den fineste mini me-badetøyskolleksjonen

Reklame: Polarn O. Pyret 

New in fra Polarn O. Pyret til hele familien: fantastisk fint badetøy, og det beste av alt? Vi kan matche hverandre! Jeg elsker jo konseptet mini me, og synes alltid det er hyggelig å kle jentene i like fargetoner som meg, og i noen tilfeller å matche helt – som med for eksempel dette badetøyet. Jeg falt helt for denne bikinien selv og valgte like til jentene – Lars-Kristian har også en badeshorts med samme print 😉 Perfekt på ferie og ikke minst på hytta ved vannet når vi kommer hjem – det maritime printet og fargene er jo helt nydelig! 

Det finnes også superfine badedrakter til både mor og barn i denne kolleksjonen – ta en titt HER. Nå er det også pre-sale med 20 prosent rabatt for medlemmer frem til 11. juni. Om du ønsker å bli medlem kan du gjøre det HER.


Jeg har også valgt ut UV-tøy som er fantastisk fint og praktisk å ha med seg når du skal være ved vannet lenge, samt noen deilige badekåper i den mykeste kvaliteten, som er viktig å ha om de er lenge i vannet og blir litt kalde. Våre jenter liker i hvert fall å pakke seg inn i varme badekåper når de vil ha en time out fra vannet 🙂 Sjekk gjerne instagram-story om du vil se hvordan dette ser ut! 


En skikkelig fin fakta: denne badetøykolleksjon fra Polarn O. Pyret er laget i resirkulert polyamid som er gjenvunnet fra gamle fiskegarn. Polyamid kommer fra ikke-fornybare kilder, og det å bruke gjenvunnet polyamid minsker forbruket av nye fibre fra disse kildene, som igjen bevarer jordens ressurser 🙂 Tommel opp for miljøvennlig badetøy! 

39 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  You are so well in shape! Fantastic bikini!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena 🙂

 2. Applaus for at du lot badetøyet til barna ligge på kanten og ikke viste de på barna. Et flott forbilde er du Caroline! ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hyggelig at du synes det

   Jeg løser alle reklameinnlegg som har med barneklær på denne måten, synes det er til det beste for barna 🙂

 3. Hei vakre, gode deg! <3 Åhhhh, bildene…. Altså så bra de er! Alltid! Wow! Digger spesielt det bildet av deg som er litt "mörkere" eller hva jeg skal si, der formene og musklene kommer så gått frem! Elsk! <3 Koooos dere max! Digger deg!
  Stor klem til skjönne deg! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate! Så utrolig hyggelig å høre 🙂 Stor klem tilbake <3

 4. Jeanette

  Synes ikke noe om bikinioverdel/topp til barn! Det blir helt feil

 5. Ros til deg for å vise frem barnebikiniene uten jentene inni!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg kunne aldri tenkt meg å vise frem barna i bikini i den alderen de er i nå 🙂

 6. Takk for tipset! Og jeg må rose deg for at du kun bruker deg selv som modell. De «instagram-mødrene» som kler opp barna og har fotosessions for å få likes er en helt forferdelig trend. Nå skal jeg sjekke ut om jeg finner matchende badedrakt til meg og jentene 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må du gjøre, de er så fine 🙂

   Tusen takk fine ord, Line 🙂

  2. Om barna ikke lenger er med i direkte reklameinnlegg er de i aller største grad med på merkevarebyggingen.

   Man assosierer absolutt for eksempel badedraktene med de to småjentene man veldig godt vet hvordan ser ut.

   Ikke så mye å skryte av, altså.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Merkevaren er meg, og familien er i aller høyeste grad en del av meg, Gro. Om jeg skulle late som jeg ikke hadde barn hadde det bare sett dumt ut.

    Det er tydelig at du tillater deg alle de kreative virkemidlene du kommer på for å kunne finne noe å kritisere. Og at kritikken i seg selv er viktigst, ikke det å faktisk kritisere noe som er kritikkverdig. Det sier mye om deg, og svært lite om meg og min merkevare.

 7. Du ser ut some en body builder

  1. Caroline Berg Eriksen

   En ganske dårlig body builder i så fall 😀 Sååå mye muskler har jeg ikke :p

 8. All honnør til deg for et fornuftig forhold til eksponering av barn! Spesielt i denne settingen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 9. Her bøyer jeg meg i støvet!

  Tydelig at du tar til deg kritikken, jeg applauderer at du holder jentene dine unna denne reklamen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, hyggelig at du synes det

   Jeg løser alle reklameinnlegg som har med barneklær på denne måten, synes det er til det beste for barna 🙂

   1. Jeg kan være ganske kritisk mot deg, men da tenker jeg du fortjener ros når du faktisk tar gode grep!
    Om du hadde skjermer de fransndrr sosiale medier også, så hadde du fått full pott hos meg!

 10. Jeg syns det er litt spesielt med bikinioverdel på så små barn. Hva dekker de til, liksom?

  1. Elisabeth

   Er litt enig, men på en annen side har jo småjenter også brukt hel badedrakt i alle tider, og akkurat denne modellen synes jeg er mer som en hel badedrakt, ikke som en mini-voksenbikini. Nå er det vel også sånn at det faktisk oppfordres til å dekke til mye av kroppen mtp soleksponering, så ser oftere både gutter og jenter med hel drakt/tildekket overkropp.

 11. Jeg synes disse bikinioverdelene var fine til barn. Det blir som en todelt badedrakt. Og det kan jo godt hende at jentene bruker bare bikini trusen også innimellom. Jeg liker ikke bikinioverdeler til barn som er trekant bikini ol, de ligner for mye på voksen bikini og ender ofte med å skli til siden så de ikke dekker uansett og det ser bare unaturlig ut. Positivt at pop har lik farge og mønster, men ulikt snitt på overdelene til mor og barn.

 12. Bikinien var fine di, og all den tid den eldste dattera di ska begynne på skolen, så er d helt riktig å ikke ha di med på bloggen, altså med bilder, skjønner at du må skrive om di, all den tid du også skriver om familie,,

 13. Hva skal små jenter med overdeler?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kan ha dem på seg, eller ikke ha dem på seg 🙂 Velger selv, og synes bikini er stas.

 14. Guttemamma

  Veldig fin 🙂 så på den bikinien her om dagen, og vurdert om jeg skulle kjøpe! Men lurte på underdelen til voksen, er den veldig lav foran? Arr på magen her, da baby tok nødutgangen :/

 15. For et fantastisk nydelig sted foreldrene til LK har leilighet. At dere ikke er der oftere og ferierer.

 16. Helen E.

  Hvorfor skal så små barn bruke bikini overdel? Synes det blir like dumt som å putte på små barn hijab.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Små barn «skal» ikke bruke bikinioverdel, men de «kan» bruke det 🙂

 17. Sammenligne bikinioverdel med hijab…jaja….bare å la være å ta på overdelen det vel, men bikini følger det med overdel…Guri altså..Hvis man har på barna badedrakt, skal man dra den ned på magen da eller…min lille datter synes det er så stas med bikini..ikke snakk om å ha på bare truse nei…ha på BH meg å mamma sier hun::::))))

 18. Camilla

  Beundrar dig som svarar på alla ofina inlägg- jösses vad det projiceras på dig.

 19. Hei:-)
  Jeg har to små gutter, finnes det noen matchende badeshortser til?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😀 På kampanjebildene så jeg i hvert fall en stripete en (samme som Lars-Kristian har), så jeg tipper det er flere 🙂 Uv-tøyet og badekåpen er jo superfint til begge kjønn også :=

 20. Når vi var på ferie sist badet vår fem-åring i bikini pga. at det var mer praktisk… Når det enten er litt for kaldt i luften eller i vannet – så blir det mindre som skal törke og som holder huden våt… Syns det er ganske morsomt å lese alle kommentarer der man helt tydlig leter etter ting å kommentere. Caroline you go girl!!!

 21. God ferie og kos dere Kjempebilde av deg. Synes at du trener, og det er ikke noe minus å vise. .Hele familien er jo så flott . Men måten du skriver på, forteller at du er en voksen, reflektert og godt menneske. At noen prøver å kritisere, sier mer om de som gjør det. Lavmål. Lært av min mamma, har du ikke noe pent å si til ett medmenneske , så hold din munn lukket Klem

 22. Heia deg for miljøfokus, Caroline. Det ER mulig, men krever bare litt ekstra innsats fra oss alle. Men så er jo gevinsten så stor<3

 23. Du sier at barna synes det er stas å få ha på bikini. Lar du barna ta mange andre valg av denne typen også? Eller tenker du at noen valg er det greit at de voksne tar, selv om barna synes det er «stas»?

  Jeg synes bikinitopp på barn er en uting, og med på å framstille de som «små voksne».

  Fint at du ikke viser de frem på bloggen i badetøy – tommel opp!

 24. Det var pent badetøy. Synd det var så lite str igjen for voksne hehe.
  Hvorfor henger dere lesere dere oppi om barna har bikini overdel, eller ikke. Kjære vene la de nå besteme det selv. Det fikk jeg lov til.. Men det er forsåvidt mange år siden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *