innkjøp til sykkeltur, dagens antrekk og grevling i hagen

I dag dro vi ut for å handle litt smart tøy til sykkelturen vår, sånne ting som vindjakker og gode sko som funker på både sykkel og til fots. Det er klart vi må være klare til å kaste oss i bilen og kjøre mot Dovre når første anledning byr seg – det vil si når gradestokken der på vidda viser litt mer enn 5 og 6 grader 😉 Vi vil jo gjerne at dette skal være en positiv tur for alle fire, så vi prøver så godt vi kan å legge tilrette for det. Det er i hvert fall ingen tvil om at både små og store gleder seg, jentene har allerede døpt turen for «sommerturen vår» så jeg tror kanskje det beviser det meste – at Lars-Kristian har vært overgira siden sommeren startet å nærme seg, og har pakket sekken og ordnet med utstyr siden en eller annen gang for det som kjennes som en evighet siden 😉 Jeg gleder meg masse jeg også, og håper at det blir som vi forestiller oss. Vi har i hvert fall lagt en skikkelig fin plan og skal innom så mange flotte steder, og jeg gleder meg virkelig til å se mer av det vakre landet vårt! For de som ikke har fått med seg hva vi skal, så kan dere gjerne lese HER


Ellers i dag har vi hatt besøk av tante Anette, hun var med å hente i barnehagen og det er alltid så koselig 🙂 Så har vi spist middag sammen, lekt masse og hatt det kjempefint helt til klokken plutselig var over leggetid for de små. Nå har hun dratt hjemover, og jeg skal jeg sitte litt med dataen før jeg skal ta med meg en kopp te ut på terrassen – lurer på slags dyreliv jeg blir vitne til i kveld! Var det noen som så instagramstoryen min fra i går? Grevling og rådyr i skjønn forening, jeg fikk sånn flashback til Flukten fra Dyreskogen! Så koselig ❤️Håper deres tirsdag er fin i den kjølige sommerkvelden! 

35 kommentarer

 1. Jeanette

  Åh,Flukten fra Dyreskogen! Husker jeg så det da jeg var liten,elsket intro musikken husker jeg. «Ikkje få panikk,ikkje få panikk». haha,herlig med slike minner!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, ja <3

 2. Hair pins?

 3. Caroline, håret ditt er alltid så flott! Og de krøllene er nydelige! Hva er trikset? Takk for inspirerende innlegg og bilder,
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tina 🙂 Jeg bruker soft curl wand fra ghd og går over med en varmebørste fra dyson for å unngå for mye spenst 🙂 Takk for så fine ord! Lager gjerne en video på hår en gang snart forresten 😀

   God sommerklem 🙂

   1. Jaa gjør gjerne det! Jeg følger med Ønsker dere en deilig kjærestetur i helgen
    Sommerklem

 4. Finnes på NRK nett-tv

 5. Fantastic summer look, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Hvor er buksa ifra?

 7. Sørlandet

  Du må være Norges best kledde dame, Caroline! Alltid så flott:-) Og tusen takk for variert og innholdsrik blogg! Stå på, dere e goe:-)

 8. Så fint antrekk! Hvor er singleten fra? God sommer!

 9. Spørsmål til deg 🙂
  Hvordan reiser dere til Karpathos/Lefkos?
  Søker på rutefly, men må ha 2 stopp underveis. Ikke så ok :-/
  Så blir glad for tips 🙂
  God Sommer !!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Apollo 🙂

 10. where you bought those lovely hairpins?:)

 11. For et nydelig antrekk. Hvor er skoene fra? 🙂

 12. hvorfor måtte dere kjøpe nye klær til sykkelturen? inntrykket etter å ha fulgt denne bloggen noen år er at dere nødvendigvis må eie ganske store mengder turtøy/smarttøy/teknisk tøy/vindjakker osv osv??? dere har jo vist ganske mye av den typen klær, både til store og små.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har mye tøy som passer til vinter og sen høst og tidlig vår, men lite som passer til sommer og denne type turer 🙂 Men det var ikke mye som ble kjøpt inn! Det meste var til jentene som uansett har vokst ut av sitt (litt mindre til Naia siden hun arver det som passer). Ellers mangler vi lette tursko, alternativet var å ta med høye fjellsko som tar mye plass og i tillegg brukt joggesko mens vi syklet. Men det ville vært lite praktisk.

   1. Skjønner at ungene vokser ut av tøyet selvfølgelig, men ikke årstidsresonnementet. Hvis dere ikke venter på mer enn over 6 grader, så passer vel det høst/vår/vintertøyet dere har mye av, bedre enn sommertøy…..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Været i området vi skal sykle kan variere fra 0 – 30 grader 🙂 Vi venter selvsagt på fint vær og da kan vi fort ende opp med å sykle og gå i 20 grader og da er det fint med noen tynne t-skjorter av ull eller annet pustende materiale, en lett vindjakke og lette fjellsko.

    Men selvsagt passer det meste av vinterklærne, og det er også med 🙂

   3. Det jeg tenker er jo at du har sikkert 50-100 topper/t-skjorter, men ingen kortermet ull. Du har sikkert titalls joggesko, men ingen gore-tex sko. Nå har nok ikke dere vært så mye friluftsmennersker, så en gang må jo være første gang man kjøper inn ting. Men jeg husker jo sist dere skulle på fjelltur, og hele familien fikk hamstret inn nytt utstyr. Derfor kanskje noen reagerer, for det virker som om hver gang dere skal på fjellet, må garderoben fornyes.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Lars-Kristian har vært mye i skog og mark med telt, sykkel og fiskestang, så han er dreven, selv om fjellet nok er litt annerledes enn Nordmarka 😉

    Jeg kan ikke helt se at «virker som vi fornyer garderoben»? Jeg har kjøpt et par lette fjellsko, en tynn vindjakke og en t-skjorte i ull. Det er vel neppe noen fornying 🙂 Ellers tar jeg med ull og yttertøy som jeg også bruker vintersesongen, og treningstøy (tights, t-skjorte) som jeg bruker til vanlig.

  2. Spiller dette noen rolle for deg Hanna? 😉 Aagghhh det er så utrolig hva folk legger seg borti hos andre mennesker 🙂 😀

   1. hva er greia med dere som alltid må kommentere hva andre kommenterer? Spiller det noen rolle for deg hva jeg spør om eller kommenterer? hvorfor legger du deg borti det, Trine?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hanna: Folk kommenterer det ene og det andre, og det har de sin fulle rett til så lenge de holder seg saklige 🙂

   3. Så klart det spiller en rolle. Dette massive forbruket er jo hinsides.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Å kjøpe inn klær en trenger og ikke har til en fjelltur har ingenting med massivt forbruk å gjøre. Om du da ikke mener at man skal risikere å pådra seg skader og sykdom, kun for å unngå å handle inn litt klær.

   5. Skader og sykdom fordi man ikke handler inn litt klær? Joggesko fungerer veldig fint til å sykle i, skibukse like så.man trenger ikke alt absolutt hele tiden, ei heller det nyeste av alt
    Man blir ikke syk av om man innehar det liksom. Hvilke sykdom og skade mener du at du at du kan pådra deg?

   6. Caroline Berg Eriksen

    Mina: Ja, man kan fint bli skadet og syk i fjellet om man ikke er riktig skodd og kledd.

    Vi skal gå også, ikke bare sykle 🙂 Gode sko er viktig i ulendt terreng, i tillegg kan det være vått, så noen lette, vannavstøtende fjellsko er et langt bedre alternativ enn joggesko. I tillegg er det godt å ha en tynn vindjakke når man skal sykle i ulendt terreng, så slipper man å ta på seg en varm skalljakke om det skulle være 20 grader og sol, men vind.

    Var jeg deg ville jeg ventet med å mene noe i det hele tatt helt til du vet hva vi har kjøpt, hva vi skal ta med av det vi allerede har, og hva vi faktisk skal på turen. Det virker jo som du ikke vet noe som helst av dette. Ingen av oss har kjøpt noen ny bukse, og skibuksen som du så beleilig nevner skal vi jo faktisk ha med.

    Det er ganske festlig å bli beskyldt for «massivt forbruk» fordi man har kjøpt inn ett par fjellsko, én vindjakke, og to t-skjorter i ull når man skal oppholde seg én uke på fjellet i vekslende vær.

 13. Hei Caroline! Jeg må bare først si at jeg har lest bloggen din i maaange år, og jeg inspireres og motiveres like mye i dag som da jeg begynte! Du er virkelig super!

  Da du skrev at dere hadde planlagt resten av året ferierende i Norge og med fokus på litt grønnere reisemåter, ble jeg så utrolig glad. Det er jo naturlig at du som blogger og influencer har et ganske høyt forbruk, selv om jeg også vet at dere spiser kjøttfritt, donerer klær, etc., men jeg ble så imponert over fokuset på akkurat dette. Derfor ble jeg litt skuffet da jeg her om dagen så at du ville tilbake til Maldivene. Selvfølgelig er det et fantastisk feriested og en plass dere har supre minner fra, men det går jo litt i mot tanken om «lokal ferie», om jeg kan kalle det det. I det siste har det jo vært en god del fokus på Erna sitt «jeg flyr med god samvittighet»-sitat, og det er jo litt demotiverende å se at noen man ser opp til og som forsøker å fronte en grønn livsstil, ikke bryr seg om utslippene som kommer fra flyreiser (dette gjelder absolutt ikke bare deg, men er noe alle kan bli flinkere til!).

  Jeg håper ikke du tar dette som kritikk, for det er det absolutt ikke! Jeg er bare nysgjerrig på tankene bak 🙂

  1. Tale. Caroline har vel også vært klar på at de skal fly mindre, men ikke droppe å fly. En kan fortsatt leve og reise , selv om en vil tenke mere miljø og kutte ned på flyreiser. Denne ferien ver vel lenger frem i tid så kanskje det da blir det årets ferie. Hun har jo ikke skrevet noe sted at de kun skal feriere rundt om hvor de tar kun tog eller bil, og de aller fleste rundt oss reiser på ferie med fly minst en gang iåret, så kan ikke skjønne det skal være annerledes for CBE eller andre influencere 🙂 Det viktigste er jo at alle gjør sitt for et bedre miljø, men begynner bli kjedelig denne evindelige krtiikken av at noen fortsatt ønsker å fly for å komme seg på ferie eller rundt om på jobb, besøke familie rundt om etc. .

 14. Varm_Kakao

  Det er veldig kaldt for tiden, så man må virkelig ha med seg klær deretter! :O Tenkte på en ting, vær obs på nye sko…man kan fort få gnagsår. I allefall på fjellsko, joggesko er «tryggere» sånn sett. Tips, ta med gnagsårplaster sånn i tilfelle. 😀

 15. Ingen over og ingen ved siden- du er flott! Hvor er buksen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Den kommer fra Gina Tricot 🙂 Klem!

 16. Hvor er skoene fra?
  Blir spennende å følge dere på sykkeltur.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara 🙂 vi gleder oss til sykkeltur!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *