mine makeupfavoritter 🌸

reklame: coverbrands 

Jeg har fått lov til å dele en rabattkode med dere hos Coverbrands, så dersom du har lyst på 20 prosent rabatt når du handler, er det bare å slå seg løs med rabattkoden CAROLINE20 som varer til og med førstkommende torsdag 🙂 


Jeg får ofte spørsmål om sminkerutinene mine, og tenkte at jeg skulle vise dere noen av mine absolutte favorittprodukter i akkurat dette innlegget – det kommer en video som viser hvordan jeg bruker alt sammen litt senere denne uken. Nå om sommeren orker jeg ikke å styre med øyenskygge i hverdagen, så jeg ender ofte opp med å sminke hud og bryn, samt legge litt mascara på de nedre øyenvippene. Masse glød er fint året rundt, men spesielt på denne årstiden, så det må også produktene ha! 

Gilded Palette har vært min favoritt siden jeg først testet det i mars, nå inngår det i makeup-rutinen min så å si hver gang jeg sminker meg. Dette er et bronzing og blush palette som har fire ulike fargenyanser for å konturere kinnbein, gi dem en fresh farge og masse, masse glød, og det er bare så fantastisk bra! Jeg bruker det også ellers i ansiktet for en varmere og litt mer solbrun farge. Sjekk det ut HER

På bryn bruker jeg Brow Wiz i medium brown og for å dekke fargeforskjeller i huden, er DENNE foundationen fra Dermacol kjempebra! Den er altfor tykk å bruke i hele ansiktet synes jeg, men har en god dekk, så den fungerer veldig bra til nettopp det. Ellers i ansiktet synes jeg NYX sin Stay Matte but not flat er superfin. Den finner du HER

På leppene har jeg fått helt dilla på denne fantastisk skjønne leppestiften fra Winky Lux. Dette er rett og slett en leppebalsam som gir leppene en fin rosafarge som passer til akkurat din hudtone. Og så er den jo bare så søt i tillegg 🙂 

Sist, men ikke minst – ikke makeup, men touch up for tennene som jeg har sverget til siden produktet var nytt på markedet – Smilelab! Skal jeg noe spesielt, bruker jeg alltid en strips for å fjerne overflødig misfarging. Disse funker så bra for meg og har alltid gjort det! Du finner dem HER. Og ikke glem rabattkoden CAROLINE20 for å få 20 prosent rabatt 🙂 

12 kommentarer

 1. Håper du kan legge ut tips til renseprodukter du bruker også

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker hudpleie fra ZO Skin Care 🙂

 2. Pearl hair brand?

 3. Mariann

  Betilte palletten,fikk ingen rabatkode nei:(

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du må taste den inn selv, bruk koden som står i innlegget – CAROLINE20 🙂

 4. Fikk ikke rabatt for lebestiften, kun stripset. Trodde det var på alt i det innlegget ditt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det skal gjelde hele nettbutikken. La meg sjekke opp dette 🙂

 5. Får ikke rabatt. Så useriøst.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Jeg har sjekket opp nå og det viser seg at rabatten ikke gjaldt allerede nedsatte produkter, og spesifikke merker 🙁 Beklager, men den beskjeden hadde jeg ikke fått.

 6. Sweet and pearl hair pins brand???

 7. Mariann

  Sandt takk for svar,for jeg tasta inn koden din 2 ganger,viste da ikke at Paletten var allerede nedsatt!klem

 8. Silver???

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *