one night in the sunset

sponset kjole camilla pihl 

Nå har jeg så mange fine bilder å dele med dere at jeg gleder meg masse til å oppdatere blogg og instagram fremover 🙂 Ett innlegg om dagen er ofte det vi får til på ferie, men samtidig er det så gøy å ta bilder at vi burde fått tid til flere oppdateringer, men igjen – da hadde vi blitt sittende inne altfor mye. Og på ferie, så går jo ikke det! 


I dag er det så vanvittig varmt her, og vi startet dagen med å løpe 5 kilometer i 30 grader – for min del kjentes det ut som jeg hadde løpt en halvmaraton, jeg var helt ødelagt da vi var ferdig og jeg ser så frem til å bade resten av dagen! Vi har dusjet og spist frokost, og nå sitter vi på terrassen og jobber mens jentene er ved bassenget med farmor og farfar 🙂 Vi har hatt så fine dager og er nok ikke klare for hjemreise i morgen noen av oss. Men alle vet jo at den dagen alltid kommer, og som regel er det helt greit å komme hjem igjen også 😉 Enn så lenge skal vi bare bare nyte til det fulle! Og så satser jeg på at vi får med oss solen hjemover 🙂 

Her om dagen fant vi en kjempehyggelig plass nede ved stranden – på en brygge uti havet. Der var det god mat og enda bedre utsikt, og da vi skulle ta litt bilder, ble jeg fullstendig fotobombet av to skjønne jenter 😉 Det er ikke alltid like lett å dra frem kamera når disse to er tilstede 😉 Dette er to røvere, altså! 


Håper dere har en superdeilig helg ☀️ 

16 kommentarer

 1. Drikker du alltid vin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   NĂ„r vi er ute Ă„ spiser, ja 🙂

   1. Hehe, da spiser dere pÄ bassengkanten og ellers ogsÄ, da.

    Det sagt, det er godt med et glass hvitvin.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg svarte mtp. hva dette innlegget handlet om 🙂 Regnet med det har det hun spurte om 🙂

 2. Nydelige bilder 🙂
  Kos dere masse pÄ ferie!

 3. Hvor er kjolen fra?

  1. StĂ„r Ăžverst at den er fra Camilla Pihl 🙂

 4. Jammen har du litt av en jobb! Hvor mange innlegg kommer det inn pÄ bloggen din hver dag, sÄnn ca.? Jeg skjÞnner at du ikke svarer pÄ alle, er det fordi du mÄ sile ut ? Jeg ser at du ikke alltid svarer pÄ mine, og da gjelder det der jeg har kommet med sakelig kritikk, kunne ikke tenke meg Ä vÊre frekk og ufyselig, det er rett og slett en feil mÄte Ä oppfÞre seg pÄ, men ser at du ikke vil ta til deg kritikk, stemmer det? Hadde vÊrt litt ok Ä fÄ bli «kjendt» med bloggeiger pÄ en sakelig mÄte, og ikke bare et glansbilde av et glansmagasin, blir litt lei det jeg,, du er jo sÄ utrulig dyktig i alt du gjÞr, sÄ litt forandring tror jeg ville vÊrt helt topp! Og det hadde duklart! Lykke til Caroline, gleder meg til fortsettelsen!

 5. Åh, sĂ„ fine sko! Hvor er de fra?

 6. SĂ„ nydelige bilder

 7. Hei 🙂 Vil du fortelle hvor du har kjþpt/bestilt teppe du har i trappa? Takknemlig for svar!

 8. Ida Christine

  Hei! Sitter Ä ser pÄ bloggerne sesong 10, veldig gÞy Ä fÞlge deg der Du hadde en helt nydelig jeans-kjole pÄ deg i 1 episode, jeg lurte veldig pÄ hvor kjolen er fra? Mvh Ida

 9. SĂ„Ă„ nydelig du var i den kjolen Nydelige bilder

 10. sÄ nydelige sko, hvor er de fra?

 11. Ser ut som dere koser dere masse! For en flott restaurant! Nyt den siste dagen, ferien gÄr sÄ fort <3 klem

 12. Nydeligste kjolen jeg har sett pĂ„ lenge.. Smashing 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *