7 superfine bikinier

reklame: annonselenker gina + nelly 

Vi reiser på ferie til søndag og jeg startet pakkingen allerede i går – det går altså så treigt når jeg skal finne antrekk for reisen og i tillegg skal pakke for jentene, så det lønner seg for meg å starte tidlig 😉 Jeg fortsetter i kveld, ser litt på Outlander innimellom, prøver antrekk, synger litt, snapper litt – er ikke rart det går sakte fremover 😉 

(annonselenker) 1. bikinitopp HER (denne er superfin til skjørt og denimshorts også) 2. bikinitruse HER i det mykeste stoffet du kan tenke deg! 3. badedrakt HER 4. leopardbikinitopp HER 5. leopardunderdel HER 6. badedrakt med store knapper i siden HER 7. hvit bikinioverdel HER 8. bikintruse HER 9. bikinioverdel HER 10. underdel HER 11. bikinioverdel HER (denne er så utrolig fin) 12. high waist bikiniunderdel HER 

👙👙👙👙

Vi reiser først til Italia og deretter direkte derfra og til Tyrkia, så med meg i kofferten pakker jeg selvfølgelig bikinier og badetøy. Det blir to deilige uker! Har du sett at det finnes masse fine bikinier hos Gina Tricot i år? Sjekk det ut HER! Det har i hvert fall jeg lagt merke til, derfor har jeg sikret meg en helsort variant samt en fin hvit en derfra. Over her ser du noen andre av årets bikini- og badedraktfavoritter også 🙂 

36 kommentarer

 1. Jeg håper at dere har satt dere inn i situasjonen i Tyrkia og hvilket regime dere støtter ved å legge ferien der.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er klar over situasjonen, ja, men om alle skulle slutte å reise dit ville det gått ut over lokalbefolkningen :/ Vi reiser jo til et lite sted og støtter jo mer eller mindre den lokale næringen der. Man støtter jo selvsagt staten også på den måten, men jeg tror ikke den beste løsningen er å slutte å reise dit.

   1. Samme argument kan man jo bruke for alle diktaturer?

    Eller er det bare de solfylte med fine strender det gjelder?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det kan man, men er løsningen å ikke reise dit når lokalbefolkningen er avhengig av turisme?

  2. Hei!
   Kan ikke Caroline få lov å gjøre noen ting uten at «pekefinger» kommer med en gang? Veldig trist å lese dette gang på gang på…….Veldig spesielt overfor et fullt oppegående menneske som Caroline som klarer å ta egne valg! Ønsker deg å dine god ferie, og takk for en herlig blogg med variert innhold å bilder i særklasse

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Anni 🙂

    Jeg tror ikke hun mente å rette noen pekefinger 🙂

  3. Victoria

   Folk. Jeg har familie i Tyrkia. Jeg har null problemer med å være der!

 2. Barnehagelæreren

  Høres ut som meg når jeg pakker. God ferie hvor i Tyrkia reiser dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi besøker foreldrene til Lars-Kristian i Yalikavak, de har leilighet der 🙂 Har ikke vært der siden 2013, så nå er det på tide synes både dem og vi 🙂

 3. Flyr dere direkte fra Italia (Roma?) til Tyrkia?

  Når dere var i Florida? Hvor mange dager var dere i Orlando, og hvor mange dager i parkene? Dere var «kun» i Disney-systemet, ikke Universal? Følte du dere hadde nok tid i Orlando?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi flyr direkte fra Roma til Tyrkia, ja 🙂

   Vi brukte 6 dager i parkene, og følte egentlig at vi kunne vært der mer. Men vi var ikke i parkene da det åpnet, og brukte ikke «hele» dagen der, om du skjønner 🙂 Vi kom ca. 11 hver dag.

 4. Har vært i Tyrkia, å det byr meg i mot! Boikottet det landet for lengst.
  Men for all del.. Vi velger alle selv hvor vi reiser:) pass på dere selv der nede,og ikke la dere lure 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tyrkia er så mangt, hvor var du? Vi drar til Yalikavak, det ligger sørvest og er ganske så annerledes enn resten av Tyrkia 🙂

 5. Blir det ikke deilige Hellas i år?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, Hellas i august 🙂 Rett før skolestart.

 6. Gjør dere noe annet enn å feriere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Nei 😉 Vi tenkte i fjor at vi måtte benytte oss litt av friheten vi har før Nelia starter på skolen. Men ferie og ferie, vi jobber jo en hel del på ferie, selv om det naturlig nok blir litt mindre enn hjemme.

   1. Ja herregud, benytt dere kan reise mye for hun begynner i skolen ( er usikker på om hun kan få like mye fri fra skole)
    Kos dere og ta avsted med god samvittighet ( der er mange som er misunnelig og sånn er det bare 🙂
    God helg

 7. Miljøet .. :/
  du flyr mye. Kjøper du klimakvote for å gjøre opp?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har faktisk planer om å fly langt mindre fremover! 🙂 Turene vi skal på i sommer er bestilt for lenge siden, så de er det ikke noe å gjøre med. Vi drar blant annet til Hellas i august, og den turen bestilte vi i august i fjor.

 8. Fikk litt dårlig samvittighet jeg..
  Kritiserer aldri hva du skriver å heier på dere. Ang å reise til Tyrkia. Har nok vært uheldig jeg da, vært i alanya som er en rett og slett en forferdelig plass. Også var det i tanke på alt som skjer i landet generelt der.
  Men det er hverfall godt dere skal ett helt annet sted!beklager igjen, ha en god ferie begge steder. Italia derimot love IT!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Det må du ikke få :p Jeg skjønner veldig godt hva du mener, da jeg ikke har spesielt positive opplevelser fra Tyrkia fra da jeg var liten. Men Yalikavak og området rundt Bodrum er noe helt annet enn Alanya og de andre tyrkiske stedene. Det ligger svært nært Hellas, og har tidligere tilhørt Hellas. Du ser blant annet over til Kos 🙂 Så du får nesten mer en følelse av å være i Hellas enn i Tyrkia 🙂 Googler Yalikavak og Bodrum så skjønner du hva jeg mener.

 9. Å, så koselig det blir med ferietur ! 🙂 Vet du hva, du inspirerer veldig…! 🙂 Hender seg jeg tenker etter å ha lest bloggen din; fy søren, alt det den dama får til! 😀
  Kos dere masse på ferie, gleder meg på deres vegne at dere er så priveligerte! <3
  Stor klem! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

   Vi skal kose oss! Lover <3 😀

 10. Hvilken måned liker du best å reise på ferie til Hellas ? Selv har jeg alltid pleid å reise i August. I år reiser vi tidlig. Allerede i midten av juni. Rekker dere noen dager hjemme før skolen starter da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   August er best, da er vannet varmere og luften ikke så varm som i juli 🙂 Tidlig juni kan det fort være litt kjølig i vannet, men er jo ikke mange gradene 🙂

   Ja, de starter ikke før 26. august. Så vi har heldigvis en uke på oss 🙂

   1. Er ikke 1. skoledag mandag 19 august?

   2. Oj! 26 AUG!! Det var da veldig sent! Er det pga at de starter i 1?

   3. Til dere som skriver at skolen starter 19 august, ja kanskje offentlig skole, men kanskje privatskoler starter 26 august. Eller utsatt skolestart? Ikke noe å spekulere i.

 11. Så da er det faktisk bare på grunn av skolestart dere reiser mindre og ikke på grunn av miljøet.
  Takk for oppklaringen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi har fortsatt mulighet til å reise i høstferie, juleferie, vinterferie og opp til flere ganger i sommerferien. Vi har bare ikke den samme fleksibiliteten som før. Men vi har jo besteforeldre og kan fint reise på andre tidspunkt enn skoleferiene.

   Så nei, det er ikke på grunn av skolestart.

   Da fikk du enda en oppklaring 🙂

  2. Helen E.

   Ifg skolehjulet er skolestart 19.august i Østfold?

 12. Barnehagelæreren

  Jeg forstår det bare ikke kan ikke Caroline og hennes familie reise dit de har lyst til å reise på ferie sånn som de fleste andre??
  Jeg har på grunn av min manns familie reist mange ganger til Tyrkia.
  Nei jeg støtter ikke regime og politikken Erdogan står for, og jeg hadde ikke reist dit så mange ganger om det ikke var for familien til min mann.
  Men vær klar over at lokalbefolkningen ikke nødvenigvis har valg denne situasjonene selv. Fattigdommen er økende i landet, Tyrkia sliter men svak valutta og inflasjon, en av årsakene er faktisk sviktende turisme. Færre turister betyr mindre jobb for sesongarbeiderne som jobber i turistnæringen. Så jeg tenker som Caroline at det å boikotte landet er kanskje ikke den beste løsningen.
  Når det er sagt Tyrkia er et stort og mangfoldig land som har mye å by på av kultur og opplevelser. Sol og bad for den som ønsker det både i middelhavet og ved svartehavet, store fjellplatåer, rester av flere tusen år gammel bosettelse, flere byer og steder som står på UNESCO sin værneliste, spor etter silkeveien og spennende natur. Så mulighete for å finne noe en liker ved landet er der.
  Så reis dere til Tyrkia og kos dere, området rundt Bodrum er veldig fint. En ting jeg ofte gjør er å finne ut når det er markedsdag og oppsøker det lokale markedet der jeg er.
  Der selges alle typer grønnsaker og frukt, andre typer matvarer, søtsaker og noen ganger levende kyllinger, høner og geiter.
  God ferie

 13. Jeg er enig i at man skal ta hensyn til miljøet, men nå begynner jeg å få litt nok av «arrestasjonene» i kommentarfeltet. Det er lov til å være kritisk og oppfordre til endring uten å være ufin. Flere kan gjerne være mer oppmerksomme på hvordan de ordlegger seg:)

  Jeg beundrer deg, Caroline, for din mentale styrke og utholdenhet med så mye kritikk året rundt. Av denne grunn alene fortjener du en laaang og god solfylt ferie 😀 Kos dere masse! Klem fra en fast leser 🙂

 14. Varm_Kakao

  Blir gøy å se bilder fra Italia og Tyrkia, ha en riktig god tur! 😀 Jeg var i Roma for noen få år siden, likte meg veldig godt der. <3

 15. Hei! Vil du si at den hvite bikinien er stor eller liten i str? Er vanligvis en S men opplever ofte at bikinitrusene er så små, så lurer på å bestille M. Hvilken str. har du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *