sommerens diggeste sjokolademelk

Lyst på en skikkelig fyldig og akkurat passe søt tørsteslukker? Er du i tillegg glad i sjokomelk, bør du absolutt prøve denne – så latterlig god og absolutt noe å kose seg med på de varmeste dagene 🙂 Finn frem blender og disse ingrediensene, så er du på god vei! 


til 2 trenger du 

♥ 4 dl. kokosmelk ♥ 4 dl. soyamelk eller mandelmelk ♥ 5 ss. honning ♥ 4-5 ss. raw kakao ♥ 2 klyper salt 


slik gjør du 

Ha alle ingrediensene i en blender – bland godt til det skummer skikkelig. Fyll et glass med masse, masse isbiter og hell sjokolademelken over. Så er det bare å nyte. Sånn på ekte – mmmm! 


Slukte i meg en sånn etter trening i stad, og har lyst på enda mer! Haha! Den holder seg i kjøleskapet en stund, så du kan fint lage opp litt og helle over i glassflaske som du setter kaldt. Et annet tips, dersom du vil ha en litt mer shake-variant, er å mose isbitene sammen med alle ingrediensene i blenderen. Det er også skikkelig godt, men jeg liker den aller best som beskrevet over 🙂 🍫

19 kommentarer

  1. Jeg lager en jeg elsker, men det er alt på slump…. Men da har jeg en halv frossen banan, litt havregryn (gjerne 2dl hvis jeg bruker denne som frokost) en halv ss kakao og dekker det hele med havremelk. Mikser alt i blender. Eeeelsker det

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det hørtes godt ut, den må jeg prøve 😀

  2. Så nydelig ut, skal testes imorgen!
    Du inspirerer meg med den fine bloggen din!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

  3. Nam! Skal teste denne 🙂 Hvilken kokosmelk bruker du? 🙂

  4. Hei

    Hvor har du kjøpt glasset du har den digge sjokolade melken i?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Norgesglasset 🙂

  5. Etter en lang fjorårs-sommer med masse sjokomelk og iskaffe, oppdaget jeg noe som gir enda mer mykt skum på toppen når man tilbereder melkebaserte drikker i blender: Frys ned melk i isbitformer, og erstatt ca halvparten av den flytende melken med isbit-melk! Må kjøres litt lenger i blender enn vanlig, men man får et nydelig skum på toppen – og følelsen av islatte.
    Takk for koselige sommerinnlegg!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Takk for tips, Mary 🙂

  6. Elisabeth

    Er det noen ernæringsmessig eller prinsipiell grunn til at du ikke bruker kumelk i mange drikker som denne? Eller er det bare smaken?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Kun pga. smaken 🙂

  7. Ser kjempegodt ut, må prøves ut! bruker du sånn hermetisk, tykk kokosmelk eller kokosmelk på vanlig melkekartong?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Den hermetiske 😀

  8. Du inspirerer! Hvilken kokosmelk bruker du?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Tuusen takk 😀 Så glad jeg blir! Jeg bruker enten fra eldorado eller fra blue dragon (favoritten) 🙂

  9. Kan man bruke vanlig kakaopulver?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ja, klart det 🙂

  10. Hei. Er blomsterstrøsselet kjøpt på http://www.ekstragodt.no?
    Har det samme selv, elsker det❤️

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det kommer fra kremmerhuset 🙂 gjør så mye for en rett, blir rett og slett ekstra glad av det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *