smiling in the rain

reklame: annonselenker nelly 

Hei lørdag! Håper dere har en superdeilig helg, det har vi foran oss, selv om vi skal reise herfra i morgen. Det har gått så altfor fort, og vi har hatt det utrolig fint til tross for at været ikke helt har vært på vår side. Faktisk skinner den i dag, men i går ble den fort erstattet av enorme, mørke skyer og vi måtte skrinlegge planene om å leke i sanden og vasse i havkanten. I dag derimot – vi gir det en ny sjanse 🙂 

Noe av det beste med Italia må jo være at du får så mye ved siden av bestillingen din – blir nesten alltid mett før middagen 😉 Store oliven, miniburgere og minipizza – mmm! Jeg husker godt da Lars-Kristian og jeg var i Italia for første gang, vi orket nesten aldri å gå ut for middag på grunn av dette – haha! 

Jeg nevnte jo denne merkelig dyre- og kunstige blomsterbutikken for dere i går, og her kommer noen bilder utenfor den! Jeg holdt en undulat for første gang i mitt li. Den ble bare plassert i hånden min, og før jeg visste ordet av det,hadde jeg en på hodet også. Haha! Det var helt galskap alt sammen. En venninne av meg hadde en sånn da jeg var yngre, og da den skulle ut for å få lov til å fly litt rundt i stuen, var jeg alltid livredd for at den skulle lande på hodet mitt. Jeg fikk gåsehud så fort den bare flakset forbi meg. Men nå som jeg faktisk har erfart å ha den på hodet, så var det ikke så ille altså 😉  

(annonselenke) topp HER / skjørt HER / sko Zara 


I går hadde vi det beste sushimåltidet jeg noensinne har hatt i mitt liv! Deler litt fra det senere, for nå er strandbagen pakket og vi tar en sjanse på at i dag – den siste dagen vår her – det er dagen for strandliv! Klem C ☀️

25 kommentarer

 1. What a pity it rained so much! You look wonderful, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena <3

 2. Hvor er jakken fra? 🙂 Så fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 3. Hei Caroline! Ikke sant at du har skrive innlegget om Flyktninghjelpen uten å ta betalt! Det tror ihvertfal jeg og flere med meg,,! Du burde skrive det her slik at alle vet,, syntes du gjorde et kjempefint innlegg,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke fått med meg at noen tror jeg har fått betalt? Uansett så er det merket med reklame øverst om det er betalt 🙂 Jeg tar heller ikke betalt for å skrive om veldedighet fra ikke-kommersielle aktører.

 4. Du er en flott blogger, du er seriøs og gjør jobben din bra, tommel opp

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk <3

 5. Hei. Blir du noen ganger lei av å sminke deg og kle deg pent?

  Syns du alltid ser så flott ut, beundrer virkelig stilen din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Ja, det blir jeg 😉

   Tusen takk <3

 6. Blir det ikke kjedelig for de små og bare sitte på resturant og se i butikker? Er det ikke noen form for lekeland el som dere kan besøke når det regner?

  1. Hvorfor skal aktivitetene alltid gå på barnas premisser? De har da tilsynelatende kost seg og lekt masse under turen.

   1. Det er nå ofte slik at når barna koser seg blir det mer kos for hele gjengen.
    Å være på et fremmed sted i regnvær kan fort bli kjedelig.
    Det var ikke ment som kritikk, men selvsagt foregår det meste man gjør med så små barn på deres premisser?

  2. Frøydis

   Nå har de jo vært mye ute på lekeplasser, så tror de har hatt det bra, jeg. Og uansett har ikke barn vondt av å kjede seg innimellom. Sønnen min på 4 liker f.eks. å pusle med ting alene. Han sier av og til at han kjeder seg, og da svarer vi: «men da må du finne på noe». Og da finner han alltid en måte å aktivisere seg selv på. Enten alene, eller sammen med oss foreldrene. Jeg er ikke enig i at alt må foregå på barnas premisser. Jeg tror de har godt av å måtte tilpasse seg andres ønsker og behov også. Litt på barnas premisser, litt på de voksnes. Det viktigste er vel å gjøre ting sammen?

  3. Caroline Berg Eriksen

   Vi har ikke brukt sååå mye tid på å gå på restauranter og se i butikker 😉 Vi har trent hver eneste dag, og da har de lekt på lekeplassen. Så har vi gått hjem og spist lunsj, dusjet og fisket oss og så har vi gått ut i 14-tiden. Det er et lite stykke til byen så de har løpt og kost seg langs fortauet, og så er det mye spennende å se på i gågaten. Vi har også vært på restauranter ved stranden to dager, og da har de lekt der 🙂

  4. Er det mulig for barn å kjede seg med en undulat på hodet???

   Det er ikke hva man gjør som avgjør om barna synes det er gøy, det er hvordan man legger til rette. Et museum kan være en eventyrbok, en park kan være en lekeplass, og en skog kan være full av spennende små insekts-monster. Men lekeland er også gøy.

 7. Så vakker du er? Hva bruker du på kroppen ? Den ser så fresh og myk ut 🙂 hvilken lotion, såpe osv Kos dere masse
  Vi skal ned i svigers lejlighed i Gardasøen i uke 28,
  Jeg er mere til Italien end spania

 8. Jeanette

  Hva heter neglakken du har på føttene?

 9. Hvor er hårspennene fra? Så fine 🙂

 10. Hva heter veska de? Har Lasse kjøpt den i utlandet eller Oslo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pochette Metis, og den er kjøpt i Oslo 🙂

 11. Jacket????

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 12. Hair pin???

 13. Pearl pins???

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *