månedens høydepunkt

reklame: goodiebox

Jeg elsker konseptet til Goodiebox og gleder meg til en ny måned når jeg vet at den ligger i postkassen 🙂 Stappet med nye og spennende produkter i både full størrelse og reisestørrelse, og alltid et nytt tema! 

Bestill Goodiebox HER for bare 199,- i måneden – verdien på det som ligger oppi vil alltid være på minst 650,- 🙂 

13 kommentarer

 1. Varm_Kakao

  Er det bare meg, eller sier du «Kjønnhetsprodukter», haha. Jeg har testet dem selv, fint konsept som ikke koster all verden. Jeg kutta det ut etter en stund, ettersom jeg faktisk ikke bruker veldig mange produkter til vanlig.

 2. Hei Caroline! Jeg liker blogen din godt, men synes det er synd at det har blitt så populært å reklamere for goodiebox. Det er produkter man stort sett ikke trenger, og derfor synes jeg det er synd at det oppfordres til å bestille det! 🙂

  1. Hanne. Om du ikke bruker det, så gjør jo veldig mange andre det. Og artig at det kommer produkter som en kan prøve ut, syntes det er en god ide og har det selv her i huset. Mest til datter, men uansett. Men det er jo frivillig å bestille, så en kan jo la det være. Men er jo noe for enhver smak her inne, så syntes det er en hyggelig reklame 🙂

 3. Kunne aldri falt meg inn å bestille og betale 200 kr hver mnd for produkter som så og si ikke blir brukt. Bruker det jeg bruker til daglig av rens, krem og fuktighet til leppene. Bruker du disse produktene i tillegg til det du bruker fra før. Rett og slett tullete å anbefale å bestille disse goodiboxene synes jeg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om du ikke har tenkt å bruke de som trenger du ikke bestille, men jeg bruker dem, og det er det andre som også gjør 🙂 At du ikke bruker det betyr ikke at det er tullete å anbefale det til andre.

 4. Grunnen til at jeg ikke kommer til å bestille dette er at jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke halvparten av produktene. Greit, det er kanskje noen produkter som er verdt å bruke, men jeg føler det meste kun er «fyll». Føler det kan bli mye som blir kastet eller bare liggende? Nei, da kjøper jeg heller produkter jeg vet jeg bruker når jeg er ute å reiser i taxfree, eller på eBay der man kan få i tak i alt. Føler dette konseptet er sløsing med penger.

  1. Varm_Kakao

   Er litt enig i det, noe er «fyll» og ting man absolutt verken vil ha eller trenger. Mens andre ting kan være supre, det er litt av begge deler. Det er ikke alltid man får produkter som passer hudtypen heller, selv om man fyller ut et «skjønnhetsskjema». Jeg fikk et serum som passet bedre for en blandingshud enn min tørre/sensitive, så jeg tok kontakt. Det må jeg si, de var supre på kundeservice. De skaffet meg et serum for min hudtype gratis, så jeg ble både glad og overrasket!

 5. Hei Caroline. Dette hadde vært gøy og prøve 🙂 Vet du om produktene er testet på dyr, eller om de er veganske? Håper du har en fin søndag!

 6. Det virker litt halvhjertet når du ikke engang skriver hva man får i boksen. Ja, det er et bilde der, men det er ikke lett å se hva det er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er med hensikt at innholdet i denne boksen ikke er beskrevet i detalj, slik jeg har gjort det ved tidligere tilfeller 🙂

   1. Jaha? Den salgslogikken ser jeg ikke helt, med mindre innholdet ikke er spesielt spennende denne gangen.

 7. Er det ett samarbeid du burde slutta med, så er det dette. Absolutt ingen trenger en ny maskara/krem/spray hver eneste måned, og som regel har man allerede funnet de produktene som passer en. Dessuten, har du tenkt gjennom hvor mye plastsøppel det blir av dette? Du som gikk på strendene og plukket plast for noen måneder siden?

 8. Dette blir litt unødvendig spør du meg, og i mine øyne kun en del av bruk-og-kast-mentaliteten. Jeg har allerede har de produktene som passer meg og min hud, og er tro mot disse. Men hver sin lyst.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *