one night in the sunset

sponset kjole camilla pihl 

Nå har jeg så mange fine bilder å dele med dere at jeg gleder meg masse til å oppdatere blogg og instagram fremover 🙂 Ett innlegg om dagen er ofte det vi får til på ferie, men samtidig er det så gøy å ta bilder at vi burde fått tid til flere oppdateringer, men igjen – da hadde vi blitt sittende inne altfor mye. Og på ferie, så går jo ikke det! 


I dag er det så vanvittig varmt her, og vi startet dagen med å løpe 5 kilometer i 30 grader – for min del kjentes det ut som jeg hadde løpt en halvmaraton, jeg var helt ødelagt da vi var ferdig og jeg ser så frem til å bade resten av dagen! Vi har dusjet og spist frokost, og nå sitter vi på terrassen og jobber mens jentene er ved bassenget med farmor og farfar 🙂 Vi har hatt så fine dager og er nok ikke klare for hjemreise i morgen noen av oss. Men alle vet jo at den dagen alltid kommer, og som regel er det helt greit å komme hjem igjen også 😉 Enn så lenge skal vi bare bare nyte til det fulle! Og så satser jeg på at vi får med oss solen hjemover 🙂 

Her om dagen fant vi en kjempehyggelig plass nede ved stranden – på en brygge uti havet. Der var det god mat og enda bedre utsikt, og da vi skulle ta litt bilder, ble jeg fullstendig fotobombet av to skjønne jenter 😉 Det er ikke alltid like lett å dra frem kamera når disse to er tilstede 😉 Dette er to røvere, altså! 


Håper dere har en superdeilig helg ☀️ 

16 kommentarer

 1. Drikker du alltid vin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når vi er ute å spiser, ja 🙂

   1. Hehe, da spiser dere på bassengkanten og ellers også, da.

    Det sagt, det er godt med et glass hvitvin.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg svarte mtp. hva dette innlegget handlet om 🙂 Regnet med det har det hun spurte om 🙂

 2. Nydelige bilder 🙂
  Kos dere masse på ferie!

 3. Hvor er kjolen fra?

  1. Står øverst at den er fra Camilla Pihl 🙂

 4. Jammen har du litt av en jobb! Hvor mange innlegg kommer det inn på bloggen din hver dag, sånn ca.? Jeg skjønner at du ikke svarer på alle, er det fordi du må sile ut ? Jeg ser at du ikke alltid svarer på mine, og da gjelder det der jeg har kommet med sakelig kritikk, kunne ikke tenke meg å være frekk og ufyselig, det er rett og slett en feil måte å oppføre seg på, men ser at du ikke vil ta til deg kritikk, stemmer det? Hadde vært litt ok å få bli «kjendt» med bloggeiger på en sakelig måte, og ikke bare et glansbilde av et glansmagasin, blir litt lei det jeg,, du er jo så utrulig dyktig i alt du gjør, så litt forandring tror jeg ville vært helt topp! Og det hadde duklart! Lykke til Caroline, gleder meg til fortsettelsen!

 5. Åh, så fine sko! Hvor er de fra?

 6. Så nydelige bilder

 7. Hei 🙂 Vil du fortelle hvor du har kjøpt/bestilt teppe du har i trappa? Takknemlig for svar!

 8. Ida Christine

  Hei! Sitter å ser på bloggerne sesong 10, veldig gøy å følge deg der Du hadde en helt nydelig jeans-kjole på deg i 1 episode, jeg lurte veldig på hvor kjolen er fra? Mvh Ida

 9. Såå nydelig du var i den kjolen Nydelige bilder

 10. så nydelige sko, hvor er de fra?

 11. Ser ut som dere koser dere masse! For en flott restaurant! Nyt den siste dagen, ferien går så fort <3 klem

 12. Nydeligste kjolen jeg har sett på lenge.. Smashing 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *