startet uken her

Vi har savnet hytta masse, så da mandag føltes som søndag, dro vi dit for å besøke mamma og pappa 🙂 Storesøster var også på besøk der, og plutselig var hele min familie samlet igjen 🙂 Jeg håper sånn på noen sommerdager ala i fjor, hvor solen varmer så mye at du bare er nødt til å kjøle deg ned i havet for å ikke ta fyr. Dessuten er den norske skjærgården ekstra vakker i sommersolen, iskremen smaker enda bedre og alt føles litt mer bekymringsfritt. Det nærmer seg St. hans og jeg drømmer om å være akkurat her, dekke langbord og spise reker, danse barbeint i gresset rundt maistangen og løpe etter jentene som ikke vil legge seg fordi det fortsatt er lyst ute. Det er ingenting som slår den norske sommeren, og spesielt ikke når den er akkurat her. 


I går var vi på den årlige ELLE-festen og det var innmari hyggelig som alltid 🙂 Jeg deler noen bilder derfra om litt, nå er jeg snart tilbake i rutiner igjen! Håper dere har en fin onsdag så lenge 🙂 

25 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  Thanks a lot for sharing all the lovely pictures! You look fantastic in your summer look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3

 2. Er jo så fint i den norske skjærgården. Har selv hytte, men ved et skogsvann i innlandet. De siste årene har jeg dessverre ikke vært der annet enn på vinterstid. Grunnen er rett og slett flått. Jeg er så redd for at ungene skal bli bitt. I tillegg synes jeg det er trist å måtte gå gjennom pelsen til hunden flere ganger om dagen. Hva tenker dere om flått?
  Ha en flott(!) dag:)

  1. Så enig! Vi har det samme problemet ved sjøen ved Moss. Flåtten ødelegger så mye av gleden ved å være der. Kan ikke gå i sandaler, må pakke inn føtter i sokker og joggesko for å slippe unna det verste Veldig kjedelig

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det er kjempefint <3 Ingenting slår norsk sommer i skjærgården 🙂

   Vi har aldri hatt noe problem med flått, så vi gjør ikke noe annet enn å sjekke oss grundig de gangene vi har vært i skogen eller ved vannet 🙂

 3. Hei.
  Dere var så fine sammen under intervjuet i går. Jeg lurer på om du kan tipse meg om en sminkefjerner og maskara? Jeg får ikke bort alt med det jeg bruker i dag. Spesielt maskara som blir hard om du skjønner?:) Håper på svar:)

 4. Hei 🙂 gjerne enda flere hyttebilder. Kommer sån i sommerstemning når jeg ser den fine hytta 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi <3 Fineste hytta! Det kommer garantert flere hyttebilder ut over sommeren! 🙂

 5. Frysninger av denne teksten! Spot on! Kjenner meg så godt igjen. Vi har hytte på hvaler, og ingen ting er som santans feiring der, og vi må garantert løpe etter jentene våre som heller ikke vil legge seg, fordi de koser seg sånn

  Vil også si at jeg håper du klarer å overse ekle kommentarer! Jeg har fulgt bloggen din siden dere gifta dere, og jeg er så redd netttrollene skal få skikkelig kløre i deg, og at du slutter å blogge! Skulle ønske dere hadde en som kunne sile ut og slette noen av kommentarene dere får. Mye ufortjent både til deg og LK, kan ikke være gøy for han heller, når det står på som værst!

  Jeg er i hvert fall en leser dere ikke blir kvitt, heier på dere og ønsker dere en fantastisk sommer❤️

 6. Fast leser

  Den overdelen passet veldig fint sammen med håret, slik du hadde det! 😀

  Buksen burde du gi videre, er min mening. Du har så mange andre bukser som passer mye bedre til deg, spesielt om man tenker på øvre delen av buksa, forfra.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Ha ha 😀 Liker buksen, jeg 😉

 7. Madeleine

  Hvor er buksa fra? <3 <3 <3

 8. Sommeren i Norge er best.
  Håper på mange fine dager utover. Har svigerforeldre som har hytte ved vannet. Så blir noen dager der.

 9. Så nydelig antrekk til sanden og vannet . . . sommerantrekk med stor S. Du er alltid nydelig Caroline, men disse bildene var du bare slående vakker (som den sa på Greta Garbo sin tid). Det håret til Nelia er jo bare . . . . ååååååååååhhhhhhh, herremin <3

 10. Ja, så slitsomt og travelt var det, at det var rett på hytta og på Elles sommerfest.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi dro på hytta på mandag (2. pinsedag) fordi vi skulle jobbe (!!) og ta bilder i forbindelse med en kampanje, og fordi vi selvsagt ville treffe familien på denne FRIdagen etter 14 dager på reise 🙂 I går reiste vi til Oslo fordi vi ville få med oss festen, og fordi vi skulle jobbe med noen kampanjer der samtidig 🙂

   1. Hva mener du med fridag etter 14.dager på reise? Det var jo ferie. Jeg jobber også alltid på ferie, opptil flere timer om dagen, men jeg har ferie for det. Fordi jeg rett og slett velger å ha det sånn. Er på ferie allikevel. Ferie for meg er bare å gjøre noe annet en hva man bruker å gjøre, avbrudd fra A4 liksom. Det er ikke hektisk og travelt for det. Det er bare slik livet er.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jobber på ferie gjør vi også, men mindre enn ellers 🙂 Lurer på om du misforstod meg, jeg har jo skrevet at vi har mye å ta igjen nettopp fordi vi har vært på / har hatt ferie? Det har hopet seg opp liksom? Derav hektisk med hverdag igjen fordi vi har utsatt ting på grunn av ferie?

    Med fridag mener jeg 2. pinsedag. Disse bildene er (som jeg har skrevet) fra mandag – altså fridagen / helligdagen 2. pinsedag 🙂

 11. Ville bare takke for den linken og å melde seg inn i kremmerhuset. Jeg vant :):):) hurra!

 12. Gleder meg til sommer ved sjøen nå! Kan jeg spørre hvor toppen er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Nelly 🙂

 13. Eeelsker outfiten, til og med buksa 😉

  Du ser bare bedre og bedre ut for hvert år 😉 🙂

  god sommer <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 14. Hvor er buksen fra? <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *