panorama: breakfast with a view

Jeg skulle gjerne byttet ut hjemreisen vi har foran oss nå, med denne fantastiske frokosten og utsikten fra torsdagen! Det var rett og slett magisk! Vi har tenkt på å reise akkurat hit helt siden forrige gang vi var her i 2013, og endelig fikk vi muligheten igjen 🙂 Dette er tyrkisk frokost på sitt beste – en deilig blanding av absolutt alt som er godt: stekte egg, oliven, honning, forskjellige typer marmelade, tyrkisk kaffe, latterlig godt brød og masse mer! Mmm! Panorama heter det her – besøk dette stedet om du er i Yalikavak noen gang 🙂 Her kommer noen bilder! 

Etter frokosten bestilte vi te, mest fordi tekannen var så nydelig, men selvfølgelig også fordi vi var nysgjerrige på hvordan den smakte 🙂 Mmm – og den var god! Aller best med honning oppi! 


Nå er koffertene pakket og bilen som skal ta oss til flyplassen venter på oss. Vi skal fly til London og har en del ventetid der, før vi drar videre til Oslo, så vi er ikke hjemme før ved midnatt. Følg gjerne med på instagram HER så lenge 🙂 Og ha en deilig søndag! 

41 kommentarer

 1. Det ser ut til Ä vÊre et fantastisk sted. MÄ si jeg er mektig imponert over at du oppdaterer sÄ ofte nÄr dere er pÄ ferie. Det er en fryd Ä fÞlge dere og bildene er helt fantastiske. Virker som dere har kost dere en haug pÄ ferie til tross for hyppige oppdateringer. Ønsker dere en fin flytur hjem til Norge. Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ utrolig hyggelig Ă„ hĂžre, Lene! Jeg skulle sĂ„ gjerne ha oppdatert mye mer, men pĂ„ ferie blir jo hverdagene annerledes – sĂ„ dette gjĂžr meg glad 🙂 Klem til deg <3

 2. Ser helt fantastisk ut! Og all den gode maten 🙂 Jeg undrer meg mye i det siste hvor disiplinert du mĂ„ vĂŠre med mĂ„tehold nĂ„r det gjelder mat. Det har vĂŠrt mye snakk om mat pĂ„ bloggen sĂŠrlig den siste tiden. Du viser bilder av mengder med lekker mat. Kjenner jeg legger pĂ„ meg av Ă„ bare tenke pĂ„ Ă„ omringe meg med den slags sĂ„ ofte. Men du er jo superslank som alltid! Jepp, supermisunnelig! Hva er hemmeligheten? Har du hĂžy forbrenning, dvs er du den typen som kan spise hva som helst uten Ă„ legge pĂ„ deg? Eller har du lett for Ă„ avslutte spisinga selv om du sitter ved et bord fult av lekkerheter? Er du flink til Ă„ slutte nĂ„r du er mett? Jeg sliter veldig med Ă„ avslutte et mĂ„ltid og hadde derfor opplevd det som veldig slitsomt med sĂ„ bugnende bord. PrĂžver stadig Ă„ jobbe med meg selv pĂ„ det punktet, derav alle disse spĂžrsmĂ„lene 🙂 Setter stor pris pĂ„ om du svarer. PĂ„ ingen mĂ„te ment som noen kritikk av deg, mer av meg (om noe av dette kunne misforstĂ„s).

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ mye god mat! Mat gir sĂ„ mye glede, spesielt pĂ„ ferie. Det Ă„ fĂ„ oppleve nye og annerledes smaker er alltid spennende, og ikke minst er mat sĂ„ sosialt 🙂 Jeg spiser meg mett til alle mĂ„ltider, men ikke stappmett 🙂 Det har vel hendt det ogsĂ„ selvfĂžlgelig :p men det er ikke sĂ„ ofte 😉 Jeg spiser sjelden dessert, og koser meg heller med den andre maten 🙂

 3. For et fantastisk sted!

 4. Hei. Har lest bloggen din siden fÞrste innlegg. Jeg lurer pÄ hvorfor dere flyr sÄ mye? Tenker dere ikke pÄ miljÞet i hele tatt? Hvorfor kan dere ikke dra pÄ ferie der dere ikke trenger Ä fly sÄ mye?

  1. Hun har svart pĂ„ dette mange ganger, at bl a denne reisen var bestilt for lenge siden, men at de fremover skal prĂžve Ă„ begrense antall flyreiser. De har jo alt begynt Ă„ ta toget oftere ved OslobesĂžk osv. Man blir nok aldri «kvitt» flyreiser, men fra et miljĂžperspektiv er det selvfĂžlgelig Ăžnskelig Ă„ redusere omfanget. Jeg kunne forĂžvrig gjerne Ăžnsket all tungtransport over pĂ„ tog, og slutt pĂ„ cruiseskip som ikke gĂ„r pĂ„ strĂžm…DET hadde monnet masse! Men er vel langt unna det….

  2. AltsÄ, i Är vil nesten fire milliarder(!) mennesker reise med fly pÄ kryss og tvers av kloden. Det er dobbelt sÄ mange som for 12 Är siden.

   Eller sett med andre Ăžyne – over halvdelen av verdens befolkning vil fly minst Ă©n gang i 2019. Mange ikke i det hele tatt og et mindretall vil vĂŠre pĂ„ vingene mange ganger. SĂ„ kan dere prĂžve Ă„ gjĂžre litt mindre ut av Carolines flyreiser? Det er liksom en drĂ„pe i havet. Jeg gjentar, Caroline er en av 4 milliarder mennesker som flyr i Ă„r (!), sĂ„ slapp av. Carolines lille flyforbruk er ikke noe Ă„ henge seg opp i. Men fint du tenker pĂ„ Ă„ redusere ditt lille forbruk Caroline Tenk om de 4 andre milliardene tenkte Ă„ gjĂžre det samme?? Bekymre dere heller for at de gjerne ikke gjĂžr det.. Det hjelper sĂ„ lite hva Caroline gjĂžr i det store bilde. Flyet flyr selv om hun skulle kansellere turen.

   1. Men det gjelder jo alle de 4 milliardene? Hver og en av dem kan bidra lite, men hvis alle tar ansvar for seg selv sÄ blir det plutselig merkbart pÄ flytrafikken.

    Ingen kan redde jorden alene, men alle kan ta tak som bidrar.

   2. KjÊre deg, man kan ikke tenke slik om man skal komme noen vei. Da mÄ alle gjÞre det lille de kan. Det nytter ikke vise til alt og alle andre som ogsÄ skulle vÊrt gjort, og gi opp fÞr man har prÞvd. Jeg er sÄ utrolig glad for at Caroline har sagt hun vil gÄ foran og fly mindre framover. <3 Hun har stor pÄvirkningskraft!

 5. Ser deilig ut! SkjĂžnner godt du ikke var sĂ„ sugen pĂ„ Ă„ reise hjem. Lurer veldig pĂ„ hvor du har kjĂžpt vesken, sĂ„ innmari fin 🙂

 6. Nydelige bilder:) det fĂžrste jeg tenkte pĂ„ med det bilde med den fine vesken din, var at tenk om den ramler utfor!! Haha 😀 ser ut som den stĂ„r pĂ„ kanten.

 7. BarnehagelĂŠreren

  Herlig tyrksk frokost. En annen gang prÞv et litt mer tradisjonellt sted meg GÞsleme med ost og honning til frokost. Er det sessnog fÄr du krakkmandler ved siden av.
  Te og juce fĂžlger ofte med som drikke.

 8. For et herlig sted!❀

 9. Hvor bestilte dere reisen?

 10. Har du fikset den ene neglen der nede? SĂ„ den var hvit da dere var i Italia:)

  1. AltsÄ. Hahaha jeg dauer. Hvordan fÄr du med deg det her? Sitter du med lupe? Skremmende pÄ sÄ mange mÄter. Denne er ment til Mie hvis det ikke kommer tydelig frem.

   1. hehe, nei, sitter ikke med lupe, for det var veldig lett Ă„ se:) Tillater meg Ă„ kommentere pĂ„ det siden det promoteres en del rundt negler pĂ„ bloggen 🙂

 11. Du har skrevet tidligere at dere vil kutte ned pÄ flyving. Dere flyr jo ikke sÄÄÄ mye ift veldig mange andre. Jeg tror det du bÞr kutte ned pÄ er den enorme mengden klÊr og stÊsj du kjÞper eller blir sponset med, som fÄr andre til Ä shoppe nytt og nytt. Det er sÄ vanvittig mange som liksom skal tenke pÄ miljÞet, men gjÞr det der det passer.

 12. MĂ„ nesten skryte av Lars Kristian, for fy sĂžren for ett talent han har innen fotografering/redigering! Dere virker som ett superteam ❀

 13. Hvor er solhatten fra?

  1. Hvor har du kjÞpt solhatten og kjede med skjell??Setter stor pris pÄ svar

 14. SĂ„ vakkert det er der!

 15. Stor forskjell pÄ deg og ansiktsuttrykkene dine nÄr bildene er candid og nÄr du poserer. Litt trist at poseringene alltid er prikk like.

 16. NÄ er jeg litt spent pÄ hva neste innlegg vil innholde, etter sÄ mange ferie og matbilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir feriestemning litt til, jeg har vel 1-2 sett til med bilder jeg gjerne vil dele, men hverdagen sniker seg inn fra i morgen av 🙂

   1. Ønsker meg enda flere ferieinnlegg! 😀

 17. Har dere drone med pÄ restaurant, ref bilde2? Er det ikke litt styr Ä holde pÄ med det og denne vel ganske stor?
  Dette er ikke ment som kritikk men lurer litt pÄ hva reglene er for dronekjÞring? Jeg tenker f.eks om man kjÞrer over folk og det skjer noe med dronen og den faller ned? Har hÞrt om droner som nesten har kollidert med helikoptre. Setter dere dere inn i reglene for det respektive landet fÞr dere begynner med flygning?
  Synes jo det ser artig ut, og gÞy med slike bilder men lurer altsÄ pÄ regler og sikkerhet ?

  1. For de som lurer pĂ„ hva regler rundt droneflyvning er; gĂ„ inn pĂ„ Luftfartstilsynet sine hjemmesider, der finner dere svaret 🙂

   1. Finner man reglene for Tyrkia ogsÄ der altsÄ?

   2. Fant reglene pÄ nettet og du mÄ faktisk sÞke om Ä fÄ fly drone i Tyrkia dersom den veier mer enn 500g
    «All drone pilots who wish to fly a drone weighing more than 500 grams must register with the Turkish government prior to flying».
    SÄ da regner jeg med at dere mÄtte sÞke om det, eller har dere en lettere drone?
    Og man kan ikke fly over 120 m
    Drones cannot fly above 120 meters (394 feet).
    Og tilslutt
    Drones cannot weigh more than 4 kilograms (8.8 pounds) for private/personal flights
    Approval is required prior to all commercial drone flights

 18. Gro: nĂ„ er jeg usikker pĂ„ om Yalikavak ligger i Europa eller Asia, men er det i Europa sĂ„ vil gjerne felles EØS regler vĂŠre gjeldende (EASA dersom landet er medlem der). Uansett sĂ„ er jeg sikker pĂ„ at Caroline og LK har sjekket ut dette pĂ„ forhĂ„nd, sĂ„pass oppegĂ„ende mennesker er de faktisk 😉 ForĂžvrig sĂ„ kan de som er ekstra nyskjerrige pĂ„ droneregelverk i Tyrkia sende en mail til Luftfartstilsynet eller ringe dem (mail og tlf nr finnes pĂ„ hjemmesiden deres) sĂ„ hoster de sikkert opp svaret pĂ„ dette trolig like kjapt som et google sĂžk..

  1. At man i det hele tatt sÞker pÄ googlepÄ CBE sine vegne for droneregler pÄ sin egen fritid er for meg spesielt. Pass litt mer pÄ hva en selv driver med og litt mindre pÄ hva andre driver med. Lord!

   1. Helt enig Hanne. Derfor jeg skrev det jeg skrev 😉

  2. Mener du at de sĂžker om Ă„ fly drone i Norge? Jeg har flere ganger spurt om hvordan de forholder seg til reglene rundt Ă„ fly drone, de har ikke blitt godkjent gitt.,

   1. Caroline Berg Eriksen

    Skal man fly drone over 500 gram i Tyrkia mĂ„ man sĂžke og registrere seg 🙂 Droner under 500 gram trengs ikke noe tillatelse for Ă„ bruke.

   2. Var det vanskelig Ä fÄ godkjennelse, for dronen deres veier jo over 500 gram?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Om du skal til Tyrkia og sĂžker om drone over 500 gram, sĂ„ mĂ„ du nesten kjenne noen som bor i Tyrkia. MĂ„ ha tyrkisk adresse i sĂžkeprosessen 🙂

    Vi har flere droner, bĂ„de over og under 500 gram 🙂

  3. Denne delen av Tyrkia ligger i Asia.
   Den Europeiske delen av Tyrkia er uansett ikke del av EU, EØS, Schengen eller EASA for den del.
   De er vel fortsatt, etter mange Är, et av EUs kandidatland, sÄ noe samarbeid med EASA er det nok.

 19. SÄ hÊrlig! MÄ virkelig prÞve Ä fÄ tatt oss en tur dit en gang.

  Dere tar jo sÄ fantastiske bilder!! Jeg skal nÄ gÄ til innkjÞp av ett nytt objektiv som er litt allsidig, bÄde til portrett bilder og detalj. Kan dere kanskje gi noen tips ang dette?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *