dette bruker jeg for sommerglød

reklame: coverbrands 

Jeg har tidligere nevnt hvor glad jeg har blitt i Gilded Palette, og i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg bruker det når jeg ønsker sommerglød 🙂 Dette er en look uten øyenskygge, jeg har bare brukt litt av en lys skygge fra MAC for å ikke bli blank på øyelokket i løpet av dagen. I dag er det siste dagen du kan bruke koden CAROLINE20 og få 20 prosent rabatt hos Coverbrands! Denne gjelder ikke nyheter eller varer som allerede er på salg – beklager at jeg ikke har gitt beskjed om dette før, men jeg fikk dessverre ikke vite det selv før i går kveld! Skal selvfølgelig sjekke opp slike ting enda mer nøye i fremtiden 🙂 

produkter jeg har brukt: beauty blender HER / concealer fit me HER / gilded palette HER / brow wiz HER – jeg har medium brown / ekstra dekkende foundation – dermacol HER / foundation NYX Stay Matte but not flat HER / mascara IDUN HER / leppestift winky lux HER 


Spør om du lurer på noe da 🙂 

14 kommentarer

 1. Det var en fin video

 2. Så fin video 🙂
  Lurer på en ting! Hvordan er den foundation fra Nyx? Ser nemlig etter en ny lett foundation nå til sommeren, som ikke gjør huden så «kake», men dekker fortsatt like bra.
  Ha en fin kveld! <3

 3. Så pen du er

 4. Hvor lang tid brukte du på å få på deg all den sminken?

  Jeg elsker å sminke meg, men når jeg leverer to barn i barnehagen hver dag rekker jeg ikke å sminke meg mer enn maks 5-10 minutter.

  Mange sier da til meg at jeg da må stå opp før, men når jeg jobber fullt og både leverer to barn i barnehagen hver dag fra mandag til fredag og henter de er nok søvn for meg viktigere enn sminke om du forstår hva jeg mener?

 5. Mariann

  Hei Paletten er det ikke rabattkode på,men vil veldig gjerne at du viser oss/meg hvordan legge den,eller countinering??. Hehe,ikke go på det,tar imot alle tips jeg kan fra deg,klemma <3

 6. Mariann

  Okey da fikk jeg sett videoen din ,var veeeldig mange ting før paletten da,tenkte kun bruke den jeg for glød,til øyne ,kinn,nese,kinnben osv. Jeg bruker lite sminke finner vel utav det. blir artig å få pakken i posten snart. klemma 😉

 7. Fin video. Hadde vært fint å vite fargekoden på de 2 Foundations du brukte… veldig vanskelig å få riktig farge via nettbestilling.

 8. Sommergløden fra sminke? Kommer ikke den av sol, frisk luft og ferie? Det enkle er ofte det beste.

  1. Tenkte jeg og. Dette er jo som en maske…

   1. Syns sommeren er finest uten sminke.

 9. Iseline

  Hei! Lurer på om du har noe hudkrem på huden før du tar på denne sminken? Og i så fall både hudkrem og solkrem? I hvilken rekkefølge har du påført kremene? Føler det blir veldig mange lag på huden her. Du får det bra til og ser strålende ut, men jeg er redd så tykt lag med sminke ville bare fremhevet mine fine linjer enda mer..og jeg er i begynnelsen av tredveåra. Håper på svar 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg renser huden og påfører hudkrem samt en krem til (husker ikke navnet) og deretter solkrem 🙂 En god del kremer der altså :p Bruker et program fra zo skincare 🙂 Anbefaler evnt en primer om du føler at linjene kommer tydeligere frem 🙂

   1. Iseline

    Tusen takk for svar! 🙂 Brukes da primeren som det første man påfører etter rens? 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, primeren bruker jeg rett før foundation 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *