en kopp med litt rosa hverdagsmagi

Hei fredag og øs pøs regn 🌸 I dag ble jeg bare liggende under dyna da klokken ringte rett før seks, regnet trommet mot vinduet og taket, og noen ganger er det så fint å lytte til. Jeg fikk meg liksom ikke til å sprette opp. Da jentene var avgårde i barnehagen, laget jeg meg en kopp med noe rosa og så utrolig godt at jeg bare må dele det med en gang! Jeg ble så inspirert da jeg var innom Happy Foods i Oslo og fikk servert rosa rødbetlatte med ingefær, så jeg lagde rett og slett det samme her hjemme! Og vet du hva? Det er skikkelig, skikkelig godt og også veldig enkelt – om du bare har en juicer. This is what you do 🌸 


du trenger

♥ 1 liten rødbet ♥ 40 g. ingefær (jeg liker den litt sterk) ♥ honning ♥ soyamelk 

Ha rødbet (helst ferdig skrellet og helt klar) og frisk ingefær (fjern skallet) i en juicer. Ha juicen over i en kjele og varm den opp, sammen med litt honning – her kan du bare smake til. Hell blandingen over i et glass og spe på med steamet melk.

Rør det gjerne inn underveis og avslutt med litt skum på toppen. Jeg bruker en steamer som lager superdeilig, steamet og fluffy melk, men har du ikke dette, går det fint å varme melken i en kjele før du rører den inn med rødbetjuicen også. Så godt og så enkelt! Litt rosa magi i hverdagen er dessuten aldri feil 🌸


God helg, dere! 

19 kommentarer

 1. This pink drink definitely makes immediately happy, dear Caroline, not only on rainy days 🙂 Thanks for sharing!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Dette så deilig ut og må absolutt prøves, men for noen bilder! Du imponerer igjen og igjen. God helg til dere alle <3

 3. Jeanette

  Nydelig farge!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Dette både så og hørtes godt ut! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

 5. Det så nydelig ut! Hva slags topping er det? Og hvor kjøper du det? 🙂

  1. Det er spiselige blomster – jeg kjøpte de her: https://www.ekstragodt.no/categories/kjeks-og-bakevarer

 6. Så deilig! Og utrolig flott med blomstene på toppen – tørker du selv eller får man kjøpt det noe sted? 🙂

  1. Du får kjøpt spiselige blomster flere steder, blant annet her: https://www.ekstragodt.no/categories/kjeks-og-bakevarer

 7. Caroline

  Hvor er koppen fra? Evt hvilket merke?

 8. Altså Nam! Jeg er egentlig ikke så glad i rødbete-smaken, men denne var skikkelig god!!
  Tusen takk for en gøy og litt annerledes oppskrift

 9. Nam så virkelig god ut
  Kan du linke modellen dere bruker til juicer? Er så mangen

 10. Det så veldig fristende ut 😀 Jeg lurte på om du kan lage et innlegg om hva dere lager ut av rester o.l? Tar alltid i mot gode tips om restemåltider 🙂

 11. Så stilig! 🙂 Det så ut som en skikkelig digg og næringsrik godsak.

  Jeg driver Ekstra Godt.no og vi har forresten ADD:WISE sine blomsterstrøssel på lager.

 12. Wow, dette må prøves! Anbefaler også golden milk, om man liker denslags <3

 13. Det må være den vakreste rosafargen jeg har sett! Skulle gjerne hatt en kjole i den fargen!

 14. Hei og takk for oppskrift
  Kan man bruke valig melk istede for soyamelk?
  Ha en fin høst

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg helt sikkert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *