mor og far på tur

Sitter og blogger høyt over bakken i skrivende stund og er så fascinert over at dette i det hele tatt er mulig – du skal ikke så langt tilbake i tid før internett i luften var en fremmed tanke, men nå sitter vi altså her – surfer, laster opp bilder, blogger og svarer på kommentarer. Det er ganske sprøtt. Når dette innlegget er ferdig skrevet skal jeg lukke internettleseren og se film, vi har nemlig lastet ned Amundsen som vi akkurat rekker å se ferdig før vi lander. Jeg kan ikke huske sist jeg så film uten avbrytelser på en flytur, når vi reiser hele familien så er det jo LITT mer kaotiske tilstander enn akkurat nå kan du si 🙂 Denne gangen er det bare Lars-Kristian og meg, og vi skal være borte til søndag. 


Det er alltid vemodig å reise fra jentene, enten vi skal være borte 1 eller 3 netter og jeg savnet dem allerede da vi leverte i barnehagen. Samtidig skal det bli godt med tid til bare oss to, det er over 1 år siden forrige gang vi gjorde noe sånt – da vi var på visninger på Gran Canaria 🙂 Så ja – dette blir noen fine dager, og så vet vi at jentene er i de tryggeste og beste hender der hjemme. Da er det jo litt lettere å kose seg 🙂 Håper deres torsdag er fin! 

64 kommentarer

 1. Blouse..earings necklace brand it s very nice

 2. God ferie til dere to:)viktig å sette av «alene tid»
  Sommer klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Blir litt jobb da, men slapper av inn i mellom.

 3. hvor er buksen fra karoline? 🙂 GOD TUR <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

   Tusen takk <3

 4. Liker sminken din veldig godt her. Hvilken øyeskygge er det du har brukt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Øynskyggen er fra MAC 🙂 Expensive pink.

 5. Andrine

  Hvor er armbånd og smykke fra?

 6. Likte smykker og armebåndet ditt….hvor er de fra ? Hilsen june

  1. Caroline Berg Eriksen

   Armbåndet kjøpte jeg i Tyrka, og smykket er fra Nelly 🙂

 7. Sponset tur dette vel? Ser sånn ut på insta. Deilig med 30 grader istedenfor 12 som hjemme 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pressetur 🙂 Ja, det er litt bedre kan du si 😉

 8. God tur
  Hvorfor valgte dere forresten Genève?
  Fint der, altså men mange andre steder i Europa jeg kanskje heller ville dratt til på kjærestetur

 9. Genève er fantastisk 🙂 Kos dere!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 10. Elisabeth

  God tur 🙂 Viktig å ha litt alenetid.

 11. Så, hvis jeg forstår deg rett: Dere er blitt enda mer opptatt av miljøet, og har bestemt dere for å fly mindre. Og samtidig reklamerer du for å reise på weekendtur til Geneve? Det er jo veldig lite miljøvennlig hvis alle som har råd skal drive å fly helgeturer til andre land? Hva tenker du om influenserrollen og hvilken påvirkningsmuligheter du har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg reklamerer for Genenev, og det er mange måter å komme hit på, man trenger ikke fly 🙂 At vi skal fly mindre betyr ikke at vi ikke skal fly, og det betyr heller ikke at andre ikke skal fly. Jeg tror de fleste klarer å ta sine egne valg, uten at de nødvendigvis skal risikere å få klimapolitiet på nakken.

   1. Klimapolitiet faktisk. Er du helt sikker på at du ønsker å være et menneske som bruker nedsettende uttrykk om mennesker som engasjeret seg i klimasaken?? Det er du og Donald Trump på samme lag liksom…gammeldags.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg kan ikke se at jeg har sagt noe nedsettende om mennesker som engasjerer seg i klimasaken? Det er flott å engasjere seg, men dessverre er det noen som går så langt at de irettesette andre og fortelle de hva de skal og ikke skal, og de tror jeg ikke gjør klimasaken noen tjeneste. Heller tvert om.

   3. Jeg har vel heller ikke sagt noe om hva du får lov til eller ikke? Jeg spør bare hva du tenker om det jeg oppfatter som tvetydig kommunikasjon. Men selvsagt, når du ilegger meg argumenter så aktiveres sikkert kommentarfeltpolitiet, slik at det rykkes ut for å forsvare deg. Typisk.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hilde: Beklager, men det var en generell betraktning og ikke tilsiktet deg 🙂

   5. Men dere flyt jo ekstremt mye så om dere skal fly litt mindre vil dere fortsatt fly ubegripelig mye. Synes du det er innafor å reklamere for å fly ?
    Synes hele bloggen begynner å blir veldig lite gjennomtenkt og ganske egoistisk. Tenk om alle skulle reise like mye som dere og forbrukt lite mye.,

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri reklamert for å fly?

    Som nevnt over her så er det mange måter å reise til Genève. Du kan ta tog, du kan kjøre buss eller du kan bruke El-bil. Jeg har også lesere fra hele verden, og noen av de bor i nærheten av Genève og kan fint reise dit uten fly.

    At man skal fly mindre er ikke ensbetydende med at man skal slutte å reise.

    Og til slutt: Du vet ingenting om hvor mye vi skal redusere på flyreiser, likevel så mener du noe om det. Hvorfor?

   7. Fordi om dere skal komme ned på et gjennomsnitt som er på lik linje som andre må dere la være å fly på mange år, og det tror jeg faktisk ikke at dere skal. Med mindre visningsturen til Granka ikke var et pr stunt da?

   8. Caroline Berg Eriksen

    Nordmenn flyr i gjennomsnitt 4 ganger pr. år, så nei, det må vi ikke 🙂 Om vi kjøper en leilighet så vil det også føre til at vi flyr mindre, siden vi da vil være der over en lengre periode, i stedet for flere ganger pr. år 🙂

   9. Men kjære deg, nordmenn flyr for mye i det store og det hele. Om du alt skal ta et gjennomsnitt må du nok allikevel stoppe å fly litt.. eller nullstiller du forurensningen din? Skal at fra skolestart i høst er du på 0? Alt du har reist før er liksom borte?

   10. Caroline Berg Eriksen

    Mina: Vi har bestemt oss for å fly mindre fremover, jeg skjønner ikke hva vi har gjort i fortiden har med det å gjøre?

   11. Så du mener forurensning gjort i fortiden ikke gjelder i fremtiden? Du reiser absurd mye selv om du vet hvor skadelig det er for miljøet. Klart det gjelder i fremtiden også.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Mina: Beklager, men jeg skjønner ikke hvor du vil hen med kommentarene dine? Jeg vet at fly forurenser og at vi pdd. flyr mer enn gjeomsnittet. Jeg vet også at dette ikke bare forsvinner. Men jeg skjønner ikke hvorfor du forteller det til meg? Alt jeg har sagt er at vi i fremtiden skal fly mindre.

   13. Og det jeg sier er at du sier du er opptatt av miljø, men er en miljøversting av de grader. Du lever av å påvirke, så slutt å si at du tenker på miljøet. Om du påvirker noen til å leve det livet du lever, vil du påvirke de aller, aller fleste til å øke CO2 avtrykket sitt betraktelig.

   14. Caroline Berg Eriksen

    Mina: Miljø og klima er ikke nødvendigvis det samme, men heller to forskjellige ting 🙂 Miljø bryr jeg meg så absolutt om, klima derimot har jeg ikke engasjert meg så mye i, annet enn at jeg har sagt at vi skal fly mindre i fremtiden.

    Men om jeg da forstår deg riktig så ville du bare fortelle meg at du synes jeg er en miljøversting? Sånn helt ut av det blå? Ok, nå har du sagt det, da kan vi avslutte denne diskusjonen som jeg fortsatt ikke forstår poenget med.

 12. Hei! hvordan har du så flotte tenner? vil gjerne vite for å få lik behandling og like nydelige tenner! Hele deg er jo nydelig så.. 😉

 13. Hei georgeus! <3 Der kom smykkene til sin rett ja! Nice!
  Du stråler! Håper dere får en nyyydelig tur sammen! Deilig med litt kjäreste tid også! <3
  Og så deilig å komme hjem igjen til jentene også da!
  Best of both world! Love ya! <3 Klem!

 14. Stemmer det at det er en sponset tur?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pressetur med Visit Geneva 🙂

   1. Jeg antar «pressetur» er et annet ord for reklame. Så hvorfor er ikke innlegget merket?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Om du spør en journalist så er det et annet ord for å lage redaksjonelt innhold som ikke merkes som reklame 😉 Spør du en blogger, som er underlagt strengere regler, så er det reklame, ja 🙂

    Hvorfor mener du at dette innlegget skal merkes? Vi er på Gardermoen, i Norge. Ingen av bildene er fra Geneve, og teksten inneholder ikke noe som har noen markedsmessig verdi for Geneve.

   3. Pressetur, hva vil det si? Får dere dekket fly oghotell?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Man får alt dekket, og i tillegg er det et program for turen som må følges. Møter også relevante personer, som f.eks eier av hotell, spa osv. og har en uformell prat med dem om hva de gjør 🙂 Får du en sponset tur så er reise og opphold dekket, utenom det så gjør du hva du vil.

 15. Liv Anita

  Kos dere og nyt turen og hverandre!
  ..Og hvem i herrens navn har noe med om turen er sponset eller ikke?! Jeg blir matt av slike tåpelige kommentarer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Det er jo egentlig ikke en sponset tur, men en pressetur. Vi har fullt program, og det er jo egentlig positivt for da får vi vist frem byen bedre og innholdet blir mer interessant 🙂

  2. Alle som leser har krav på å vite om budskapet er betalt, Liv Anita. Det er helt sentralt for troverdigheten i det man leser, å vite om det er er betalt budskap. Det er virkelig ikke noe å bli matt over. Som leser har du en lovfestet rett til å være informert når du møter reklame.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hanna: Nå var det ikke det Liv Anita reagerte på 🙂 Hun reagerte på at noen hang aeg opp i om turen er sponset eller ikke, ikke om det var merket eller ikke. Alt er uansett riktig merket, så det er ikke noe å diskutere.

 16. Hei! Her var det mye spekulasjoner! Åssen tur er dere egentlig på, er det ikke kjærestepar tur da? Er d noe dere skal reklamere for på turen ? For hvem?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har svart på det i kommentarfeltet 🙂

   1. Hvorfor fremkommer det ikke i selve teksten din på bloggen hva slags tur dette er? Selv om bildene er fra Gardermoen ville det være naturlig at en betalt tur merkes fra begynnelse til slutt. Dette er å villede leserne. Noen ganger handler det like mye om hva du ikke skriver.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Anne: Du mener altså at dette er reklame fordi jeg ikke skriver noe som er reklame i innlegget? Den skjønte jeg ikke.

    Jeg skal merke det som har en markedsmessig fordel for Visit Geneva. At vi sitter på Gardermoen og spiser smørbrød og drikker vin som vi har betalt for selv, har IKKE en markedsmessig verdi for Visit Geneva. Visit Geneva betaler meg for å vise noe av hva Geneve har å by på, og da starter ikke det innholdet som må merkes før jeg lander i Geneve, eller skriver noe som har en markedsmessig verdi for dem. Det er ikke noe betalt budskap i dette innlegget, selv om du mener det er det fordi jeg ikke har skrevet det (sic).

   3. Når dere er på en sånn tur, synes jeg egentlig det var reklame allerede i det første innlegget hvor du skrev om sommerplanene. Det har jo en verdi for Geneve fra det øyeblikket du nevner navnet.. Skjønner det er kjipt å ha andre regler enn aviser, og dette kan jeg ikke mye om, men jeg hadde f.eks aldri tenkt på Geneve som et reisemål før du nevnte det. Jeg googlet det faktisk etter jeg leste det her, så da påvirket du meg allerede da, ergo har det iallefall reklameverdi.

   4. Må si meg enig med Linda her 🙂

   5. De har betalt flybillettene deres ja og problemet med manglende merking er nettopp det du ikke skriver. Det er hele poenget mitt.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Anna: De har betalt flybillettene slik at vi kan komme oss til Geneve for å gjøre en jobb her. Flybillettene har ingenting med reklamen for Geneve å gjøre. På tide å skjønne at du ikke har noe argument å komme med? Det er åpenbart at du kun er her for å kverulere.

 17. Pernille

  Genève er fantastisk. Gleder meg til å se reportasjen din derfra, og må bare si at jeg blåser i om turen er reklame eller hva. Anbefaler alle andre å ta følgende standpunkt: synes du bloggen til Caroline gir deg noe positivt og inspirerende, fortsett å les den. Er du livredd for at dama tjener penger på bloggen sin, slutt å klikke deg inn på den!

 18. Hvor er toppen fra? Så fresh!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 19. At det går ann å blande seg så inni hampen på alt HELE tiden!?!? Kan dere skjerpe dere bittelittegrann og heller vöre litt hyggeligere? Drama, drama, drama! Få det ut på et annet vis enn i kommentarfelt hos en dyktig blogger! Fyyysj!
  Kos dere, Caroline! Du er god! <3

 20. ANNA. Hva er egentlig poengene dine? Det er ingenting fra dette innlegget som viser hverken Geneve eller hvilket flyselskap de flyr med. Så lenge det ikke er destinasjon Gardermoen 🙂 som er betaler av reklamen her så er det ikke noe å merke, det er ingen verdi for Destinasjon Geneve her. Det nevnes ikke med hverken ord eller handling, ingen bilder overhode. Hjelpes det skal pirkes på og lages kvalme om alt, syntes faktisk synd på slike som bare må hele tiden. Hvordan leser dere bloggen når det kommer til at dette skal merkes ? Hva er problemene til disse som må spre dritt kommentarer hele tiden ? Kos dere på tur, Geneve er en fantastisk by, det er stort sett hele Sveits

 21. Hei! Genève virker som en fantastisk by, og frister mer etter det dere deler! 🙂 Kan jeg spørre hvor de transparente sandalene dine er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vært over all forventning 🙂

   De er fra Zara 🙂

 22. Jeg reagerte på instagrambildet med close-up av New York times og overskriften «Massacred with Europe as a dream». Like under «A mother shot 74 times».

  Synes det var et paradoks og lite gjennomtenkt kontra deres tekst til bildene. Hvor er refleksjonen liksom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det la vi faktisk ikke merke til :/ Men når det er sagt så er det en avis, og det skal vel godt gjøres å finne en avis som ikke har negative overskrifter. Neste gang bruker vi et magasin 🙂

   1. Takk for svar

 23. Og hva tenker dere om at flere og flere bedrifter ikke vil assosieres med influencere – slik som denne iskremselgeren i Los Angeles:

  https://www.dagbladet.no/nyheter/drittlei-influensere—na-ma-dere-betalte-dobbelt/71368539

  Er dette noe dere opplever kontra kontra markedet for 10 år siden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 En gratis is for et instagrambilde? Tenk å selge seg så billig :p

   Nå står det ikke i artikkelen det du sier da, han er bare lei av influencere som ber om sponset is, og det skjønner jeg godt om han får mange forespørsler.

   Men nei, jeg merker egentlig det motsatte. At det i dag er flere som vil jobbe med influencere enn før.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *