sommerens diggeste sjokolademelk

Lyst på en skikkelig fyldig og akkurat passe søt tørsteslukker? Er du i tillegg glad i sjokomelk, bør du absolutt prøve denne – så latterlig god og absolutt noe å kose seg med på de varmeste dagene 🙂 Finn frem blender og disse ingrediensene, så er du på god vei! 


til 2 trenger du 

♥ 4 dl. kokosmelk ♥ 4 dl. soyamelk eller mandelmelk ♥ 5 ss. honning ♥ 4-5 ss. raw kakao ♥ 2 klyper salt 


slik gjør du 

Ha alle ingrediensene i en blender – bland godt til det skummer skikkelig. Fyll et glass med masse, masse isbiter og hell sjokolademelken over. Så er det bare å nyte. Sånn på ekte – mmmm! 


Slukte i meg en sånn etter trening i stad, og har lyst på enda mer! Haha! Den holder seg i kjøleskapet en stund, så du kan fint lage opp litt og helle over i glassflaske som du setter kaldt. Et annet tips, dersom du vil ha en litt mer shake-variant, er å mose isbitene sammen med alle ingrediensene i blenderen. Det er også skikkelig godt, men jeg liker den aller best som beskrevet over 🙂 🍫

19 kommentarer

  1. Jeg lager en jeg elsker, men det er alt pÃ¥ slump…. Men da har jeg en halv frossen banan, litt havregryn (gjerne 2dl hvis jeg bruker denne som frokost) en halv ss kakao og dekker det hele med havremelk. Mikser alt i blender. Eeeelsker det

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det hørtes godt ut, den må jeg prøve 😀

  2. SÃ¥ nydelig ut, skal testes imorgen!
    Du inspirerer meg med den fine bloggen din!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

  3. Nam! Skal teste denne 🙂 Hvilken kokosmelk bruker du? 🙂

  4. Hei

    Hvor har du kjøpt glasset du har den digge sjokolade melken i?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Norgesglasset 🙂

  5. Etter en lang fjorÃ¥rs-sommer med masse sjokomelk og iskaffe, oppdaget jeg noe som gir enda mer mykt skum pÃ¥ toppen nÃ¥r man tilbereder melkebaserte drikker i blender: Frys ned melk i isbitformer, og erstatt ca halvparten av den flytende melken med isbit-melk! MÃ¥ kjøres litt lenger i blender enn vanlig, men man fÃ¥r et nydelig skum pÃ¥ toppen – og følelsen av islatte.
    Takk for koselige sommerinnlegg!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Takk for tips, Mary 🙂

  6. Er det noen ernæringsmessig eller prinsipiell grunn til at du ikke bruker kumelk i mange drikker som denne? Eller er det bare smaken?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Kun pga. smaken 🙂

  7. Ser kjempegodt ut, må prøves ut! bruker du sånn hermetisk, tykk kokosmelk eller kokosmelk på vanlig melkekartong?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Den hermetiske 😀

  8. Du inspirerer! Hvilken kokosmelk bruker du?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tuusen takk 😀 Så glad jeg blir! Jeg bruker enten fra eldorado eller fra blue dragon (favoritten) 🙂

  9. Kan man bruke vanlig kakaopulver?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ja, klart det 🙂

  10. Hei. Er blomsterstrøsselet kjøpt på http://www.ekstragodt.no?
    Har det samme selv, elsker det❤️

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det kommer fra kremmerhuset 🙂 gjør så mye for en rett, blir rett og slett ekstra glad av det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *