sommerdager som denne

Så bestemte vi oss for å bli på hytta til i morgen. Det er bare så innmari vanskelig å pakke sakene og reise herfra, for vi har det så fint her! Vi ville liksom utnytte dagen til det fulle og da passet det dårlig å stabbe seg bortover mot bilen før leggetid for jentene 😉 I dag har vi hatt både vind, regn og sol om hverandre, men mest sol fra tidlig kveld av, og da vinden også avtok, så var det rett og slett helt umulig å reise 😉 Vi har fått trent litt, spilt krokket, ligget og sett på sola, spist kakerester og pizza og bare hatt det fint – rett og slett. En sånn dag hvor du egentlig ikke gjør så mye, men hvor klokken går altfor fort likevel. 


Akkurat nå sitter jeg i godstolen med pleddet rundt meg og leser i boken min. Lydbok er egentlig å foretrekke for min del, for da får jeg lyttet oftere, men jeg har faktisk kommet til side 50 nå, og det er jammen ikke dårlig med tanke på alt som skjer rundt oss hele tiden 😉 Og så koser jeg meg veldig med stillheten og boken – bare litt til før det er natta! Håper deres helg har vært skikkelig fin ✨ 

6 kommentarer

 1. Hei vakre! <3 Åhhh, så koselig det så og hörtes ut! Hvis man kan väre litt spontane, er det ekstra deilig. Spesielt på sommeren! Bare nyyyyte! Stor klem! <3

 2. Hei! Elsker måten du redigerer bildene dine, hvordan filter bruker du og hvordan redigerer du de?
  Hilsen Sofie

  1. *hvilket filter

 3. Marianne

  Nam, det så godt ut! Hvor kjøpte dere pizza? Marinaen?

 4. Hei skjønneste

  Disse bildene var bare topp noch! Aner ikke hvordan det skrives, men måtte bare legge igjen en kommentar.

  Tusen takk for at du blogger enda Caroline,du gir meg så mye energi, positivitet, kreativitet, glede og inspirasjon i hverdagen min. Jeg er helt avhengig av bloggen din for å fungere.

  Noen er avhengig av sjokolade, jeg er avhengig av bloggen din. Du gir meg så mye Caroline! Tusen tusen takk for alt du gir av deg selv, det er en glede å følge deg!

 5. Veldig fine bilder! Bare av ren nysgjerrighet: står kristendommen sterkt hos LK med tanke på tatoveringen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *