uteplassen har fått nytt liv

Reklame: Kremmerhuset 

Favorittuteplassen vår har blitt fornyet med masse nydelig tilbehør og puter fra Kremmerhuset, og jeg er så fornøyd 🙂 Ettersom de også har kommet med barnemøbler for sesongen, har jentene fått sin helt egne uteplass som allerede er flittig brukt – med rosa roser, rosa lys, rosa uteteppe og rosa puter. Hatter på veggen har de også fått, og disse går igjen på veggen bak vår sofa. Det er superdekorativt, og også kjekt å tilby gjester som ikke vil få sol i ansiktet, om dere sitter der en sommerdag når sola skinner fra blå himmel 😉 

Jeg valgte også å montere opp en veldig praktisk og fin vegghylle, som vi har både urter, krydder og forskjellige oljer i fra Kremmerhuset – helt fantastisk å bruke til grillmat. Dette ble rett og slett til en liten kjøkkenkrok ved siden av grillen – så kjekt! Og så kan jeg ikke la være å se for meg at dette blir enda finere når huset omsider blir hvitt 🙂 

Denne vesken ble så fin med strå oppi, og pottene under valgte jeg i henge i taket med fisketråd. De er så fine og rammer liksom inn hele uteplassen. 


Pidestallene og lyktene er også helt nye for sesongen, det samme er putetrekkene. Jeg synes det er spennende å gå for litt andre farger enn vi har hatt tidligere, spesielt når de harmonerer så fint med årets nye uteplanter. Etter ferien blir det mange fine morninger og kvelder her – selv om det faktisk har rukket og bli et par allerede 🌸 Håper dere liker det! Og du – sjekk instagrammen min HER for en rabattkode som gir deg 20 prosent avslag hos Kremmerhuset 🙂 

54 kommentarer

 1. Så flott og fint det ble ser kjempe koselig ut! Ha en flott kveld

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Kjersti

  Så fint det ble hos dere 🙂 De har fått mye fint på Kremmerhuset nå.Kjøpte meg nettopp puter,speilbord og hyller som jeg er kjempefornøyd med:-)Kos dere masse i Italia.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Ja de har utrolig mye fint <3

 3. Utrolig fint og inspirerende! 🙂 jeg skal definitivt ta med en tur innom
  Kremmerhuset! Jeg lurer på hvor du har kjøpt plantene i de store pottene? Og hvilke planter det er?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det må du gjøre!

   Plantene er fra plantasjen, du kan lese mer om de her: https://www.carolinebergeriksen.no/2019/05/13/nye-favorittplanter/

   🙂

 4. Det blir fort litt stusselig og rotete med så mange små ting. Du burde gått for litt volum på en sånn plass. Og husk tipset om oddetall! To og to like ting gjør at det ser oppstilt ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀 Skal tenke på det neste gang, men vi syntes det ble fint til slutt 🙂

  2. Jeg er ening med Linn, uteplassen står ikke i samme stil som resten av huset dit inne ( men du har kanjske fått interiør hjelp inne )
   Beklager, og vet det er dårlig gjort å skrive sånn.
   Kos dere i vakre i italy

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi har ikke fått noe interiørhjelp hverken inne eller ute 🙂

 5. Elisabeth

  Så delikat og fint det ble! De sorte veggpottene var fine, håper de har dem i Tønsberg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 6. Håper ikke dere maler hvitt! Sjekk ut @farge-dagny på Instagram og hennes jobb for å forhindre forgråing av norske byer (og for mye hvitt!)! Hun har også skrevet boka Farger til folket, og det er utrolig interessant hvordan feks hvitt er en farge som nesten ikke finnes i naturen, og er en farge som lett skaper migrene og ufokus!

  1. Elsker farge dagny! Det flotte huset dere har fortjener en fin, harmonisk farge. Historisk så har sikkert huset hatt farger pg ikke vært hvitt

   1. Tror huset hadde blitt knallfint i hvitt.

 7. Så utrolig fint! Hvor er «husken» fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Ellos.

 8. Kremmerhuset kommenterte selv at de svarte veggpottene ikke tåler vann. Jeg lurer på om dine henger under tak?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt er under tak 🙂

 9. Kjempefint! Et lite råd ang hvitt hus.. Vi har det, og når solen skinner i solveggen, blir det ekstremt sterkt for øynene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips! 🙂

  2. Varm_Kakao

   Enig, det kan være fint med også helt grusomt å sitte inntil når solen reflekterers. Hva med å gå for en lys farge eller mer «dempet» hvit? 🙂

 10. Du er flink,!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Tar du inn alt hver kveld?
  Her er det så mye pollen at alt som står ute blir helt gult og ekkelt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men det kunne vi gjort da det er en del pollen. Heldigvis er det tak over uteplassen, så det begrenser litt mengden pollen som kommer inn dit.

 12. Interiør freak Lene

  Dette ble for meg en rotete uteplass. Det er alfor mange småting rundt omkring, og husk å jobb med oddetall når du plasserer ting. Gruppe med 3 og 3 f.eks. Her ser jeg for meg noe større og mye mindre av pynteting. Litt store krukker som er samlet, og noe mer farger i blomstene. Ble tamt med alt det dus grønne. De er lekre, men bør mikses med litt farger for å kvikke opp.
  Har du dette fremme, eller tar du det inn? Mye av det du har hengt opp er jo ikke egnet til å være ute i vær og vind.

  Hilsen Lene.

 13. Interiør freak Lene

  Håper dere bruker god tid på å velge farge til huset. Huset er stort, hvitt er en veldig dominerende farge på et stort og ærverdig hus. Nesten så man blir blendet. Det er mange lekre farger der ute, og mange flotte kontorer på Insta om gamle trehus. Følger flere, og de er så flinke til å ta vare på sjela i de gamle husene. Her kan du hente mye inspo.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for innspill 🙂

   Mange flotte ærverdige hus i gaten vår, og de aller fineste er hvite <3 Men det er jo mye smak og behag.

   1. Enig! 🙂
    Og med de store, grønne områdene dere har rundt huset, kommer det til å bli skikkelig fint! #hjerteøyneemoji

   2. Enig med deg. Vi bor i et tilnærmet likt hus som dere fra samme tidsperiode, og vi har hvitt hus. Bor i et villastrøk og alle husene her er hvite. Det er veldig flott. Velg hva som du synes er finest. Ikke alle liker røde hus.

 14. Bruker dere ikke inngangdøra? I så fall må det være veldig upraktisk og ha den blonsten hengende foran. Jeg synes det dere velger å pynte med ikke står i stil til huset deres dessverre. Et stort og gammelt hus gjør seg mye bedre med større og færre ting. Blir en mer herskapelig stil over det. Er altfor mye smått.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette er kjøkkeninngangen 🙂 Det henger ikke noe foran døren? Om du tenker på de to i front så er det 2 meter fra døren og frem til de 🙂

 15. Det første jeg tenkte da jeg så uteplassen, var at det var for mye ting til at det kunne være din. Er enig med flere andre her som skriver at det ble rotete inntrykk. Virker som du hat puttet inn flest mulig interiør og pynt for reklamens skyld, og da blir det mindre troverdig for min del iallefall..

 16. WOW så flott, superkoselig!

 17. Kjempefint! Tror huset kommer til å bli veldig fint i hvitt 🙂 Vi malte det hvitt for noen år siden og er sååå fornøyd 🙂 Er de rosa putene og det rosa teppet også fra kremmerhuset?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Ja, jeg tror det virkelig vil bli fint <3

   Det er også fra Kremmerhuset, ja 🙂

 18. Jeg håper det er tak over plassen deres for ingen av pottene du har fra kremmerhuset tåler vann. Ikke det store dype fatet heller.

 19. Synes fargene her ble litt blasse dessverre, er det fargejustert sånn som avokadoen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 20. Hva med lys lys grå farge til huset, jeg har selv hvitt hus, ting synes fort men sånn er det med hvitt hvis. Men jeg sybtes hvitt passer til alt men jeg er også glad i lys lys grå, hva farge har dere på taket? Rød Stein eller ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lyst grått er fint, det er et annet hus i gaten som har det med hvite karmer 🙂

   Vi har sorte glaserte taksten 🙂

 21. Har i overvejet nye utelamper a la dem slettvoll Selger, tror dem hadde vært knall til stilen dere har med svart interiør. Og dem passer også til hvitt hus eller annen farge

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, men de kan vi sjekke ut 🙂 Moren til Lars-Kristian jobber jo på Slettvoll 🙂

   1. Tror ogdå det hadde vært knall med en masse steppe salvie ved garasjen, ( for en stund siden viste du at du raket og ordnet et sted ute ) steppe salvie er en staud som skal klippes ned på høsten også kommer den år etter år, plus biene er taknemmelig for den 🙂 og den klare du å holde i live 🙂

 22. For en lun og fin uteplass, her kunne jeg godt drikke morgenkaffen min 🙂 Synes fargen på huset er fin som den er nå, men hvit er også en farge som er nydelig til disse store gamle villaene. Kos dere i Italia!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er kjempekoselig! Ikke minst et glass vin mens solen går ned bak trærne <3

   Tusen takk, koser oss masse 🙂

 23. Ikke gå for hvitt hus! Og i alle fall ikke grått! Farger til folket, sier jeg bare! Anbefaler fargedagny 🙂

  1. Hva nå hvis man er en grå mus som liker hvitt svart grå beige,
   Da anbefaler jeg heller Malin Jannie på instragrsm eller marthe klanderud 🙂
   Smak og behag, vi må ikke alle ha masse farger.

 24. Stilig uteplass! Men jeg har tenkt på at du som er så glad i snittblomster burde lage deg et stort og bugnende snittblomsterbed med dine favorittblomster 🙂 Så kan du når som helst gå ut i hagen og plukke deg en flott bukett. Hadde jeg hatt så stor hage som dere, så ville jeg hatt masse flotte snittblomster som georginer, peoner, brudeslør, zinnia osv.

  Det er bare å kjøpe frø og så dem på våren, så vokser de opp i løpet av sommeren 🙂

 25. Så koselig med en egen krok til jentene, det fikk jeg lyst til å lage selv 🙂

 26. Dette så rotete og blasst ut, så mye småtterier plassert i hytt og pine. Men er dere som skal bo der, så det spiller jo i grunnen null rolle hva jeg synes 🙂

 27. Jeg synes det ble koselig!
  Er dessverre litt enig i at det er litt «blendende» og «kjedelig» med hvitt hus…

 28. Hi Caroline,
  I think it is 10 years since your first blog post? Congratulations on a decade of blogging! 🙂 xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *