klar for en ny treningsuke

Ny uke, nye muligheter! Uken som gikk var helt perfekt med tanke på mengde trening, faktisk var det bare torsdagen hvor hele dagen gikk med i Oslo at jeg ikke fikk trent – det er så deilig når ting klaffer! Jeg kjenner at jeg har godt av alt dette overskuddet og ikke minst så elsker jeg å ha den gode flyten som jeg har nå. Helgene er som regel fritatt fra trening for min del, ettersom jeg forsøker å få trent i ukedagene og trenger det aller mest da. I tillegg føler jeg ofte at det kan bryte opp litt om jeg bare skal legge ut på løpetur eller bli borte en times tid i helgene når vi fire skal være sammen, men denne lørdagen og søndagen var det så fint vær, og alle var så opptatt med sitt at jeg kjente det var ok å løpe en liten tur. Jeg var bare borte en halvtimes tid og så trente jeg styrke sammen med gjengen etterpå 🙂 Er jo helt supert å inkludere jentene i treningen, de elsker å få være med! 


Vi reiste fra hytta i dag tidlig, så jeg har sittet på kontoret og fått jobbet litt. Pakke ut må jeg gjøre i kveld og akkurat nå skal jeg ut og løpe – starte uken på den beste måten jeg vet (selv om det blir litt senere enn ellers i ukedagene) På torsdag reiser Lars-Kristian og jeg til Geneve – bare vi to! Det blir skikkelig fint 🙂 Men før den tid er det en helt normal arbeidsuke, ingen turer til Oslo denne gangen, og egentlig skal det bli ganske deilig 🙂 Ha en superfin mandag! 

18 kommentarer

 1. hei karoline 🙂

  jeg er sykemeldt fra min renholdsjobb å går på nav. har lagt på meg 49 kg de siste årene. da er bloggen din til stor hjelp å jeg tenkte jeg skulle begynne og trene etter programmet ditt no. gleder meg til det å håper du kan ha spm runde snart. stor klem ¨å takk for at du og kristian gjør at jeg kommer gjennom dagene, <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Tuva 🙂

   Uff, så leit å høre om sykmeldingen :/ Sender deg masse gode tanker <3 Koselig å høre at vi kan være til hjelp! 🙂

 2. Kjempefin topp, kan eg spørre kor den er kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en BH fra Aimn 🙂

 3. Pass på at knærne ikke er forann tærne ved knebøy, ser sånn ut på bildet… Du må lengre bakpå…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg 🙂

 4. Hei vakre! <3 Eeeelsker å ha god flyt på treningen selv på sommeren! Trener like mye som ellers! Blir så rastlös i kroppen hvis ikke! Må ha de endorfinene og den gode energien! So – keep up the good work(out) 😉 Stor klem til flotte deg! <3

 5. Therese

  Hei Caroline 🙂 Hvordan redigerer du bildene dine? De er så fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Lars-Kristian som redigerer de, men han har ingen fast rutine. Hvert bilde redigeres individuelt 🙂 Han bruker ikke noe filter, men gjør alt manuelt i camera raw og photoshop.

 6. Elisabeth

  Nå fikk jeg helt flashback til barndommen ( for ca 50++ år siden), da jeg satt på fars rygg mens han tok pushups HVER morgen. Femti med bred og 50 med skulderbred armstilling…… Gosh. Hadde nesten glemt det….

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, for et fint minne <3

 7. Hei

  Hvor er den råflotte tightsen du har på deg her fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så fin! Og så god! Kommer fra aimn 🙂

 8. Hei! Nyskjerrig: før hadde du mange ulike løpesko og varierte en del. Nå bruker du bare disse hvite. Hvorfor? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Favoritter!! De er rett og slett så fantastiske! Men de trenger å byttes ut :/ Jeg varierer fortsatt, men veldig lite ift før :p Trente med et par sorte i dag da 🙂 det er viktig å variere, så jeg skal bli flinkere OG kjøpe enda et par av disse 🙂

 9. Camilla

  Hvilken modell Asics er dette? I går kveld holdt jeg på å droppe løpeturen, så leste jeg dette innlegget og kastet meg rundt og hoppet i treningstøyet, latteransikt. ( ref. Andre innlegg, smilefjes). Takk for inspirasjon.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre 😀 Jeg husker ikke hvilken modell, men skal få sjekket det 🙂

  2. Pernille nordholmen

   Den heter asics Gel game, står på siden av skoen. Men dette er faktisk egentlig en tennissko:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *