gümüslük: hit må du dra

Hei fine folk! Jeg har kommet meg til Oslo i dag, men hjemme står koffertene fortsatt uåpnet og jeg føler ikke at jeg har orden på noe som helst akkurat nå – litt sånn som det var før vi dro, men det går seg jo til etter hvert som dagene går. I dag er det Elle-fest og den vi vil gjerne få med oss, så da ble det prioritert. Vi vurderte å kjøre hjem igjen i kveld, men pakke må jeg uansett, så da blir vi like gjerne over og tok heller med oss en del av det vi trenger for å få gjort unna litt jobb i morgen, mens vi likevel er her i Oslo. Da blir det to fluer i en smekk og så får vi med oss festen i tillegg 🙂 

Dersom du skal til Bodrum, Yalikavak eller et sted i nærheten av Gümüslük, er du nødt til å ta turen til Mimosa – en helt fantastisk nydelig og idyllisk restaurant som ligger i vannkanten. Her kan du få bord i vannet (bokstavelig talt) hvor du faktisk har føttene under vann, eller du kan selvfølgelig sitte oppe, det bestemmer du selv – men her er det absolutt tryggest om du bestiller bord. Vi gjorde nemlig den store feilen å ikke gjøre det, ettersom vi hadde fått høre at det ikke var nødvendig – men akkurat denne fredagen da vi var her, var det stor festdag og absolutt ikke et eneste bord å oppdrive. Så bedre føre var, spør du meg! Da vet du jo også hva du får 🙂 

Mimosa ligger rundt 20 minutter med bil fra Yalikavak og det koster ca. 50 lire å reise hit 🙂 Da vi var her i 2013 fikk vi et helt nydelig bord ved vannet, men denne gangen endte vi på et sharing table – som vi, i ordets rette forstand, delte med andre, men det var helt ok 🙂 Ettersom vi satt sånn, ble det veldig naturlig for oss å bare bestille masse forskjellige forretter. Litt varmt og litt kaldt. Først ble vi jo plassert der for å vente på et bord, men vi forstod fort at det ikke kom til å bli ledig, og dermed bestilte vi bare flere retter underveis 🙂 Så latterlig god mat! Hit må du bare 🙂 

Vi avsluttet kvelden med kruttsterk, tyrkisk kaffe på en eng av blomster – så nydelig 🌸


Dette er de siste feriebildene jeg deler tror jeg, så er jeg tilbake til hverdagen igjen i morgen 🙂 Håper dere har en kjempefin tirsdag! 

17 kommentarer

 1. Så fin du var med håret løst! Nydelig kjole. Flotte bilder som alltid!

 2. Kristin

  Den kjolen var skikkelig fin, både fargene og fasongen kledde deg kjempegodt.

 3. Nydelig kjole, men er den ikke litt lang ut. Ser nesten ut som slep. Kult, men hvordan unngår du å trokke på den?

 4. Nydelige bilder. Så synd at det vakre landet blir ødelagt av et diktatur styresett.

  Og bare et lite hjertesukk – maten var latterlig god? Tenker du at det er god skrivestil av en journalist? Det er ikke alt som bør oversettes direkte fra engelsk.

 5. Kjøle Sko ☹

 6. Iiik, kjolen er jo gjennomsiktig til de grader. Men du kler den selvfølgelig veldig godt! Heldig Den smukke kler alt, og det gjør virkelig du❣️ Ser ut som et fantastisk sted også! Herlig med ferieblogging

 7. Nydelig kjole!

 8. Den kjolen så du absloutt fantastisk ut i! Ha en fin dag 🙂

 9. Nydelig, kledelig kjole på deg! Flotte ferie bilder, fått et mer positivt bilde av Tyrkia etter alle deres flotte bilder 🙂 Ser kjempe flott ut der! Ha en fin Oslo tur 🙂

 10. For et flott sted, og nydelig kjole:-)

 11. Den kjolen var gjennomsiktig ja…. hvordan orker du å gå med en så lang kjole? Løfter du den opp?

 12. Kristin

  Herregud, du er flott!

 13. kjempe fin kjole,hvor er den fra ?????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Rat & Boa 🙂

 14. S.Helene

  Du var stunning på disse bildene 😀 Digger kjolen! Noen påstår den er gjennomsiktig? Vanskelig å se i allefall, og noen ganger er det vel meningen med litt «see through» også 🙂

 15. Fy søren, så vakker du er og rå lekker i dem kjolen, digger stilen din, du er så fantastisk flink til å kle deg, smiler hver gang jeg ser bilder av deg og sitter å beundrer stilen du har, men altså, denne gangen, wow ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så fantastisk hyggelig å høre, Anna! Tusen takk!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *