akkurat dette

Noe av det beste jeg vet med hytta, må være de magiske minuttene før frokost. Før de andre våkner, før bråk, før latter, før alt. Den lille halvtimen eller det ene kvarteret du kan ha helt for deg selv, men aller helst med en du er glad i, og bare være akkurat der og da. Stillheten som jeg aldri får noe annet sted. En kopp kaffe og alt dette ute på en brygge ved vannet – det er fint det! 

I går ble det sent før vi kunne tusle bort og ha litt tid for oss selv, men det var like stille og deilig likevel  ❤️

I hvert fall helt til det kom en hettemåke som ville angripe oss! Den må ha hatt egg eller rede i nærheten – den var virkelig helt gal og siktet på meg hver eneste gang den kom flyvende tilbake i samme sirkel. Skikkelig skummelt! Store fugler kan nesten likestille seg med edderkopper for min del altså, jeg blir så redd – selv om jeg smiler akkurat her 🙂 Haha! Det var et skikkelig gåsehud over hele kroppen-øyeblikk  🐦


En god mandag til dere ☀️ Jeg har banket inn ukens første treningsøkt, og er endelig i gang igjen for alvor, etter det som har vært noen virkelig hektiske uker etter ferien. Endelig! 

24 kommentarer

 1. Kan dere ha spmrunde snart?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Kanskje jeg tar en på instagram snart! 🙂

 2. Hei! Jeg lurer litt… jeg har en sønn på 6 mnd og nå i sommer hadde det vært deilig å kunne hatt han med ut på kvelden mens han sover i vognen noen ganger. Gjorde dere dette mens barna var små? Hvordan gikk det og hvordan løste dere det evt? Flyttet dere baby over fra vogn til seng når dere kom hjem? Han sover vanligvis godt på kvelden uten å våkne fra han sovner kl 19 og frem til ca kl 03.00, men kan jo hende han blir mer forstyrret ute og vil våkne…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde med oss både Nelia og Naia på kvelder i vogn 🙂 Bare å flytte over fra vogn til seng eller bil.

 3. Livet ved sjøen er så deilig <3

  Må også bare skryte litt av deg og bloggen din. Jeg har i grunn kun lest bloggen din fast siden litt før du ble gravid med Nelia. Nå som jeg er gravid så har begynt å lese litt flere for inspirasjon til hva jeg trenger/ikke trenger fremover + jeg er nysgjerrig på hvordan andre ser på livet som gravid og nybakt mor/far. Det som jeg har bitt meg merke i er hvor utrolig god kvalitet det er er på innleggene dine sammenlignet med de andre jeg har lest. Bildene er inspirerende, tekstene er godt formulert og det merkes at dere er opptatt av å få god kvalitet på både innlegg, bilder og dere har funnet en vibe/greie som jeg liker godt. En annen sak er at det (med noen få unntak) daglig er nye innlegg fra deg som gjør at bloggen din har vert og er ett lite frisk pust av inspo ila dagen. De andre jeg har begynt å lese litt på er ikke i nærheten av å være så konsekvent på innleggene sine både når det gjelder hyppighet og kvalitet. Mange er nesten som en dagbok som vi får kikke litt inn i. Må bare si at av alle bloggene jeg har vert innom den siste tiden så gjør dere en god jobb for å holde på meg som fast leser 🙂
  God sommer <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre <3

   God sommer til deg også! 🙂

 4. Jeanette

  altså,disse måkene er helt crazy om dagen! Var en som hylte noe voldsomt rett over hagen her og dagen,fant ut at den hadde mistet en unge i hagen. Den gikk der helt forvirret,og jeg fikk panikk over hva jeg skulle gjøre. Aner jo ikke hvor reiret var heller,men etter hvert forsvant den,så får håpe det løste seg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Krysser fingrene for at det løste seg :O

 5. Så nydelige bilder og deilig stemning og lys!!

  Jeg syklet til jobb i dag og fremfor meg på veien så jeg noen måker som var heeelt ville. Jeg stoppet opp og så en liten måkeunge som gikk på en parkeringsplass. Den må ha falt ned fra redet på taket til bygningen over. De voksne måkene virket helt fortvilet, for den lille kunne ikke fly. Jeg ventet en stund til den var gått et stykke bort før jeg kunne sykle forbi. Da var det en trygghet å ha hjelm, i tilfelle de skulle fly i hodet på meg! Haha ref alle hjemldiskusjonene på bloggen din for tiden 😛

  Har forresten et spørsmål om de fine krøllene i håret ditt. Hvis du krøller det en dag, holder det seg til neste dag, eller må du vaske og begynne på nytt hver dag? Hvis du beholder dem over natten, sover du med det på en spesiell måte i så fall (fletter, «dott» eller noe anndet)? Setter stor pris på svar! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Haha 😀 Endelig en god grunn til å bruke hjelm! 😀

   Jeg må som regel krølle det hver dag, men noen ganger så slipper jeg 🙂 Jeg gjør ikke noe spesielt for at de skal holde over natten.

   1. Å beskytte hodet mot gale måker er jo ikke den eneste gode grunnen til å bruke hjelm, da Men haha, jeg skal ikke «go there»

   2. Caroline Berg Eriksen

    :p

 6. Til og med hunden min er blitt redd for måser nå!

 7. Hei Caroline! Lurte på en ting som ikke har noe med innlegget og gjøre: Hva gjør du med gamle klær og sko/klær som du ikke bruker lengre? Gir du til Fretex? Selger du eller gir bort? Du har sikkert hørt om Tise, men ville bare tipse deg om det, da jeg er sikker på at mange av følgerne dine hadde vært interessert i å kjøpe klær/sko/tilbehør du ikke bruker lenger eller som du vil selge, i hvert fall meg. Bra for lommeboken, klesskapet og miljøet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Synne 🙂

   Jeg gir bort alt jeg ikke bruker til Fretex 🙂

 8. Sitter og leter desperat i arkivet. Den hvite sangriaen du lagde som velkomstdrink i bursdagen til mannen din- ligger det oppskrift ute på den? Hvis ikke , er det mulig å få den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, den tror jeg ikke at jeg delte! Men takk for påminnelsen, om du har tid til å vente, så deler jeg den gjerne senere denne uken 🙂

   1. Ja takk, gjerne det 🙂

 9. Hvor er det settet fra du har på deg på bildene? Flotte bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Nelly 🙂

 10. Ingenting er så romantisk som en stille stund på brygga med kjæresten – og en selvutløser 😉

 11. Så enig.. Det trenger ikke være lenge» alene tid «med kaffe om morgenen. Men den er gull vært før resten av dagen skal begynne ☺️ blir sikklig gretten om jeg ikke får den haha

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også! Haha :p

 12. Varm_Kakao

  Det er så mange flotte sommerbilder av dere for tiden, flotte og stemningsfulle bilder sånn generelt! Skulle ønske du ikke var så opptatt av bare å bli fotografert fra den ene siden, kom igjen – gjør noe «sprøtt», velg andre siden også noen ganger. Haha! Greit med variasjon, og det er «toskete» å være så opphengt av slike ting. Du er flott fra hvilken som helst vinkel. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *