de siste bildene fra San Benedetto

Hei fine bloggen og fine mennesker på den andre siden av skjermen! Jeg fikk dessverre ikke tid til å oppdatere i går, vi kom frem til Yalikavak natt til i går, etter en reise som plutselig tok mye lenger tid enn den egentlig skulle, så vi var slitne, glade og ville bare nyte det at vi endelig hadde kommet til solen! Her har vi det så deilig, slapper maks av og nyter godværet. Vi skal hjem igjen allerede søndag, så jeg prøver å være så mye tilstede akkurat nå som overhodet mulig – tiden går så altfor fort, det vet vi jo alle sammen 🙂

🌸

Uansett vil jeg dele de siste bildene fra en superdeilig uke sammen med beste Katrine, Bård og Matheo med dere. Dette var den siste dagen vår i San Benedetto og vi våget oss på stranden til tross for at det var skikkelig surt. Jentene endte opp med å bade da,  haha! De elsket det 🙂 For noen tøffinger! 

So much love ❤️


Nå skal jeg slenge meg på nærmeste solseng! Håper dere har en nydelig onsdag ✨

37 kommentarer

 1. Hvor er kjolen til Naia fra på bildet de graver i sanden? Deilig med hele stranda for seg selv 🙂 Nyt dagene i solen nå 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 2. Så tomme strender, hvor var de andre turistene??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var som sagt dårlig vær, så de var sikkert alle andre steder enn på stranden 😉 Når det er sagt, så synes jeg ikke det var mye turister der sånn ellers heller 🙂

  2. Må det være masse turister overalt da? Kan være greit å ikke ligge som sild i tønne på ferie også

 3. Gikk reisen greit? Leste på KG at flyet var forsinket flere timer, det må ha vært frustrerende,

  1. Cathrine

   Du har ikke seriøst lest på KG, altså Kvinneguiden…(??) at flyet var forsinket??? Folk er jo gale!! 🙁

   1. Beklager Cathrine, d var nok jeg som leste feil, det sto, ( skjønner vel egentlig ikke hvordan folk vet alt, ), at det første flyet BLE forsinket , slik at folk ikke rakk neste fly, og det må ha vært slitsomt og frustrerende

  2. MEG. Hjelpes. Du leste det p åkG faktisk, ja der finnes jo sannheten om det meste , not:( . Og om de skrev det var slitsomt og frustrerende så var nok ikke det positivt ment, der skrev de omtrent som at CBE forventet at flyet skulle vente, og kommentarer om bortskjemt blogger som måtte vente 4 timer. OSV. De må jo ha noe å fordrive tiden sin med

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 De menneskene der dikter opp sin egen historie om alt :p Og som vanlig gjør de det på et syltynt grunnlag, til stor underholdning for oss andre 😀 Men det gjør meg glad at jeg kan fylle dagene deres med noe 🙂

   2. Hva? Jeg har sett på Instagram at flyet var forsinket og at det var slitsomt? Var det feil, det da?

    Hvorfor er så mange så opptatt av denne Kvinneguiden? Hva er det som skjer der som provoserer sånn?

   3. Det er heldigvis noen som tar bloggere i forsvar også da, det må jo respekteres at det er bloggerene jobb, det er fremtidens magasiner , som har kommet for å bli, og det er helt greit, jeg koser meg ihvertfall med å lese blogg innlegg

  3. Charlotte

   Hm, er det fler en meg som lurer på om MEG har tastet feil i farten, at det skulle stå «Leste på IG at flyet var forsinket»?
   K og I på tastaturet er jo over/under hverandre, lett og ta feil i farten, og for litt siden registrerte jeg andre tydelige tastefeil her i kommentarfeltet dog var de lettere å forstå at de var nettopp det, tastefeil. Kanskje MEG refererte til din IG profil CBE, og at hun hadde lest der at flyet var forsinket…?

   1. Cathrine

    Puh, det håper jeg virkelig du har rett i! 🙂 Men hvorfor må vi forkorte alt hele tiden…? Instagram, skriver jeg. Men jeg er sikkert for gammel til å forkorte alle ord! 🙂

 4. Ble det ikke kaldt å gå kledd så tynt hvis det var så surt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var for surt til å bade (for oss voksne), som du ser er det ingen på stranden bortsett fra oss 🙂 Men det var helt ok å gå kledd som dette 🙂

  2. Ehh? Du postet jo alt dette på IG-stories? Til og med et langt innlegg på engelsk der du tagget flyselskapet? Så å hevde at folk dikter er vel litt på kanten, egentlig?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Haha 😀 Nei? Jeg postet ikke «alt» på IG-stories. Jeg postet noen få setninger om hva som hadde skjedd, langt i fra alt.

   2. Om du har dårlig tid og skal rekke et fly så har du et ganske enkelt tips her for å ikke sløse tid: ikke snappe på veien

   3. Caroline Berg Eriksen

    Vi kunne ikke gått noe fortere enn det vi gjorde pga. jentene, så det hadde ingenting å si :/

   4. Ta en hver under armen og løp! 😉

 5. Hvor er den fine gule kjolen til venninnen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, men jeg kan selvsagt spørre henne 🙂 <3

   1. Har du fått spurt henne? Veldig fin kjole!

   2. Caroline Berg Eriksen

    HM 🙂

  2. Ser ut som en jeg har, den er fra H&M 🙂

 6. Hvor er din kjole fra?

  1. Lurer på det samme 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 7. For en flott plass 🙂

 8. Ragnhild

  Deilig med ferie (og endelig sol selvsagt ). Har du tips til gode sommersandaler til barn? Jeg er på jakt etter nye sandaler til min jente på 4år.

 9. Så langt håret ditt har blitt 😀 liker du det eller savner du å ha det kortere ? Ps: farger LK håret sitt?

 10. Benedicte

  Kva skjer med beinet ditt på det andre biletet? Ser blå/grå ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en plante foran meg som gjør at det ser sånn ut 🙂

 11. Tips til neste gang de har dårleg tid og treng å gå raskare enn jentene kan gå: sett dei opp på skuldrane eller ryggen. De som trener så mykje burde ha null problem med å bære dei, sjølv med ei hand opptatt med handbagasjen. Sia du kunne snappe antek eg at kun ei hand bar på noko.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde faktisk ikke gått noe fortere å ha de på ryggen 🙂 Vi har én håndbagasje hver, dvs.at om vi skulle hatt de på ryggen måtte vi i tillegg hatt to håndbagasje hver. Jentene sitter på hver sin Jet Kids, så jeg vil tørre å påstå at det er den raskeste måten å komme seg frem på med små barn på en flyplass. Vi kunne selvsagt løpt, men det ville jo økt sjansen for at de kunne falt av Jet Kidsen og slått seg :/

 12. Syntes du er flink jeg! Det er så lett for alle ogenhver å mene at slik og slik bør en ha gjort,, jeg for min del ønsker at det meste skal gå knirkefritt når jeg er ute å reiser,,har litt flyskrekk,, Og du er jo på jobb hele tiden! Vi andre har frihelg, ferie, «mobilfrie soner og timer,»; du må tenke hele tiden hva du skriver sier og gjør,, Blir du aldri lei?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *