pressedag, møter og endelig sommer

Hei fredag og skikkelig sommervær! Jeg sitter på hytta og nyter og føler meg skikkelgi heldig som kan jobbe herfra – samtidig er det litt selvpining, for jeg vil så gjerne hoppe i havet, men må nok vente med det til jeg har fått gjort alt vi skal gjøre 🙂 Uansett blir det en magisk helg som jeg virkelig gleder meg til! Det har meldt sol sol sol og vi skal bare være her! 


I går hadde vi en 12-timers dag i Oslo og det kjenner jeg på hodet i dag. Det skal bli godt med en løpetur for å renske opp litt i tanker og ideer, men først vil jeg oppdatere dere 🙂 Vi startet dagen med å møte gjengen som er med i Bloggerne til en pressedag, før vi dro videre til et møte – jeg holder på å jobbe med noe skikkelig fint som jeg gleder meg masse til å dele med dere ⭐️ 

Vi rakk aldri å spise frokost i går, så da vi omsider var ferdige med pressedag og møte, ble det endelig tid til å jakte på frokost – som da hadde blitt nesten middag – haha! Vi endte opp på The Juicery, og der smakte jeg den beste islatten noensinne! Med ingefær, rødbeter og kanel! Litt søt, litt spicy – altså! NAM! 

Tilslutt dro vi på event som ble holdt på Amerikalinjen, og etterpå dro vi hjem, pakket koffertene og kom oss ut på hytta til klokken ti 🙂 Da var jeg helt kjørt og planet ut på terrassen. Så ble jeg nesten spist opp av knott, så da endte vi opp  inne i stedet. Haha 🙂 Note to self: myggspray! Selv om jeg egentlig ikke synes at det hjelper mot knott. Noen tips? 


Håper dere har en deilig helg foran dere! Tusen takk for at dere leser, jeg er evig takknemlig for at dere fortsatt klikker dere innom mitt lille univers. Jeg gjorde en del intervjuer om bloggkarrieren min i går, og når jeg tenker tilbake på denne reisen som nå er på sitt tiende år, så må jeg bare si W O W! Det er virkelig så utrolig gøy at jeg fortsatt får lov til å gjøre dette, og ikke minst – DERE er HELT fantastiske! Tusen, tusen takk for at jeg fortsatt får lov til å dele og inspirere ⭐️

23 kommentarer

 1. Camilla

  Bodylotionen fra biotherm som lukter sitrus – det liker ikke myggen ellers er sitrus-duftlys eller sånn duftlys for å holde mygg vekk også supert!

 2. Hei! Jeg måtte bare kommentere en setning i innlegget ditt. Du skriver «Tusen takk for at dere leser, jeg er evig takknemlig for at dere fortsatt klikker dere innom mitt lille univers.» Himmel og hav, det er jo leserne som skal takke deg/ dere for at dere hver dag legger ut interessante innlegg og helt fantastiske bilder. Jeg er ikke i målgruppen en gang, kunne vært moren din. Men du appellerer til alle målgrupper tror jeg, fra 20 til 80. Nesten alltid interessante temaer, og dessuten skriver du veldig bra (sier en tidligere norsklærer) 🙂 Så nå bare MÅTTE jeg kommentere selv om jeg normalt aldri gjør det.

  1. Anniken

   Pleier du også takke Lindex og Rema 1000 for at de har så mye du kan la deg inspirere av og bruke penger på?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det hender jeg skryter av jobben ansatte på butikkene jeg handler i gjør, ja 😀 Det er jo normal folkeskikk det, spør du meg.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Torill 😀 Så koselig å høre <3

  3. Varm_Kakao

   Hadde det ikke vært for at noen leser bloggen, hadde ikke Caroline kunne hatt denne jobben. 🙂 Så leserene kan nok ta på seg endel av æren, hehe! Men bloggen kan så klart bety endel for mange, så det går begge veier. 🙂

 3. Du og dine er fantastisk
  Du gjør en fantastisk jobb
  Fortsett å inspirere så fantastisk positivt.
  Helgeklemmer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elise <3

 4. Kjøpte denne i går:
  https://xxl.no/thermacell-halo-mini-myggjager-gra/p/1157932_1_style

  Hadde bursdag ute i skogen for 16 barn og den fungerte utmerket der vi spiste. Skal fungere på knott også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 5. Häftigt är din resa med bloggen- jag följer dig sedan du var gravid med Nelia – härligt vad jag lärt mig norska
  Tack för all information du delar på bloggen – det finns alltid någonting intressant. Förtsätt bara :-)…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. For noen flotte bilder!! Du ser helt FANTASTISK ut! Ønsker deg en herlig helg.
  Klem fra Lena i MAMINO
  http://www.mamino.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lena! <3

 7. Vi har en uteplass som ikke kunne brukes etter att solen hadde gått ned. Men så investerte vi i noe lignende som denne: https://coop.no/obsbygg/tips–rad/hage-og-utemiljo/bli-kvitt-mygg-pa-uteplassen/
  Og TA-DAAA – nå kan uteplassen brukes uten att vi ser ut som vi har fått vannkopper 🙂
  God sommer til dere alle!

 8. Julie M

  Thermacell myggjager funker knall på både mygg og knott! 🙂

 9. Tusen takk for en så for en så fin blogg! Blir så glad hver gang jeg trykker meg inn, og ser du har oppdatert! Du er ett rivjern av en kvinne og virkelig ett forbilde! Tusen takk Caroline <3 God sommer til deg og dine 🙂

 10. Elisabeth

  Mot knott hjelper ikke noe annet enn heldekkende klær. Stiftet bekjentskap med disse glupske rovdyrene for noen sommere siden i Engelsviken, jeg så ut som jeg hadde rullet meg på en haug pinnsvin, røde prikker overalt! Fysj!

 11. Jeg klarer ikke det øverste bildet. Jeg ser at det er konturer av høyre fot etter å ha sett på det lenge, men det ser helt sykt ut. Hvordan får du til å posere sånn? Photoshop?

  1. Den ene benet er bak det andre, så er det skygger fra benet foran og skjørtet . Hva er problemet ? Du ser både helen på skoen bak og skotuppen foran. Du ser nok dette selv siden du mest sannsynlig zoomer inn og studerer med lupe. Slutt å spekulere eller legg opp til spekulasjoner, det er bare trist. Det er ikke et innlegg det ikke må opp grums fra noen. Skaff dere et liv !

  2. Marte J

   Haha. Det er helt sykt å sitte sånn å finkjemme hver millimeter på hvert et bilde. Om ikke annet så må jeg si at denne type kommentarer gjør bloggen desto mer underholdende. Hva kan de finne på å kritisere i dag, mon tro?

  3. Ett bein bak det andre beinet? 😉 ikke så mystisk likevel kanskje?

 12. Hei Caroline, ville bare gjøre deg obs på en liten skrivefeil i andre setning i første avsnitt, der har det krøllet seg litt til med ordet «skikkelgi» 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *