serietips før helgen

Hei fredag og snart helg! Rett før sengetid i går fikk jeg endelig sett siste episode av Outlander – men jeg vet ikke om det egentlig var så endelig da, for nå må jeg jo vente på mer og det orker jeg ikke! Så da himmelen åpnet seg akkurat i det jeg skulle ut og løpe i dag (nei, jeg liker faktisk ikke å løpe i regnet) la jeg heller turen ned i kjelleren og på mølla – og så snurret jeg serie! Det ble en god time med svette og første episode i sesong 2 av Big Little Lies. I tillegg fikk jeg startet å se en annen serie de siste 15 minuttene av løpeturen – og jeg er hektet allerede, så her kommer 2 serietips til deg som jeg håper du kan ta med deg inn i helgen 🙂 Det skal jeg! 


big little lies 

What’s not to love? Jeg slukte sesong 1 og ble fra meg av begeistring da det ble sagt at det skulle lages en sesong 2 – nå er den her og du bør få med deg dette! For det første er rollelisten HELT magisk (Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott og Zoë Kravitz for å nevne noen) og for det andre er handlingen forheksende bra! 

Serien tar for seg livet i en liten by i California. Det er drama og intriger fra første stund, og handlingen dreier seg rundt de tre venninnene Madeleine, Jane og Celeste. Hele serien er forhistorien til et mord som vi underveis i serien forsøker å finne ut av. Hvem er det som kommer til å ende opp død? Og hvem er det som forårsaker dette? Gjennom intervjuer i et avhørsrom, samt små glimt av etterforskningen, får vi et innblikk i det som skal ha skjedd, og spenningen bygger seg virkelig opp mot slutten. Underveis i serien blir vi også veldig godt kjent med de tre kvinnene, og lærer at det ofte skjuler seg noe mer bak en tilsynelatende perfekt fasade. 

I sesong to får vi se hvordan de fem (to damer til slenger seg på i løpet av første sesong) takler det som hendte i sesong 1. Du finner serien på HBO Nordic. 


what if 

Hva skjer når akseptable mennesker begynner å begå uakseptable handlinger? I denne serien har Renee Zellweger en av hovedrollen, hun spiller Anne, en investor kjent for å sette menneskers følelser i spill for å oppnå suksess. Vi møter Lisa og Sean Donovan, et lykkelig gift ektepar som sliter med å få endene til å møtes. Han har to jobber, men ønsker mest av alt å bli brannmann – hun jobber med et forskningsprosjekt hvor hun forsøker å få investorer med på laget for å lykkes på veien videre. En kveld da Sean jobber som bartender, møter han Anne og hun er villig til å investere i prosjektet til Lisa med så mye som 80 millioner dollar – om hun bare går med på å gi henne Sean for en natt. 

Denne serien har fått blandede anmeldelser, men mest av alt er den stemplet som en guilty pleasure 😉 Den er i så fall min, for jeg synes virkelig den fenget – for når en serie gjør at jeg vil se mer, da kan den vel neppe være dårlig? Jeg liker den i hvert fall, og gleder meg til fortsettelsen! Du finner What / If på Netlfix. 


God fredag 🌮 

16 kommentarer

 1. Anbefaler HBOs Chernobyl på det varmeste hvis man er ute etter en ny (mini)serie! 🙂 Rett og slett helt fantastisk!

  1. Enig! Chernobyl var kjempebra.
   Og ikke minst Handmaid’s tale

 2. For ikke å snakke om; Meryl Streep som er med i sesong 2!! Elsker Meryl Streep!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åååå! Jeg også! Hun er så fab 🙂

 3. Chernobyl er kjempe bra mini serie!
  Men én sterk historie som dessverre er sann.ikke for sarte sjeler.. Fikk ikke sove hehe. Ble noen «bilder» som satt seg fast i «minne»! Men jeg klarte å se den ferdig.. Måtte jo det 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den startet vi med på fredag faktisk! Utrolig fin, og som du sier, veldig sterk.

 4. Ja takk til flere serietips 🙂

 5. Kjempelei av svettefestene deres både på ferie og etter, men dere om det… Men digger hageplantene deres da 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå henger jeg ikke helt med :O Er det instagram du snakker om? 🙂

 6. Et serietips til deg; Good Girls på Netflix. Altså, den er såååå bra!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, tusen takk for tips 😀

 7. «… ofte skjuler seg noe mer bak en tilsynelatende perfekt fasade.» Haha, da tenkte jeg litt på deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Da tenker jeg at du absolutt ikke kjenner meg 🙂 Og det gjør du jo heller ikke 🙂

 8. Sense8

 9. Elisabeth L

  Jeg elsker serie tips fra deg! Falt pladask for Outlander etter dine anbefalinger, og slukte alle sesongene på rekordtid! Nå ser jeg på hanmaid’s tale, har du sett den? 🙂 ellers kan jeg anbefale Alias Grace på Netflix som er en miniserie <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, jeg blir så glad 😀 Nei, den har jeg ikke sett – men den er satt opp på listen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *