lørdag kveld for to

Gårsdagen hadde en så fin avslutning, selv om vi måtte kjøre opp én varmelampe på hver side av bordet for å i det hele tatt kunne sitte ute og spise – haha 🙂 Det begynte å blåse sånn skikkelig akkurat i det vi skulle sette oss ut – hvor typisk? Uansett merket vi ikke noe til det med markisen ute og varmelampene på fullt, hadde det helt topp vi! Fikk til og med lest litt mer i boken min, og rett og slett bare koblet av. Det er noe magisk med hyttelivet, det er så lett og enkelt. Her kommer noen bilder 🙂 


I dag våknet vi opp til gråvær og sur vind, men det klarnet raskt opp og plutselig ble det nesten vindstille. Da utnyttet jeg muligheten til å ta meg en kjapp løpetur på knappe 5 kilometer, før vi gjorde en utrolig bra økt da jeg kom tilbake til hytta. Den fikk meg helt skjelven i armene og stiv i beina etter løpeturen hvor jeg også la inn noen bakkeintervaller, så nå er jeg helt kjørt! Økten skal jeg selvfølgelig dele med dere til uken, det er bare å glede seg 🙂 Ellers skal vi bare få maks ut av dagen her, vaske etter oss og spise middag før vi skal hjem igjen. For en fin helg dette har vært – og heldigvis er den ikke over helt ennå 🙂 

23 kommentarer

 1. Klart du er privilegert som har en slik jobb! Men blir du aldri lei av all den fotograferingen? Tar d lang tid med mye forarbeid å ta bildene? Har dere noe backup etter evn tid etter bloggen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er kjempeprivilegert 😀

   Jo, som alle andre blir jeg lei av jobben min inn i mellom :O Men det går heldigvis fort over!

   Om det tar lang tid kommer helt an på hvilke bilder det er snakk om, da det varierer veldig mye 🙂 Men de aller fleste tar ikke veldig lang tid.

 2. *Find a man who looks at you the way LK looks at his beer*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Love is in the air <3

 3. Trener du hver dag?
  Trodde du hadde treningsfri i helgene, hahah! :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg prøver å få til 5 eller flere økter pr. uke, så om jeg ikke når det målet i hverdagen så forsøker jeg å få trent i helgen 🙂

 4. Flotte bilder,som vanlig.Du er bare så flott i rødt.I går var det rød topp,ifjor hadde du en rød forknappa kjole og glemmer aldri fotsid rød kjole ved siden av en rød mini cooper bil

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Inger 😀 Så hyggelig å høre at du husker det 🙂

 5. Hvilke restauranter anbefaler du å spise middag på i Sarpsborg? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Festiviteten er vel det eneste stedet med middagsmat som jeg kan anbefale 🙂 Ellers har du jo de vanlige som Egon og Peppes, men det kommer jo an på hva dere skal.

 6. Så flott du er Caroline ☺️ Jeg husker at dere var på Maldivene på bryllupsreise, var det to uker dere var der? I så fall syns du det ble for lenge? Altså ble det litt kjedelig med to uker der? Jeg og min samboer tenker å ta bryllupsreisen på Maldivene, men er redd for at det blir for lenge med to uker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Nei vi kjedet oss på ingen måte, men på den tiden så kunne vi ligge rett ut i dagesvis og bare slikke sol :p Det kan hende vi hadde blitt litt mer rastløs nå.

   1. Oki da tror jeg det skal gå fint ☺️ Takk for svar ☺️

 7. Hva er pers’en din på 5 og 10km?

  1. Caroline Berg Eriksen

   5 km har jeg aldri løpt før, men persen på 10 km er 47 minutter.

   1. Aldri løpt 5 km?? Det er jo virkelig en distanse som bør med i statistikken

   2. Caroline Berg Eriksen

    Får vel gjøre noe med det da 🙂

 8. Christine

  Jeg så bare bilde av den ene hunden deres, har dere begge to fortsatt ? Er innom bloggen din noen ganger, så får ikke alltid med meg alt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Begge er her fortsatt <3

   1. Christine

    Så bra ❤️ Mistet min egen hund for 6 mnd siden og hun som er igjen tok det veldig tungt. Men nå har vi fått en valp i huset og det hjalp veldig for både henne og meg.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å <3 Det forstår jeg godt! Så herlig med valp igjen! <3

 9. Hvor er den fine røde genseren din fra?

 10. Johanne

  Hva heter strikkemønsteret på den genseren?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *