ice cream and rainy days

I går falt jeg litt inn i feriemodus, vi var bare i vår egen lille boble med trening, vin, mat og løping i regnet 🙂 For ja, det har faktisk regnet hver eneste dag mens vi har vært her, men det er klart at vi koser oss masse likevel! Tror aldri jeg har spist så mye pizza før 🙂 I går ramlet vi også over en veldig spesiell dyrebutikk – en kaotisk blanding av levende dyr og kunstige blomster i skjønn forening – mer om det senere! Haha! Nesten så jeg må tilbake dit 🙂 

Med en gang sola titter frem blir det gelato, og vi fant denne superskjønne iskrembutikken på veien til stranden – som vi måtte skippe på grunn av regnværet 😅 

bukse + sandaler zara / topp nelly / smykke gina + pernille corydon 


På vei til lunsj, åpnet himmelen seg og vi ble sittende fast i et åpent rom med tak over hodet, som hadde masse automater hvor du kunne kjøpe alt fra kaffe og te til kjeks og sandwicher – helt greit å sitte værfast der 😉 Jentene synes regnet er stor stas, har aldri sett noen så positive til sølepytter og våte klær! 

Vi fant en kiosk / café da det roet seg litt og tok en pause der (haha) før vi fikk løpt videre til lunsjstedet, som nå hadde blitt til et middagssted i stedet 😉 Da vi var ferdig der, var været helt ok og dagen mer eller mindre over, så da var det på tide å gå hjem igjen 🙂 


I går husket vi paraplyer, så da fikk vi gjort litt mer 🙂 I dag dere, i dag er det opphold og jeg tror vi satser på en strandtur – sånn på ekte denne gangen 🙂 Hvis ikke, så finner vi alltid på noe annet fint ☀️

3 kommentarer

  1. Hei vakreste! <3 D et er såååå innmari hyggelig å klikke seg inn her å se at du stadig oppdaterer, selv på ferie! Det er stor stas altså! Setter stooor pris på det, så du vet det! <3 Dere er bare så gode og dyktige, at jeg har ikke ord! <3 Kos dere max videre, oppholds eller ei! Håper dog dere får litt sol nå! Store klemmer til skjönne deg og resten av god gjengen! <3

  2. Dear Caroline, it speaks in your favour that you take the rain so relaxed!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  3. Så flaks at dere fant en iskrembar som var så Instagram-vennlig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *