noe fint som ble med hjem fra Tyrkia

Nå er det lenge siden jeg har vist dere innkjøp! Det har heller ikke vært noe spesielt den siste tiden, så derfor synes jeg det er litt ekstra gøy å dele disse fine skattene med dere. De fant jeg på handletur med svigermor da vi var i Tyrkia og hun viste meg marinaen i Yalikavak 🙂 Det var så mange fine butikker der at jeg hadde lyst til å dypdykke inn i alle sammen, men klokken var mye, Naia lå i vognen og mannfolka ventet på oss hjemme, så da gjaldt det egentlig å være effektive 😉 Dessuten skulle vi jo egentlig bare titte litt..

Alt sammen var egentlig tenkt til ELLE-festen, men jeg endte opp med en annen kjole enn det planlagte antrekket, så da sparer jeg heller dette til en annen anledning – og den kommer sikkert, for dette er så fint og sommerlig! Er du ikke enig? 

Elsker øredobbene som ser litt forskjellige ut med en gang, men som likevel hører sammen. Alt går så fint til den søte skjellvesken også – lurer på om ikke akkurat denne må få bli med meg på tur til hytta senere i dag 🙂 


God helg til fine lesere 🌸

3 kommentarer

  1. Superfine! Spesielt vesken syns jeg 🙂 gøy å finne skatter på ferie 🙂

  2. Charlotte

    Er vesken også fra Tyrkia? Skikkelig sommerlig☺️☀️

    1. Caroline Berg Eriksen

      Ja, kjøpte den på marinaen i Yalikavak 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *