en skikkelig fin sommerdag

For en fantastisk fin sommerdag dette har vært! Vi har fått trent begge to (i stekende sol), badet alle sammen (ok, jentene badet i plaskebasseng på verandaen – men likevel) gått bort til marinaen for middag og live musikk, og jeg har til og med fått lest 25 (!!) sider i en ny bok jeg tok med meg. Den nyeste i serien om Harry Hole. Herregud, jeg elsker Jo Nesbø og gleder meg virkelig til å få lest den ut, selv om jeg mistenker at det kan ta hele sommeren. Det spiller ingen rolle, for jeg koser meg med hvert eneste ord på hver eneste side. Sånn virkelig 🙂 Nå skal Lars-Kristian og jeg snart avslutte dagen utendørs med ferske reker og hvitvin, men først må jeg kle godt på meg, for plutselig ble det skikkelig surt! Klassisk, norsk sommer – men det gjør meg ingenting så lenge sola kommer tilbake i morgen 🙂 Her kommer noen bilder ☀️ 

antrekk: denimshorts HER / topp HER / denimjakke HER / smykke C HER / sandaler zara (fjorårets) / belte gucci 

❤️


Ha en deilig lørdagskveld, dere ✨ 

16 kommentarer

 1. Alts, Caroline, du er bare så flott! Tusen takk for at du og Lars Kristian leverer den bloggen i Norge med absolutt best kvalitwt og så fine og inspirerende og trivelige bilder.
  Ser ut som dere hadde en deilig dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

 2. Martine

  Jeg er så dårlig på å kommentere hos deg, men jeg skal bli flinkere! Jeg vil bare fortelle deg at jeg liker bloggen din så godt! Barna dine er virkelig så skjønne, og du og Lars Kristian virker som verdens skjønneste par. Jeg er så imponert over hva dere får til, med barn, hus, jobb, kjærester. All ære til dere! Jeg ser aldri noen bloggere som presterer så godt som det du gjør, og med to barn selv så forstår jeg hvor mye jobb det ligger bak denne bloggen.

  Håper dere får en fin sommer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Martine <3

   Håper du får en fin sommer du også! 🙂

 3. Du er utrolig vakker med en tone mørkere farge på håret. Veldig kledelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Hadde med et smilefjes, den det kom vist ikke med 🙂

 5. Hei skjønne! ❤️ Nyyyydelig! Flott vær og nydelige bilder! Jeg vil og ha fint vær! Den rødfargen var du så nydelig i! Klem! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate 🙂 Klem <3

 6. Jeg trenger ikke så mange slike dager for at sommeren har vært fin. Nå mangler jeg bare en fjelltur og å besøke gamle slektninger. Sommeren 2019 er så langt veldig bra.

 7. Den hvite bikinien,vil aldri se slik ut på meg..men hvor er den fra?☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 8. Hvor er denim jakken med rysjer bak fra?✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   H&M 🙂

 9. Hvilken type bh bruker du under slik topp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen bh, bare nipple covers :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *