gi meg en sommerdag til

Åååå, dere! Gårsdagen var bare helt magisk fin! Vi dro på hytta etter at frokosten var i magen og weekendbagene pakket, og det var solskinn absolutt hele dagen! Virkelig ingenting kan slå norsk sommer på dager som i går. Til og meg jeg badet, og det var ikke akkurat en varm fornøyelse – men likevel så utrolig digg! Gåsehud over hele kroppen, et varmt håndkle for å dekke over, bare bli sittende på bryggekanten til du har blitt så varm igjen at det eneste rette er å hoppe uti en gang til. Vi satt og skravlet til langt på natt, kun fordi det aldri ble skikkelig mørkt og alt var så stille og rolig rundt oss at vi ikke merket at klokken gikk. Ikke en eneste krusning på vannet. Sjelero.


Nå krysser jeg bare fingrene for at været blir like bra neste helg, for da skal vi nemlig feire Sankthans! Vi skal snart pakke og jakte på litt middag til senere i dag, og så er det fotballkamp på stadion og en treningsøkt når jentene er i seng 🙂 Håper deres helg har vært kjempefin! 

46 kommentarer

 1. Slistomt og lese en teskt med så mange skriveleif :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fint med tilbakemelding på hvor disse skrivefeilene er 🙂

   1. Jeg fant iallfall ikke en eneste skrivefeil. Mulig det er rettet opp om det var noe da 🙂

  2. Jeg finner bare en, og det er: «til og meg jeg». Fatter ikke hvordan det kan være slitsomt å lese dette innlegget

  3. David, du mener vel «slitsomt å lese..» 😉 Sånn apropos skrivefeil..

 2. Hvordan klarer du beholde håret tørt når du hopper uti vannet??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg hoppet ikke 😉

 3. Så det var bare tull det du skrev om at du satt med hånduk rundt deg til du var varm for så å hoppe uti igjen??

  Hvorfor har du forresten ikke svart på spørsmålet som ble stilt deg under dette salatinnlegget?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det var en metafor 🙂 Om du vil vite hva som skjedde helt nøyaktig, så stupte Lars-Kristian, og jeg klatret ut i ved hjelp av badestigen.

  2. Nå troller du!? Man «hopper» i seng når man er trøtt, «hopper i dusjen», «hopper til køys..», osv. Du har vel ikke trodd at alle som sier det faktisk mener at de fysisk har hoppet?
   Så totalt meningsløs bruk av tid å ettergå innleggene for å prøve og finne noe som kanskje ikke stemmer eller er satt litt på spissen.

 4. Flotte bilder! Du er nydelig Har du extensions nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid! Nei, jeg har ikke brukt extensions på over 2 år nå 🙂

 5. Jeg lurer på om du gjør deg dum her, eller virkelig mener det du skriver? Jeg blir helt stum av hva mennesker klarer å si. Eks. dette er da en relativt vanlig ting å si, men man hopper ikke bokstavelig talt uti! Og alle andre ting det piskes på, og man henger seg opp i. Gurimalla 🙂 😮

 6. Ja, dette så helt magisk ut. Du er så vakker. For en flott kropp du har. Bildet der du ligger på brygga er et blinkskudd. Hvor er bikinien fra? Ha en fin dag videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anniken!! Den kommer fra gina tricot 🙂

  2. Et blinkskudd er et øyeblikksbilde. Et bilde som fanger en situasjon i det sekundet det hender noe, uten noe som helst forarbeid og planlegging en time eller to

   1. Caroline Berg Eriksen

    For såvidt en riktig beskrivelse av et blinkskudd, men at vi brukte én time eller to på å forberede og planlegge det bildet…? :p Det gjorde vi ikke 😉

   2. Og ikke minst etterarbeid/redigering av lys osv…

 7. Åå så fin,

 8. Jeg sier ofte at nå hopper jeg i dusjen, men det betyr jo ikke at jeg faktisk står og hopper i dusjen må le av alle disse tullete kommentarene. Syns du har kjempe fine innlegg og nydelige bilder

 9. Haha! Alt hva folk henger seg opp i.. Jeg sier alltid at jeg hopper i dusjen når jeg skal dusje, men sånn egentlig går jeg helt rolig inn i dusjen 😛
  Du skal jammen ha for å klare å holde deg i skinnet med alle desse dumme kommentarene..

  Fint innlegg, bra skrevet og nydelige bilder! 🙂 Leser bloggen hver dag, men kommenterer aldri.. Takk for for en fantastisk blogg! <3

 10. Bilde nr 2 av deg hvor du ler var skikkelig fint!

 11. Jeg synes du fronter usunne idealer. Det er mange, mange kvinner og jenter som leser bloggen din. Aldri før har fler unge jenter ønsket å endre på utseendet sitt. Du er en offentlig person, en influencer og for mange et forbilde. Du har en fantastisk flott figur, men det er helt hårreisende at dere fremdeles driver med retusjering, legger skygger for å fremheve muskulatur, og retusjerer figuren og ansiktet ditt. Håper kommentaren godkjennes og at jeg kan få et svar på disse tingene? Hva tenker du om det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Julia!

   Jeg har ingen problemer med å godkjenne denne kommentarene for å fortelle deg at det du skriver her på ingen måte er noe vi «fremdeles driver med». Synd at du kommer med slike grunnløse beskyldninger, var jeg deg ville jeg holdt meg for god for slikt.

   1. Er dette virkelig en grunnløs påstand? Du har jo selv sagt at dere legger på skygger, hvorfor legger dere på skygger om det ikke er for å fremheve noe?

   2. Lars-Kristian Eriksen

    Hei Mina 🙂

    Dodging and burning gjør jeg kun i spesielle tilfeller, men på disse bildene er det ikke gjort noe av det. De andre tingene som nevnes i kommentaren er bare tull og stemmer ikke. Når det eneste grunnlaget for å skrive en slik kommentar er en vag setning fra Caroline, så vi jeg tørre å påstå at det er en temmelig grunnløs påstand.

    Gi meg noen skjeve linjer eller trapper som går i sikk-sakk i hvert fall 😀 Men fra spøk til alvor, vi retusjerer ikke kroppsfasong eller lignende.

   3. Kunne vært OK å få norske betegnelser på «Dodging» og «Burning». Blir litt «hipt» med de engelske.. for å holde oss til sjangeren. 😉

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Haha 😀 Ser den, men jeg aner ikke hva den norske betegnelsen er :/ Men kort fortalt så er dodging and burning å gå inn og selektivt gjøre mørke områder mørkere, og lyse områder lysere.

    Om noen skulle være i tvil om hva som har bitt gjort med det aktuelle bildet, så ligger Photoshop-filen i linken under. Der kan man lag for lag se hva som er gjort, og ved å klikke på smart objektet som ligger underst får man tilgang til rå-filen, som da altså er den filen som kommer rett ut av kameraet. Enjoy, så lar vi denne ballen ligge død og de som hardnakket har hevdet at dette bildet er tuklet med kan komme med en hyggelig beklagelse i kommentarfeltet 😉

    https://www.dropbox.com/s/l2vhi32y9c5hwqr/073A1352-1.psd?dl=0

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Ingen flere kommentarer her, nei? Kan ikke si at det var så veldig overraskende.

   6. LKE, nå har dere jo full kontroll over kommentarfeltet så det kan jo godt hende det har kommet kommentarer som ikke har blitt publisert, det er jo ikke alt dere publiserer. Og sitter du virkelig å venter på kommentarer sånn at du kan kverulere litt på morgenkvisten?

    Jeg tenker at grunnen til at folk ikke tar alt dere sier for god fisk er fordi troverdigheten deres har blitt kraftig svekket etter at dere ble tatt for redigering av både bilder og kommentarfelt for et par år siden, så jeg syns faktisk ikke det er så veldig rart at folk fortsatt stiller spørsmål. Det må du da også se?

   7. Lars-Kristian Eriksen

    Det er ikke kommet noen kommentarer 🙂

    Om du ser over her så er filen til originalbildet lagt ut, så det er ingenting å kverulere på. Hva du eller andre mener om vår troverdighet er jo da helt irrelevant. Last ned filen så ser du og alle andre hva som er gjort av etterbehandling på bildet.

   8. Til LK: selvfølgelig forventer jeg ikke skjeve linjer eller sikksakk, dere er for gode på både fotografering og redigering til å gjøre slike tabber. Jeg synes det er rart dere blir såpass defensive av spørsmålet mitt. Samtidig takker jeg for svar, selvom jeg savner svar på hva du/dere tenker om fronting av idealer mm.
    Ellers må jeg bare si meg enig med både Mina og Ida; dere sa også forrige gang at det var «bare tull» og «grunnløse påstander», så så sjokkerende kan da ikke spørsmålet være?
    Julia

   9. Lars-Kristian Eriksen

    Julia: Jeg blir ikke sjokkert over spørsmålene, da misforstår dere meg. Jeg bare gjorde et poeng over at ingen har kommentert noe som helst etter at jeg la ut linken til det originale bildet. Noe som i mine øyne er rart, men jeg burde kanskje ikke bli overrasket.

 12. Så ut som en herlig sommerdag! Dere er altså så fine! Litt ustabilt vær om dagen, så det gjelder å utnytte de gode stundene. Synes de salatene så skikkelig digg ut. Skal ned noen kilo nå, så ønsker meg gjerne oppskrifter på sunn og god sommermat. Har også ofte sett at du bruker sukrin istedenfor sukker i kaker og godsaker. Har ingen erfaring med det selv, men vil gjerne ha noen tips på det også. Noen ønskeinnlegg der fra meg altså 🙂

  1. Vi vet dere ikke retusjerer bildene deres lengre, ikke etter forrige skandalen. Men selvfølgelig redigerer dere bildene deres! Og det er lov, men det de andre mener er at dere drar det litt langt, når det helt tydelig ser hvordan dere legger på skygger for å gi inntrykk av at armer og bein er smalere enn de er, og skygger under ribbein så det skal virke som de stikker mer ut. Dette ser man uten engang å zoome inn. Det gir veldig inntrykk av at Caroline har et fryktelig dårlig selvbilde hvor hun ikke skjønner hvor flott er uten utstikkende ribbein. Som forøvet ikke er så sunne verdier å lære barna sine. I tillegg til usunne signaler til leserne sine. Dette blir sikkert ikke godkjent. Men greit for dere å være bevisst på uansett.

   1. Lars-Kristian Eriksen

    Ann: Det er ikke lagt på ekstra skygger på noen av bildene her. Dodging and burning gjør jeg ekstremt sjeldent, kun ved spesielle tilfeller.

 13. Flotte bilder, så helt magisk ut:-)

 14. Hei.
  Den salaten så veldig god ut. Ligger oppskriften på den ute kanskje? Hvis ikke så er jeg meget interessert i å få greie på hvordan den blir lagd. Neste innlegg kanskje

 15. Jeg tror det var gjort med overlegg for å illustrere et poeng 🙂

 16. Den salaten så helt nydelig ut Har du mulighet for å legge ut oppskrift?
  Ha en fin dag, Caroline! ☺️

  1. Hvis du går i søkefeltet og skriver inn Brokkolisalat så dukker den opp….

 17. Flotte bilder Caroline! Bloggen din er hærlig og jeg nyter den som et avbrekk i hverdagen. Har fulgt deg i mange år nå og jeg må si at du er sterk! Alle de sykeste klagene som enkelte lirer av seg gjør meg skremt. Håper du klarer å stå i det for det kan jammen ikke være like enkelt hver dag. Ønsker deg og dine en strålende sommer og gleder meg til nye innlegg og fine bilder ❤️

 18. Har LK bare en badeshorts? Har igrunnen ikke sett han i noe annet når han bader på flere år

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nei, han har fem! Tror faktisk akkurat det er helt tilfeldig 😀

 19. Å herregud skjerp dere a damer!!! Dere som bare har oppgulp å komme med kan vel bare la vær å se på bildene da vettu.. lyser sjalusi llaaaannnggg vei! Hadde jeg hatt en sånn kropp som Caroline.. Ja visst f… hadde jeg visst den frem

 20. Necklace??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *