flowers for the weekend

God helg, dere! Jeg kjøpte meg verdens fineste blomsterbukett tidligere som jeg satt sammen helt selv – litt stolt der altså, for jeg synes den ble så innmari vakker  🌸 Disse rosene falt jeg for med en gang – skulle jeg valgt blomster til bryllupet mitt om igjen tror jeg kanskje akkurat denne buketten i en litt fyldigere versjon ville vært en god kandidat som brudebukett – selv om jeg selvsagt synes den jeg hadde fortsatt er kjempevakker 🌸 


Jeg har besøk av beste Gunnestad i dag og det er så koselig! Han har jo aldri vært her, så det er skikkelig fint å vise han hvor vi bor 🙂 Ville bare innom for å spre litt blomsterglede og ønske dere en god helg 🌸 

30 kommentarer

 1. Nydelig bukett!!
  Satt akkurat å tenke «Det kan passe som brudebukett».
  Kan du fortelle hva du har satt sammen? Spesielt navnet på de rosa rosene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet dessverre ikke, men jeg kan høre med butikken hvor jeg kjøpte dem 🙂

  2. de rosene heter mentha roser

   1. Tusen takk for svar

 2. Spesielt navn på rosene? De var aldeles Nydlige..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke dessverre :/

  2. Mentarose

 3. Hvor er toppen og buksen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Toppen er fra h&m og buksen fra Zara 🙂

 4. For noen lekre bilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Verena 🙂

 5. Hvor er toppen og buksa fra? Herregud, så fine roser!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk! Synes selv de var så vakre!

   Toppen er fra h&m og buksen fra Zara 🙂

 6. Hei! Hvor er buksen fra? Sykt fin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

 7. Jeg syns dere tar mange bra bilder, men disse syns jeg ble litt blasse. Pluss at dere ødelegger kvalitet på bildene når alltid skal blurre ut huden, spesielt på bringen. Ser på bilder av LK på instagram i bar overkropp, det ser egentlig bare fake ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Ida!

   Tusen takk 🙂

   Det er ikke gjort noe «blurring» på hud på disse bildene, og det er heller ikke noe vi «alltid» gjør.

 8. Helen E.

  Blomster er pent, men jeg synes denne buketten ble fryktelig blass. Fikk du lett til spiralbinding?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg satt sammen miksen selv, jeg bandt dem ikke opp selv.

   1. Men er ikke det helt vanlig når man kjøper blomster da? Å velge hvilke man vil ha og så binder de ansatte den sammen?

    Kjøper du som regel ferdigbuketter, kanskje?

    Rosene var nydelige, men jeg likte ikke så godt tilbehøret. Smak og behag 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, men jeg synes altså den ble så fin at jeg understreket at jeg har satt den sammen helt selv 😉 Jeg pleier alltid å gjøre det, det er jo ikke første gangen jeg viser frem fredagsbuketten 😉 Men å binde den opp, det er sjelden jeg gjør selv, selv om det har hendt det også 🙂

   3. Elsker litt god, gammeldags husmor-shaming, Gro. «DU kjøper vel ferdigbuketter, du da?»

 9. Var voldsom blass den buketten. Er dette riktige farger?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

   Elsket de duse fargene <3

 10. Nydelig bukett, nydelig Caroline! Håper dere får en fin ferie og rolige dager med jentene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid 😀

 11. Hei! Har du et sleepy/droopy øye? Jeg har også det og lurer på om du har noen tips til sminke, sminker du det annerledes for å få øynene like el.

  🙂 AnnK

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke noe droppy øyne, da hadde du sikkert sett det før 🙂

 12. Make up brand and colour ?

 13. camilla

  Du är bara så fin och med en fantastisk bukett, skrattar högt åt att du får bemärkningar på både bukett och ansikte..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *