mellom vinranker under blå himmel

reklame: visit geneva + annonselenker 

Vi hadde en fantastisk fin dag i går! Den startet med frokost på rommet klokken syv (sjekk instagram for bilder HER) før vi hadde et møte med hotellet og deretter et annet møte med en fra Visit Geneva, som viste oss veien til et sted hvor vi hadde avtalt å leie sykler. Der møtte vi en guide som skulle ta oss med på en nestn 2-timers sykkeltur blant vinrankene i byen. Jeg testet elsykkel for første gang noensinne og det var skikkelig digg! Kanskje litt for enkelt til tider, men det var jo så lett å stille mellom power og sport, så jeg tok det som trim innimellom og kjørte på med power i oppoverbakkene 😉 Det var 35 grader i går, og veldig kjekt med den ekstra dyttehjelpen. Jeg ble virkelig sjarmert av dette vakre stedet, meter på meter med de grønne åkrene, frodig landskap og fjellene i bakgrunnen tok meg rett tilbake til barndommen da jeg beundret Julie Andrews i den førs scenen i Sound of Music. Greit nok at fjellene der er en smule høyere – men likevel 🙂 

(annonslenke gina tricot + nelly) kjole HER / sko HER

Vi tok en lunsjpause på Café de Peney, en idyllisk, liten restaurant i et lite tettsted rett utenfor Geneve. Utrolig god mat og helt nydelig atmosfære! Deretter dro Lars-Kristian og jeg direkte til Bain Blu Hammam og spa. Der var vi i et par timer, badet, slappet av og testet Hammamritualet… som gjorde meg helt vanvittig trøtt. 

(annonslenke gina tricot + nelly) kjole HER / sko HER


Klokken var nesten seks da vi var tilbake på hotellet, og da var det bare å dusje og gjøre seg klar til middagsdaten for kvelden 🙂 Vi var på et helt fantastisk sted med peruansk mat – og spiste blant annet store mengder guacamole, noe som minnet meg på fredagstacoen vår hjemme, og så savnet jeg plutselig jentene veldig ❤️I dag er allerede siste dagen vår her, og vi skal avgårde nå for blant annet sightseeing i Carouge og sjokoladesmaking – gleder meg! Håper dere har en fin lørdag 🌸

22 kommentarer

 1. Så utrolig flott! Kos dere mye på tur og nyt hverandre, det har man så godt av ❤️ Og må si dere er ganske flinke reisejournalister, for jeg har allerede fått opp øyene opp for Sveits og prøver å selge det inn for mannen da sommerferien enda ikke er bestemt. Men er det dyrt der? Har hørt at Sveits er ganske lik Norge i pris?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Prisnivået her er nok som i Norge :/ Så noen billig tur er det ikke.

 2. Mmmmmm håper vi får oppsummering fra sjokokadesmakingen!!

 3. Ser veldig flott ut! Kos dere

  P.S. tror du må lese teksten på nytt, det er veldig mange skrivefeil i starten.

 4. Kunne vært reklame for Brelett dette her – bare få smørpakka oppi og legg til musikken!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Visste det var noe som manglet 🙂

 5. Bettina

  Hei. Kunne du skrevet litt om trillekofferter dere bruker. Er på utkikk etter ny. Og den må tåle «bank» inn og ut av fly.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker kofferter fra Rimowa 🙂 De har holdt i 7-8 år, tross mange reiser!

 6. Får vi se noe mere fra Genève? Må vel si at jeg ikke skjønner helt dette innlegget,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer mer, ja 🙂 Hva er det du ikke forstår?

   1. Om det er reklame for noe vi skal se, hva vi skal eventuelt få se

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår deg riktig nå, men oppholdet vårt er i regi av Visit Geneve og hensikten med innleggene er å vise frem noe av det Geneve har å by på 🙂 I dette innlegget ser du f.eks at du har mulighet til å leie E-sykkel og blant annet sykle blant vingårdene i Geneve. Det er også mange andre sykkelturer, det ser du om du følger linken i innlegget. I tillegg tipser jeg om en koselig restaurant litt utenfor Geneve hvor man kan spise i forbindelse med syklingen.

    Om du følger meg på instagram-stories får du se mer utfyllende i tillegg til det som står på bloggen 🙂

 7. Hva tenker du om hvordan du ser ut i hverdagen? For et år siden sminket jeg meg hver dag,såkom den varme sommeren. Jeg droppet alt av sminke fordi det bare rant bort. Har aldri følt meg bedre, og huden min?wow, man trenger ikke dyre produkter ellee andre ting. VANN! Vann i ansiktet, ikke mange produkter, Aldri hatt så fin hud. Hva tenker du om hud og langsiktig?Mamma på 60 år, har bare brukt spenol i ansiktet de gangene hun har vært tørr. Ho ser ut som ho er 40 år. Så kanskje alle disse tingene vi påfører hiden gjør mer skade?Hva tenker du:

  1. Tror ikke spenol betaler så godt for markedsføring som alle de dyre produktene;)

 8. Ja da fikk jeg utfyllende svar, Da vil jeg se på Instagram stories,

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 9. Bloggen din er bare fantastisk! Varierte flotte innlegg og helt nydelige bilder! Dette var et idyllisk sted og så flotte bilder. Dere er et topp team! God sommer! Fortsett med den flotte jobben dere gjør. Dere gleder mange.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

   God sommer til deg også <3

 10. Kjempefin blogg,virkelig inspirerende og bildene er nydelige!
  Dere gjør en flott jobb!
  God sommer!☀️

 11. Hei goding! Altså: Wow, wow, wow! Så lekkert! Og dere er lekre! <3 Stor klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 12. Hvor er øredobbene fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *