San Benedetto – dag 1

Hei fra Italia! Årets første sommerferie er i gang for alvor, og til tross for regnværsdager, koser vi oss masse. Solen hilser på i dag, så jeg tror faktisk det blir en tur på stranden – happy face! Vi har allerede fått inn fine rutiner som fungerer skikkelig bra for både store og små, og det er flere av dere som har spurt meg på instagram hvordan vi klarer å trene med tre små barn. Vel, det er ganske enkelt: vi legger treningsøkten ute på lekeplassen! Jentene koser seg så masse der og vil egentlig ikke tilbake igjen, og Matheo sover i vognen sin 🙂 Vi gjør i hovedsak økter fra NetFit, de varer i alt fra 30 – 45 minutter og er helt perfekt uansett hvilken form du er i. Jeg er allerede så støl etter gårsdagens økt – den følelsen! 

I går var vi ute og fikk en liten omvisning i San Benedetto, det er koselig her! Salat og gelato på en hyggelig fortauskafé, og litt trasking i regnvær 🙂 


Vi skal prøve oss på stranden nå – sees senere da 🙂 

14 kommentarer

 1. You look wonderful in your dotted blouse, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Savner masse flere oppdateringer fra deg. Skal selv snart på Syden-tur, og hadde vært supernyttig med en pakke-video med forslag til strand-og ferieantrekk.

  1. Dama har jo ferie!

   1. Helt enig. Synes ikke vi som lesere kan kreve noe som helst. Men samtidig skjønner jeg ikke hvorfor du ikke tar helt fri fra bloggen når du har ferie?!

 3. Gratulerer så mye med 10-års dagen! Har fulgt deg hele veien, eller nesten iallfall. Det startet da jeg ble tipset om bloggen din i forbindelse med bryllupsplanlegging og så viste deg seg faktisk at vi skulle gifte oss på akkurat samme dag. 19.06.10. Du, jeg og prinsessen:) og helt siden da har jeg klikket meg innom bloggen daglig i 10 år. Det er veldig rart å tenke på. Mange blogger har kommet og gått siden da, men din har jeg fulgt trofast. Det er det mange grunner til, men først og fremst fordi du har så høy kvalitet på innleggene og bildene dine, fordi du inspirerer og fordi bloggen din gir meg et herlig avbrekk i den travle hverdagen! Jeg ser frem til 10 nye år, hurra for Fotballfrue (det må være lov å si i dag:)
  Mange klemmer fra Vestlandet

 4. Jeanett

  Hei
  Håper dere har en fantastisk ferie, selvom været ikke helt er på deres side.
  Jeg har et lite ønske: kunne du vist noen øvelser for over og under arm+ rygg? Helst uten for mye utstyr ( det kan vente til dere kommer hjem 😉 )

 5. Hvor er C -smykke ditt fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Gina 🙂

 6. Christina

  Hei, nydelige bilder! Håper dere koser dere og får en super ferie sammen!

  Hvor er den svarte shortsen fra? Er den kjøpt nylig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Zara 🙂

 7. Kom plutselig på det når jeg så dere var på ferie Hva skjedde med kjøp av feriehus? Har dere ikke funnet noe eller har dere ombestemt dere?

 8. Hvor er den hvite sommerhatten din fra? Den er kjempenydelig! <3

 9. Gratulerer så mye kjærligheten, er så fint å se at dere fortsatt stråler etter alle disse årene <3 #forbilder Det sies at vi jenter forfaller med årene, mens gutta bare blir kjekkere (urettferdig spør du meg;) Men du Caroline, blir bare vakrere og vakrere #misunnelig;) Hvor i Italia ligger San Benedetto? Aldri hørt om noen som har vært der før, men det ser jo SÅ vakkert ut der <3

 10. earings?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *