hverdagslykke

Ååå, når sommeren plutselig dukker opp i hverdagen, er det også ganske fint altså! Litt tidligere hjem fra barnehagen enn vanlig. Lage smoothies til hele gjengen. Tegne med kritt i gata. Hoppe paradis. Bli stukket av tuneflue. Leke i hagen. Bade av seg kritt og sand. Dunke grus ut av joggeskoene. Spise middag på terrassen med vått hår og pysjamas. Ren hverdagslykke! 


I morgen reiser vi til Geneve og jeg gleder meg masse! Bruker kvelden på å pakke og er ikke like ekstatisk over akkurat det, men det må jo gjøres 😉 Tidligere i dag hadde jeg en fantastisk fin løpetur, så humøret har rett og slett vært på topp siden tidlig morgen – det har sikkert også noe å gjøre med at sola har varmet sånn skikkelig i dag ☀️ Det gjør meg glad! Håper dere har fine sommerdager 🌸

23 kommentarer

 1. Hei Caroline:-) Jeg bare _MÅ_ takke for den siste iskakao-oppskriften du delte! Jeg lagde min egen vri med banan, kokkosmelk, soya og kakaopulver og det ble en nyydelig sjokolademilkshake til kvelds nå etter joggeturen<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hørtes fantastisk digg ut! Må prøve med banan selv 🙂

   Klem 🙂

 2. Hvor er jakken fra? SÅ fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 3. Elsa LEMA guta

  du er fantastisk og mor og veldig fin Jeg liker deres familie veldig god sommer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Håper og tror jeg er den beste mamman for mine barn <3

 4. Åh så koselig med sånne sommerdager <3

  Jeg bare lurte på en ting, har jentene dine brukt lekekjøkkenet sitt mye? Vurderer å kjøpe det samme Kidcraft kjøkkenet til jenten min på 2 år 🙂

 5. For noen nydelige jenter! Du har tidligere skrevet at Naia har brune øyne, og må bare si at hun er utrolig heldig som har det, kombinasjonen blondt hår og brune øyne er så utrolig vakkert! Ganske unik kombinasjon også vil jeg tro

 6. Hvor er tightsen fra? Kjempefin!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra aimn 🙂

 7. Elisabeth

  Altså: det FINNES IKKE en bedre blogg enn dette. Jeg gidder ikke henge meg opp i alt du tilsynelatende i manges øyne gjør «feil» (bla bla bla), jeg bare tar inn gode stemninger, fantastiske bilder, inspirerende oppskrifter og trening, glimt av en fin barndom og en kjærlig familie, en god porsjon (sikkert godt redigerte , but who cares)deilige hverdagsgleder! Dere er superdyktige!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille snille deg! Denne kommentaren gjorde meg så innmari glad!! Håper du har en kjempefin sommer <3 goood klem herfra <3

 8. Hei flotte familien! Dere er så fine alle sammen! Åhhh, smelt <3
  Elsker stilen din, har lik jakke selv, den er så kul! "Töffer" opp litt!
  Håper dere får en flott tur i Geneve!
  Vet du hva, her i Tröndelag har vi ikke hatt godvär på 2 uker!!! Da fikk vi 1 dag! Ser ut som den kommer om 1 uke… Wtf… 3 uker i drittvär i strekk er sååå tamt altså! Jeg eeeelsker sol og varme!!! Huff!
  Stor klem til deg, vakre, gode! <3

  1. Kristin

   Hvor er jakken din fra?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Den kommer fra Zara 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Ånei!! Enig i at det er en skikkelig trist sommer i år, vi ble nok litt bortskjemte med en uvanlig varm sommer i fjor, tenker jeg. Håper snart det kommer en mellomting 🙂 sender deg sola! Det er ikke sånn supervarmt her heller, men skal ikke klage når du forteller hvordan dere har det :O

   Klem C 🙂

 9. Teolone

  Åhhh, vakre barn og vakker mor.

  Det virker nesten som dere lever på Junibakken <3 alltid nygredd og rene barn, harmonisk lek og lykkelig familie.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille deg! Akkurat her kom de rett fra barnehagen, så du kan stryke både nygredde og rene – haha! Men vi har det innmari fint <3 klem til deg!

 10. Herregud!! Jeg har lett etter nøyaktig en slik jakke i flere dager, i flere timer. Er den kjøpt på Zara i år? Jeg kan ikke finne den på nettet eller i butikk:( Har du noen link, eller hvor kjøpte du den? Setter stor pris på hjelp! 😀

 11. Hvor er skoene dine fra? ☺️

 12. For noen nydelige døtre dere har! Også har de jo bare verdens vakreste hår <3

 13. Caroline

  Elsker sittestilen til Naia (og mange andre småbarn som sitter sånn) <3 Sykt søtt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *