it’s on

Endelig mandag! Og ja, jeg elsker stort sett alltid mandager, men akkurat denne mandagen har jeg ventet lenge på! Jeg er skikkelig sulten på gode rutiner igjen, for de har rett og slett druknet i alt som har vært å gjøre og rekke etter ferien. I dag hadde jeg min første løpetur utendørs her hjemme på det som kjennes som evigheter, og det var latterlig tungt! Type sånn at det ikke kjennes ut som jeg har løpt noe som helst i hele mitt liv – haha! Heldigvis vet jeg at løpeformen kommer fort tilbake, men jeg ble likevel skeptisk da jeg bokstavelig talt hev etter pusten før det var gått 20 minutter… I ROLIG TEMPO. Så nå er det bare å komme seg opp og frem igjen, og ingen dag enn mandag passer bedre for nettopp det 🙂  


Lite er bedre enn smoothie bowl, og aller helst rett etter treningsøkten for min del. Dessverre rakk jeg ikke å lage før det var lunsjtid i dag, så da ble det sånn 🙂 Smaker like digg uansett! Dersom du lurer på hva favoritt-toppingen min er, kan du jo ta en titt HER. Jeg får hele tiden spørsmål om akkurat dette, og her får du svar på det meste. Håper dere har hatt en superfin ukestart 🌸

10 kommentarer

 1. Smoothie-ingredienser? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Banan, bringebær, blåbær og soyamelk 🙂

 2. Kjente jeg på at hverdagen er savnet. Driver å pusser opp, så rekker jo overhodet ikke å gjøre egen tid med trening.
  Flotte varierende bilder..og den bollen skal jeg ha tid til

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjenner så til dette med oppussingskaos :O BAH! Men det blir bra tilslutt 🙂 Og ja – ta deg tid til den bollen 🙂 <3

 3. Du er så fresh Caroline! Sommerbrun og fin, bruker du selvbruning på sommeren?

  Klem L!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, L! Nei, ingen selvbruning 🙂

 4. Hvor er treningstightsen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aimn 🙂

 5. Hvor har du kjøpt putene med sikk-sakk mønster på som du la ut for noen dager siden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er mamma og pappa sin hytte, så jeg vet ikke helt hvor de er fra :/ Men vi har noen med samme mønster (i grått) som er fra Plantasjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *