9 år som kona di

Akkurat nå, klokken 14:00 for 9 år siden, stod jeg med hjertebank og trippet smånervøst i mine lyserosa Louboutin-sandaler i Landvetter kirke. Ved siden av meg stod mamma og pappa og klemte hånden min. Kirken var fylt med alle vennene våre, med familien vår, og ved alteret stod du som skulle bli min. Jeg husker hvert eneste hjerteslag som det var i går. Hvordan var det mulig å være så nervøs for noe jeg gledet meg så mye til? Det er helt utrolig hvor mange følelser som er i spill på en dag som denne, for meg blant de viktigste og beste dagene i mitt liv. På bryllupsdagen feiret vi vår kjærlighet til hverandre foran alle de menneskene vi er glad i, og hele helgen var bare så magisk fin fra start til slutt. Jeg var bare 23 år gammel, du fylte 27 uken etter – vi var så unge, men likevel så sikre på hva vi ønsket: å være sammen. 

Jeg er så takknemlig for oss to – for alt vi er sammen, alt vi får til sammen, alle utfordringene vi møter og alt vi løser. For alle diskusjonene vi har, som noen ganger kan være skikkelig eksplosive, men som vi likevel finner en vei ut av. Vi er et superteam og du er en helt fantastisk mann! Jeg elsker deg så masse! Hurra for 9-års bryllupsdag og for kjærligheten 🙂 

76 kommentarer

 1. Caroline

  <3 <3 <3 Hurra for kjærligheten! Og gratulerer så mye med bryllupsdagen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk <3

 2. Rebekka

  Gratulerer med bryllupsdag ❤️ Lurer på en ting, og det er absolutt ikke ment som kritikk. Hvorfor valgte dere å gifte dere i Sverige, og ikke i en kirke som dere har tilhørighet til?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kun fordi vi ønsket en herregård å gifte oss på, og det fant vi ikke i Norge. I utgangspunktet var det en annen herregård, men denne gikk konkurs 3 måneder (!!!) før bryllupet, så det var bare flaks at vi fant en så fin erstatter 🙂 Vi hadde forresten norsk prest 🙂

   Klem C!

 3. Fine du og fine dere! Gratulerer så mye med dagen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sarah <3

 4. <3<3<3 9 ganger HURRA for dere 2 fine mennesker!!!<3<3<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Beate! Du er god <3

 5. Gratulerer med dagen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk <3

 6. ❤️❤️❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 7. Gratulerer med bryllupsdagen! Men hvorfor giftet dere dere i Landvetter kirke? Har dere noe tilhørighet der?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi valgte å gifte oss i Sverige fordi vi ønsket et herregårdsbryllup 🙂

 8. Elisabeth

  Størst av alt er kjærligheten❤️
  Gratulerer til dere begge to❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

   Tuusen takk <3

 9. Jeanette

  Gratulerer så mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Jeanette <3

 10. Hildegunn

  Gratulerer så mye. Dere er et flott par og et bra team

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hildegunn <3

 11. Anniken

  Altså; som gravid og hormonell begynte jeg selvsagt å gråte av dette;) Gratulerer så mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   åå <3 tusen takk, Anniken 🙂 <3

 12. Cecilie

  Gratulerer!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Cecilie <3

 13. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Dere to er så fine 🙂
  <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Liv <3

 14. Kristine Eliassen

  Gratulerer ❤❤❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk <3

 15. Jeg leste innlegget ditt og tenkte så koselig at du skrev dette til LK,i det samme slår det meg hva er det jeg burde husket i dag…. Kom nettopp på det, gratulerer med bryllups dagen til både deg og meg. Nå skal jeg gå å gi mannen et kjempe kyss og mimre litt om hvor egen dagen i 2011:) Ha en super kveld:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Gatulerer så masse, Trine <3 <3

 16. Gratulerer så mye med bryllupsdagen,dere to fininger<3
  Ønsker dere en fantastisk kveld,og en nydelig sommer <3
  Klemmer<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mona! Det samme til deg <3

   God klem 🙂

 17. Gratulerer så mye!
  Jeg forstår ikke at det er 9 år siden – jeg har fulgt bloggen din siden før bryllupet Hender fortsatt jeg drømmer meg bort i kategorien «bryllup» her

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så hyggelig Julie! Tusen takk 🙂 <3

   Kan ikke helt forstå det selv heller :O 9 år har gått så fort!

 18. å h.e.r.l.i.g.h.e.t. Nå måtte jeg virkelig knipe meg selv i armen to ganger for å se om jeg drømte. Er det virkelig 9 år siden? altså, det virker som et øyeblikk siden. Nå gikk det opp for meg at livet skjer nå. Det går så altfor fort. Gratulerer med en stabil og god kjærlighet. Livet er fint <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Lene <3 Livet skjer nå, det har du helt rett i. Det er så fort gjort å glemme akkurat det <3 God klem til deg!

 19. Gratulerer ❤❤❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 20. Gratulerer så mye,kjærligheten er viktigst,alltid! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne <3

 21. Gratulere så mye Dete virker som to reflekterte, oppegående , men også gode mennesker. Dere er nydelige, alle 4 og de to søte hundene Ønsker dere videre alt godt❤️❤️❤️Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord, Astrid <3 God klem til deg!

 22. Varm_Kakao

  Så herlig når man finner «den rette» og bygger et langt liv sammen. Til lykke med bryllupsdagen! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 23. Gratulerer med bryllupsdagen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege <3

 24. Så hyggelig!
  Gratulerer med bryllupsdagen deres 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 25. Ragnhild

  Gratulerer med bryllupsdagen Jeg har fulgt deg siden før bryllupet. Det har vært et privilegium å følge deg/dere i disse årene. For et superteam

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig at du har det 🙂 Tusen takk, Ragnhild <3

 26. Gratulerer så mye med dagen. 🙂 ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 27. Gratulerer med Keramikkbryllup

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Fant liksom ingenting i keramikk som var aktuelt :p Men jeg fikk veldig fine blomster 😀 <3

 28. Gratulerer så masse!! Og for en nydelig tekst, føler ofte bloggere kan gjøre sånt litt klissete, men ike du! Dette var flott skrevet og med nydelige bilder til! Dere to asså! Flotte folk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, VS! Tusen, tusen takk <3

 29. Gratulerer så mye til dere to!<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 30. Gratulerer så mye!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Bente <3

 31. Kristina

  Nå innså jeg hvor lenge jeg har lest bloggen din herlighet så tiden flyr!

  Gratulerer så masse til dere begge to, dere er så fine <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Disse årene har virkelig gått så fort og det har skjedd så mye fint <3 Gleder meg til de 9 neste, men håper vi kan bremse tiden bare litt <3

 32. Gratulerer så mye til dere begge ❤️❤️ Så fine dere er og nydelig tekst ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 33. Katinka

  Gratulerer så mye❤️ jeg har fulgt bloggen din siden før bryllupet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari koselig, Katinka! Det er lenge det <3

   1. Det har jeg også! siden det første fotballfrue-inlegget og tiden i en knøtliten leilighet over en kiwi og sats 😛 haha

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jaaa <3 Den var ikke såå liten da :p 63 kvm. tror jeg :p Men den var liten den jeg hadde før jeg flyttet inn til Lars-Kristian – den var vel 13 kvm. eller noe! Haha :O

    <3 <3

 34. Gratulerer med bryllupsdagen og hipp hurra for kjærligheten❤️Har fulgt bloggen din siden da, og mens jeg leser denne teksten går det plutselig opp for meg at her hos oss er vi akkurat 10 år foran! 19 års bryllupsdag, jeg var 23 år og min mann 27 år, og våre to barn er 10 år eldre enn deres på alder!!! Herlighet
  Ønsker dere fortsatt all lykke og glede fremover! Bloggen din er dagens høydepunkt med morgenkaffen før dagen starter for fult

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anika <3 Å, så rart! Og veldig, veldig fint 🙂 Gratulerer med bryllupsdagen når den kommer (hvis den ikke har vært) 🙂

   Og tusen takk for så fine ord om bloggen, det betyr så mye for meg! Det er en fryd å fortsatt blogge for dere 🙂

   God klem 🙂

   1. Tusen takk❤️Den er om fire dager! God klem til deg og❤️

   2. Caroline Berg Eriksen

    <3

 35. Elisabeth

  Gratulerer så mye til dere begge <3

 36. Johanne

  Vææææ, har jeg virkelig lest bloggen din å så mange år. Over 10 år da. Gratulerer ❤️

 37. Gratulere så mye med bryllupsdagen til dere❤️ Innså nå at jeg har lest bloggen din siden jeg var 12 år, selv er jeg «bare» 21 år. Husker jeg var på besøk hos en venninne og vi drev på å leste blogger. Videre skulle jeg søke opp bloggen din, og den kom opp som forslag. «Åå leser du og fotballfrue?» «Nei, mamma gjør det!!» sa hun. Håper du fortsetter å blogge i lang tid framover, Caroline Få som er så profesjonell som deg! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *