årets sommerfest

Sponset hårstyling + makeup: Katrine Løver + Tomas Erdis

Her kommer noen bilder fra årets ELLE-fest! Festen holdt til i Høymagasinet på Akershus Festning, et skikkelig sjarmerende lokale som på mange måter minner om en låve, og nettopp derfor var også området rundt pyntet med høyballer og tørkede blomster. Helt fantastisk fint! På forhånd fikk jeg høre fra flere hold at det var mye grus og gress der, så jeg sikret meg med et par sko som jeg vanligvis ikke ville brukt på fest. Jeg føler meg alltid hakket finere i et par høye hæler, men var likevel veldig glad for skovalget da vi kom dit 🙂 Før festen fikset Katrine Løver håret mitt og så dro vi videre til Tomas Erdis for litt makeup – bare jeg selvfølgelig, ikke Lars-Kristian 😉 

Bare slapper av litt på sengen mens fantastiske Petra Middleton blir sminket 🙂 Sminkekø er helt innafor på en dag som denne!  

Hahaha! Han her er bare gull! Skjønner ikke at han faktisk klarer å sminke meg, så mye som vi fjaser hele tiden 😂

Nydelige Dajana som alltid er så fin ❤️Og blid! Haha! Tror ikke jeg har et eneste bilde av oss sammen hvor vi ikke ler oss ihjel 😂 

For en trio ⭐️ 

Sjelden har jeg vært så glad for at jeg tok med meg paraply, og det var jeg ikke alene om å synes – la oss bare si at jeg fikk veldig mange nye venner denne kvelden 😉 Haha! 

Love Beauty & Planets hadde laget en superskjønn stand hvor du kunne lage din egen blomsterbukett! Jeg falt helt for demobuketten jeg da, så Lars-Kristian var en skikkelig gentleman og spurte om det var mulig å få med seg den 🙂 Det var det! 


Så fiin! Nå står den her hjemme og blomstrer 🙂 Vi hadde en del å gjøre i dag, så vi hoppet i en taxi i 22-tiden og var tidlig i seng. Veldig deilig avslutning på en superfin kveld! Gleder meg allerede til neste år 🌸

23 kommentarer

 1. Super fine 🙂 Hvor e buksen til LK fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Den er fra Zara 🙂

 2. Rebekka Dahlstrøm

  Hvor er kjolen og skoene fra???

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjolen er fra For Love and Lemons og skoene fra Zara 🙂

 3. Hei!
  Hvor er den gule kjolen på bildene fra?
  Ha en fin dag videre:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en gammel favoritt fra Zara 🙂

 4. Anna Lisa

  Jeg leser bloggen din hver dag og koser meg med den.
  Du er en av mine daglige doser når jeg tar en pust i bakken!
  Jeg ser på alle de fine bildene dere tar og i dag ville ikke øynene bort fra bildet der du bærer den grønne paraplyen!
  Alt er jo smekkert, men du må da se selv at lengden her blir feil?
  En attenåring ville jo synest dette er for kort og den ser jo ut som du har vokst ut av den ( på lengden ja)
  Kritikk? Overhodet ikke men som voksne mellom tretti og førti, må vi lesere få lov å ytre litt meninger og i dag gjør jeg det.
  Dette ser helt feil ut at du gjør, selv om kroppen er perfekt – absolutt perfekt, men du er tross alt mellom tretti og førti du også!
  Unnskyld meg for utbruddet men du kler jo alt annet du bærer på deg- men dette ser bare rart ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anna Lisa 🙂

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Du skal få lov til å mene det, men jeg synes lengden er fin 🙂

  2. Jeg synes kjolen er supersøt – det er da sommerfest! Hadde jeg hatt din kropp, hadde jeg veldig gjerne brukt den, jeg er også over tretti:)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Bente 🙂

  3. Helt greit å ytre sin mening. Men når du skriver at «du må da se selv at lengden her blir feil», prøver du å påtvinge Caroline din mening. Og alle oss andre, for den saks skyld. Nei, jeg ser ikke at lengden her blir feil. Jeg ser ei flott dame i en fin kjole. Kanskje hadde ikke jeg valgt denne kjolen, men alle kvinner uansett alder og størrelse, har rett til å synes de er fine i det de har på seg!! Hvis ikke, hadde man ikke kledd seg sånn. Det er ikke opp til oss å sette aldersgrense på og regler for hva andre skal ha på seg. Jeg lurer også på om dette er en kommentar man ville kommet med ansikt til ansikt? Vi kvinner burde virkelig begynne å være litt snillere med hverandre. Det er alltid lov å komme med sin mening, men alle kan tenke over hvordan man serverer den.

  4. S.Helene

   Denne skjønte jeg ikke. Jeg er snart 40, og kler meg akkurat slik jeg selv ønsker det. Ingen har noen som helst rett til å fortelle andre voksne mennesker hva de kan og ikke kan ha på seg! Da kan man heller holde slike meninger for seg selv. Hva med bikini da, som viser veldig mye hud, er det «forbudt» å bruke etter å ha passert en viss alder? Skal man pakke bort og gjemme kroppen mer og mer jo eldre man blir eller? Haha, jeg tenker at jo eldre jeg blir jo friere skal jeg bli med tanke på hvilke klær jeg velger å bruke 😉

  5. Varm_Kakao

   Synes det er både gammeldags og en uting å lage «regler» for hvor lang en kjole eller skjørt skal være. Er man 30 ++ så må man gå for knelengde eller lengre liksom? Hvorfor? Som sagt, veldig gammeldags og rart syn. Ikke for det, det er greit at man ser anstendig ut, og ikke blottlegger både det ene og det andre!

  6. Åååh, slutt å vær så «kjærring» Anna Lisa! Er så lei den trauste mentaliteten der! Norge trenger litt mer L.A. og litt mindre kjærring, vi trenger sååårt litt mer glam og korte kjoler! Get over it; kjolen var scheeempefin <3

  7. Bare se på Vendela, hun er 50 og går i korte skjørt og ser fantastisk ut Så mellom 30-40 er da ikke ille, når man kler det

 5. Beklager C, men denne kjolen synes jeg var hverken «fugl» eller «fisk». Ser litt ut som den har krympet i vask, eller at det rett og slett er en topp/tunika. Så mange antrekk du ser flottere ut enn i dette. Skoene passet ikke til kjolen synes jeg da. Men viktigste er ho var du følte deg fin.

 6. Tenkte ikke over noe med disse kjolene, annet enn at jeg syntes begge var veldig fine da jeg så dem! Ser ut som du koste deg ;*

 7. He-he, kjolen på Elle-festen trodde jeg var en bluse 🙂
  Men du kler jo alt da 🙂

 8. Falt for paraplyen jeg haha..
  Hvor har du fått tak i den ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha! Den fikk vi fra hotellet 🙂

 9. Synes du ser ut som en superstjerner jeg Caroline. Wow var min første tanke. Blir selv 30 i år og bruker like lange kjoler 😉 og elsker det, de fremhever mine flotte bein tenker jeg med ett smil når jeg står å beundrer meg selv i speilet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hilde! Jeg bruker jo egentlig veldig sjelden korte kjoler, men hadde lyst til å bruke denne på «låvesommerfest» Synes den passet fint 🙂 Kle deg i akkurat det du vil, tenker jeg 🙂 Det viktigste er jo at du føler deg vel og fin 🙂

 10. Så fin du var i det antrekket/stilen! 🙂 Nå fikk jeg inspirasjon til å shoppe klær, og jeg bruker vanligvis å utsette det i det lengste. Takk for at du blogger. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *