra Tyrkia 🙂 Vi spiste på Alma som bare lå 10 minutters gange fra der vi bodde. Der serverte de peruansk mat og det var så mye godt på menyen! Vi snakker nydelige fiskeretter (som jeg alltid bestiller når vi spiser ute) skikkelig digg og chunky guacamole og perfekt risotto! Restauranten hadde en skikkelig kul vibe og jeg kunne sittet der i timesvis – noe vi også gjorde 🙂 Virkelig, virkelig verdt å sjekke ut om du er i Geneve! Etterpå gikk vi hjem igjen og tok en liten ekstra tur langs promenaden, hvor det siste bildet er fra. Var så vakkert der om kvelden også ❤️Ingen tvil om at dette er en by vi ønsker oss tilbake til, så det kommer absolutt til å skje i fremtiden. Ha en nydelig mandag, dere! 

60 kommentarer

 1. Dere tar mye fine bilder, men når dere promoterer en destinasjon sånn som dette så savner jeg flere bilder av destinasjonen enn oppstilte bilder av dere. Som feks denne promenaden du syns var så fin, hvorfor ikle poste mer enn 1 bilde fra denne og heller 1 mindre bilde av deg selv?

  Jeg visste ingenting om Geneva fra før, så her kunne du virkelig solgt inn byen som et reisemål, men jeg føler det blir mer photoshoot med dere i fokus enn selve byen. Ønsker meg også gjerne et utfyllende innlegg om restauranter du anbefaler og hotellet dere bodde på. Mer en reiseguide en photoshoot, om du skjønner?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da håper jeg du vil lese de forrige innleggene mine 🙂 Vi kom torsdag, men var ikke på hotellet før halv ti på kvelden, så de to dagene vi var i byen (hele fredag og lørdag) har jeg blogget fyldig fra 🙂

   Dersom du følger meg på instagram, har jeg laget en highlight der med snappene fra turen også, hvor du vil se bilder og filmer fra hotellet, bla. rommet, utsikten derfra og frokosten, og også snapper fra ellers i byen og alt vi gjorde. Bloggen er ikke det eneste jeg oppdaterer under en slik reise, så instagram og instagramstory på sees i sammenheng.

   Denne bloggposten er en antrekkspost (derav under taggen «antrekk») og her hadde jeg ingen hensikt å vise byen. Jeg kunne sikkert droppet det siste bilde her, men synes det passet inn i beskrivelsen av kvelden / teksten jeg skrev. Her skriver jeg også om restauranten vi var på og jeg anbefaler den. Jeg har linket til den, så sjekk gjerne ut linken ift. forespørselen din om restaurant 🙂

   Dersom du leser de foregående blogginnleggene mine, vil du også finne 2 andre restauranter som jeg anbefaler på det varmeste og jeg har også linket disse 🙂

   1. Takk for svar. Jeg har ikke Instagram, dessverre, leser kun bloggen en gang iblant. Min oppfattelse var at det er altfor mye bilder av deg, lite bilder av selve byen og lite informasjon og hotell/restauranter (savner egne innlegg om dette), det var min mening, og kommentaren din forandrer fortsatt ikke det inntrykket, men takk for at du tok deg tid til å svare. Jeg skal Google litt rundt for bilder og info selv.

   2. skal man skrive en reiseskildring uten å nevne historie blir det som å kjøre bil uten hjul.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Å? Jeg leser meg ikke opp på historien om et sted før jeg reiser dit? Faktisk styrer jeg konsekvent unna reisebloggere som har stort fokus på historie, og leser heller de som viser frem hva man kan se og gjøre 🙂 Jeg skjønner at historie er viktig for noen, men for meg er det ikke det viktigste, og det gjelder svært mange andre 🙂

  2. Enig!

   1. Yvonne

    Ja, her er ein nok svært ulike. Eg elskar å lese meg opp på kultur, arkitektur, geografi og historie på stadene eg reiser til. Det er jo det som er interessant og gøy! Kvifor skal ein ellers reise! Å få ein kontekst, å skjøne kvifor og korleis. Ikkje minst set eg mi ære i å lære meg nokre fraser av språket. (Come on; not even top 10 fun facts about Geneva?) Får så utruleg mykje ut av slik overflatekunnskap, både av samtaler med folk på reisa og suverene tips til kva ein kan sjå og gjere. Det er absolutt befriande ærleg at nokon, som denne bloggen, seier at denslags er uinteressant. Det er ei ærleg sak å ikkje bry seg om kva som gjer kvart land og sted/by unikt og kvifor. Men då kan ein jo reise kvar som helst, så lenge «sol/salat/eige antrekk» (på spissen) står i fokus? Kudos (?) for å innrømme, og til og med skryte av at ein ønsker seg minst muleg kunnskap om reisemålet på førehand. Eg finn det fascinerande, særleg i betalt promotering av eit spesifikt reisemål. Men som du sjølv seier, det er vel mange som tenker slik som dykk, og kanskje er det dette segmentet bloggen vil nå. Sikkert meir vanleg enn eg trudde.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, man kan ikke reise hvor som helst bare fordi historie ikke står øverst på listen av interessante ting å vite om et reisemål 🙂 Det er det samme som å si at det er samme hvilke klær man tar på seg, så lenge de holder deg varm og dekker deg til 😉

    Enkel overflatekunnskap som geografi, arkitektur og kultur derimot er noe annet! Det er jeg enig er viktig 🙂

 2. Enig med Karro over her. Kan ikke si jeg sitter igjen med noe inntrykk av hvordan Geneve er, da det nesten er bare bilder av dere. Ville gjerne visst litt om kulturen og sett flere bilder av selve byen, severdigheter osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Linda: Det er masse bilder i disse innleggene.

   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/07/06/mellom-vinranker-bla-himmel/

   https://www.carolinebergeriksen.no/2019/07/07/80437/

   Kun noen svært få bilder hvor vi er i fokus 🙂 Det innlegget her er jo meny som en antrekkspost, og da er det naturlig at det er bilder av meg.

   I tillegg er det masse på instagram-stories.

   Jeg deler min personlige opplevelse, og kultur, spesielt historie, skriver jeg derfor ikke så mye om. Jeg kam anbefale deg Wikipedia eller andre lignende sider om du vil vite mer.

  2. Historie er i aller høgste grad både arkitektur, kultur og geografi. Der ser du, du finn historie er interessant, så bra! Kan aldri bli feil å formidle, heller.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, enig at historie i aller høyeste grad kan handle om arkitektur, kultur og geografi. Men jeg trenger ikke vite om historien for å kunne se om byen er fin, enkel å bevege seg rundt i, og menneskene og stemningen god 🙂

 3. You look smashing <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you 😀

  2. Du formidler det som er av di interesse og det du trur andre har interesse av. Og er happy med det. Som du seier er det er sjølvsagt nok av andre som tar seg av arkitektur/kultur/politisk klima/do’s and dont’s/geografi/fun facts/matkultur (les:historie) på reise.

 4. Ser ut som dere har kost dere! Tror jeg må vurdere Geneve i løpet av høsten 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det burde du 😀

 5. Hei Caroline, du det så smashing ut og slike kjoler kler deg fordi du har en fantastisk kroppsform. Eg skulle gjerne tør å bruke mer tettsittende kjole men synes trusekant eller usynlig trusekant vises fremdeles på. Hvordan løser du det? 🙂

 6. Jeanette

  gnagsår er noe dritt. Har et svært et på låret nå,er en søm fra en bukse som er årsaken. Har gått ganske bredbeint etter jeg fikk det såret kan man si 😛 takk og lov for gnagsårplaster!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Unnskyld at jeg ler, men så bare for meg den bredbeinte gåmåten din :p Uff! Håper det går fort over <3

 7. Uavhengig av dette innlegget, synes jeg det veldig ofte er i overkant mange bilder av deg i de fleste innleggene. Sier ikke at det ikke er bilder av andre og annet, men ofte mange bilder av deg. Trenger i 5-6 bilder hvor du er med på en eller annen måte. Det er min mening da. Fortsatt god sommer:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er lov å mene 🙂

  2. Oi så rart at det er bilder av henne i hennes blogg. Nå må jeg faktisk le litt. Caroline har mannen og kidsa med. Hva skal jeg f.eks gjøre? Mitt barn og familie ønsker ikke være på bloggen

   1. Det jeg mente er at det ofte er mange bilder av C i samme innlegg. Trenger ikke være 5- 6 bilder av henne i ett innlegg.Sier ikke at det ikke skal være bilder av henne på bloggen, da misforstå du hva jeg mente.

 8. Flott innlegg, som de andre innleggene! Har fått en goood ide om hvordan Geneve er i KANALENE dine jeg! Helt supert faktisk!
  Og ekre bilder og lekre antrekk! Dere er bare så råååå! Digger dere! Gode klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre at du liker dem 🙂

   God klem <3

 9. Skal du så betale selv neste gang du skal dra dit ( eller blir turen sponset/pressetur )
  Jeg savnet noe om kulturen, landet, været, politik, priser, hva de er kjent for, politik,
  Hvorfor skal jeg få lyst å dra? Hva skal fange meg? Dyre cafe eller dyre hotel.
  Veldig fine bilder altså men alligevel

  1. STINA. Hva forventer du etter en weekend tur til Geneve, det er greit det er i regi av Visit Geneve men det er fortsatt ikke en reiseblogg. Og kultur og politikk ? Syntes CBE har fått med mye på denne korte turen jeg, her inne og på IG. Noe må en sjekke opp selv om et reisemål fenger . Og hva er det for spørsmål. Skal du betale selv nesta gang du skal dra dit ?

   1. Caroline Berg Eriksen

    På to dager har jeg vist frem 4 restauranter, e-sykkel blant vingårder, guidet tur med sjokoladesmaking, spa, Carouge, ett hotell, gamlebyen og masse andre småting 🙂 Ganske fornøyd jeg! 🙂

    Vi lyttet og lærte masse historie også, men jeg føler ikke for å gjengi så masse av det i bloggen. Folk får heller prøve de ulike turene vi var på 🙂

  2. Godt vi er forskjellig. Jeg syntes sånne ting er dritkjedelig å lese om. Fortsett med din måte å gjøre ting på Caroline <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Lene <3

  3. Stina: Hvorfor klikker du deg inn på bloggen til Caroline om du kun skal komme med negative kommentarer? Om du er interessert i å lese om historie, politikk, osv. så anbefaler jeg deg å google Geneve!

   Caroline: Fy søren for en inspirasjon du er! Elsker å sette meg i sofakroken etter en lang dag å klikke meg inn på bloggen din og bli inspirert av det du skriver og alle de flotte bildene ♡
   Tenk hvis vi kvinner kunne støttet hverandre i stedet for å snakke negativt til hverandre! Her må mange gå i seg selv og tenke seg om hvilket menneske de egentlig er bak tastaturet!

   Bloggen din er definitivt Norges beste blogg i mine øyne ♡

  4. Bente 2

   Da kan du velge å følge en blogger som gir deg det du søker. Litt spesielt å følge noen for kun å kritisere. Det er det inntrykket slike svar gir meg.

   1. Bente 2. Holder helt med deg. En ser jo kommentarer som kun er ment å være frekke og trekke innlegg ned. Utrolig pinlig at voksne folk sitter slik anonymt på nett og skriver til en fremmed person de selv velger å lese bloggen til. Som Yvonne sine kommentarer. Nedlatende og bedreviter og tror selv hun sitter på fasiten om hvorfor en skal reise. Det er merkelig, uansett innlegg så må folk komme og nebbe i kommentarfeltet. Skjønner de ikke at bloggeren er en person med følelser, familie og venner som leser ? Blir flau over voksne folk, og at influencere/bloggere liksom er fritt vilt å spre dritten sin til. Og de forsvarer det i tillegg. Skjerp dere og spør dere selv hvorfor dere leser og hva gir det dere å sitte slik innlegg etter innlegg .

 10. Jeg digger Geneve! Var der med en venninne i fjor sommer, og det er en superfin by. Vi rakk både en dagstur med buss til Annecy og en båttur til Yvoire (begge steder i Frankrike), da vi var der fra tors-man. Helt nydelige byer. Mitt beste tips for en tur dit er penger, for det er helt utrolig dyrt – alt fra en flaske vann til en enkel middag koster mye, så vær OBS på det. Nydelig kjole og gøy å se bilder fra en litt annerledes tur enn jeg hadde.

 11. Åh Caroline, du ser altså ut som «a million dollar» på disse bildene. Du er altså så flott!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. S.Helene

  Dere er helt rå på blogg og bilder Caroline og Lars-Kristian!! Synes reisedagboka deres fra Geneve har vært topp, hjertelig takk for variert og innbydende innhold 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 13. Du har tent en ild Aldri tenkt på Geneve som et alternativ, men det gjør jeg nå etter å ha fulgt med på turen deres.
  Kjempefint å lese, fantastiske bilder fra utflukter.
  Motiverende er det også å se noen med så flott figur som deg!
  Fortsett med den gode jobben du og LK gjør.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne 🙂 Så koselig å høre!

 14. Wow! For en fin farge til deg! Du stråler <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 15. Dress???? Earings?? Wow:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   I found them in Turkey 🙂 I love them!

 16. Hei Du ser utrolig flott ut på bildene! Du stråler. Kan jeg spørre om du bruker bronzer på kroppen og i såfall hvilken? Bruker du bronzer og/eller solpudder i ansiktet og i såfall hvilken? Du inspirerer virkelig og bildene dine motiverer meg til å ville vise den beste utgaven av meg selv Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre! Du gjør meg glad 🙂

   I ansiktet bruker jeg et palette fa Ofra Cosmetics – det er helt fantastisk fint! Du kan lese mer her: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/06/25/mine-makeup-favoritter/

   På kroppen bruker jeg en shimmerolje fra Nuxe som er utrolig god og gir en superfin glød 🙂

   1. Hei!
    Er det tørroljen med gullshimmer fra Luxe ? I såfall skal jeg prøve meg på den om så er tilfelle for det var veldig pent på huden dinTakk for fint & variert innhold på bloggen! Best er dere!

 17. Jeg synes dere har dokumentert reisen til Geneve veldig godt, jeg, både med flotte bilder og gode beskrivelser! Jeg likte det veldig godt, alltid moro med reiseskildringer fra nye steder.
  Dette er jo en personlig blogg, så å klage på for mange antrekksbilder av deg blir bare dumt. Og igjen, dette var en reiseskildring, ikke en dokumentarisk repotasje. De aller fleste av oss klarer fint å google oss fram til politikk, vær, landet generelt etc.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marit! <3 Dette var veldig koselig å høre 🙂

 18. Rålekker farge til deg, huden din gløder! Må dere ha en fortsatt god sommer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 En fortsatt god sommer til deg også <3

 19. Sexy mama

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha :p <3

 20. Charlotte

  Du ser helt fantastisk ut! Goals
  Og det ser ut som en herlig tur☺️

  Over til et spørsmål, husker at du hadde ganske tynne bryn tidligere, hva gjorde du for å få de så fine de er nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer – nappet dem ihjel da jeg gikk på ungdomsskolen :O Jeg brukte et serum for bryn med hell – fra swiss clinic 🙂 Det funket for meg i hvert fall 🙂 Har hørt om andre som for eks. bruker castor oil også 🙂 Men for meg så har ikke det hatt noen effekt. Tror det beste er tålmodighet og å prøve seg frem 🙂

   Tusen takk for så fine ord <3

   Klem 🙂

   1. Charlotte

    Å det samme gjorde jeg.
    Sånn gikk det når det var in med pamela bryn
    Dine er jo blitt helt perfekte!
    Kanskje jeg må prøve serumet.
    Har prøvd castor oil men syns ikke det hjalp.
    Tusen takk for at du svarte

 21. Så utrolig flott du er. En ting jeg lurer på, bruker du fortsatt hairextensions? Om du fortsatt bruker det, hvordan er det ift trening og svetting? Er det mye vedlikehold av håret? Grunnen til jeg lurer er siden jeg vil ha samme frisyre som deg, men håret mitt er altfor tynt.

 22. De skoene var lekre 🙂 Hvor har du kjøpt de? Jeg er en blogg med historie rundt mennesker som lever i slumområder i Uganda, så kanskje det kan være mer insterssant :))))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *