sommerens enkleste lunsj

Lyst på en lettvint, men fortsatt utrolig god og smakfull lunsj i sommer? Da er du nødt til å teste hummuswrap! Det er fantastisk godt og lages på 1-2-3 – det mest avanserte du gjør med denne retten er å koke quinoa, og det tar ca. 15 minutter 😉 Resten er bare å kutte grønnsaker, blande sammen ingredienser og lage en wrap! Her kommer oppskriften 🙂 


du trenger (dette holdt til oss 2 og barna) 

♥ 500 g. hummus ♥ 1 dl. quinoa (med 2 dl. vann) ♥ salatblader ♥ 2 store tomater ♥ 1 rødløk ♥ en bit rødkål ♥ 8 tortillalefser ♥ 1/2 sitron ♥ rømme ♥ salt + pepper ♥ frisk persille 


slik gjør du 

Del opp grønnsakene og kok quinoaen – 1 dl. quinoa med 2 dl. vann. Skyll quinoaen godt først (bruk en sil) og kok opp vannet. Når det koker heller du over quinoaen og setter på lokk. Rør underveis, og la det koke til alt vannet er borte – ca. 15 minuter. Bland sammen alle ingrediensene, skvis over saften av 1/2 sitron og smak til med litt frisk persille, salt og pepper. 

Smør rømme utover tortillalefsen, legg salatblader over og ha på ønsket mengde av hummusblandingen. Rull lefsen sammen og viola! Lunsjen er servert! Mmm 🙂 Jeg lover deg at dette smaker så godt at du kommer til å lage det flere ganger! 


🥬🌯🌱

13 kommentarer

 1. Hei Caroline! Har dere gått helt vekk fra lavkarbo? Jeg har nylig begynt å spise lavkarbo fordi jeg har pcos, og merker allerede at kroppen min har det bedre. Begynte å kikke litt på oppskrifter på bloggen din fordi jeg visste at dere spiser lavkarbo, men legger merke til at mye av det ikke er det.
  Husker dere skrøt veldig av helsefordelene ved lavkarbo, og lurer derfor på hvorfor dere har helt/delvis gått tilbake til å spise karbohydrater? Håper du har tid til å svare på spørsmålet mitt!
  Ingrid

 2. Nam! Jeg elsker hummus 🙂 Foretrekker å lage den selv, det er superenkelt <3

 3. Jeanette

  åh,dette var jo bare helt genialt! Sliter med matlysten for tiden ,så dette skal jeg prøve!

 4. Jeg er så imponert av dere , Caroline. ❤

 5. Ja takk, det vil jeg lage. Så enkelt å rulle sammen i aluminiumsfolie og ta med på tur også.

  God sommer!

 6. Åj!Det så godt ut!
  Tror du blandingen kan holde seg i kjøleskapet en dag eller to, slik at man kan ha det som matpakke et par dager uten å koke opp quinoa osv. hver dag?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg skal gå fint 🙂

 7. Så deilig sommermat! Hvor er tallerkenen fra? Utrolig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er en favoritt <3 kommer fra house doctor 🙂

 8. Elisabeth

  Dette MÅ prøves, så virkelig godt ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skikkelig godt er det 🙂 håper du liker det 🙂

 9. Hvilken hummus bruker dere?

 10. Aldri spist humus..
  God grunn til å gjøre det nå. Lunsjen så veldig godt ut:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *