en skikkelig digg lunch bowl

Lyst på noe veldig godt til lunsj i dag? Da må du lage dette! En helt latterlig god lunch bowl (dere vet hvor mye jeg elsker alt som kommer i bowls 😋) som gjør deg både glad og mett – dessuten er den superenkel å lage – og det er alltid et pluss i boka! Ta notater – her kommer oppskriften på noe du med sikkerhet kommer til å lage flere ganger i sommer 🙂 


du trenger

♥ 1 dl. quinoa ♥ 2 dl vann ♥ 1 pakke cherrytomater ♥ 1 avocado ♥ frisk koriander ♥ juice fra 1 lime ♥ salt + pepper ♥ 1/2 dl. olivenolje ♥ 1 sjalottløk ♥ 2 ss. eplecidereddik 

Kok quinoa som anvist på pakningen – ikke glem å skylle den først 🙂 Del cherrytomatene i to, ha olje i en stekepanne og stek dem til de blir møre og fine. Dryss over litt salt og pepper. Del avocadoen i to og fjern steinen. Legg dem på grillen med skallsiden opp i 5-7 minutter, følg godt med underveis ettersom de fort kan bli brent. 

Så til toppen av kransekaka, prikken over i’en og det som gjør denne bollen ekstra god: dressingen! Ha eplecidereddik, en neve frisk koriander, sjalottløk, saften av en lime og olivenolje i en blender eller en stavmikser. Bland godt – smak til med salt og pepper. 

Dander alt i en bolle, og hell over dressingen. Hakk opp litt ekstra koriander og ha dette på toppen av bollen sammen med resten. Forbered deg på å ville ha mer når du har spist opp! 


Håper du liker 🌿

13 kommentarer

 1. Så nydelig ut!!
  Har du forresten sluttet med lavkarbo?

 2. Åh…dette fikk jeg skikkelig lyst på
  🙂

 3. Bowl = bolle/skål. Du er en av få influencere som har et ok språk, vær så snill og fortsett med det. Du er tross alt journalistutdannet, er du ikke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Jeg liker å variere litt 😀

 4. Now my mounth is watering, dear Caroline, as this lunch bowl is perfect!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Må det grilles? 🙂

 6. Det skal jeg absolutt lage..
  Men trur ikke jeg vill grille avocado en.. Mister den ikke noe av den nydelige smaken sin da?
  Ha en fin dag

 7. Sara Katrin

  De små skålene var veldig søte.
  Hvor er de fra?

 8. Fine, inspirerende Caroline. Idag ble jeg litt ekstra glad for dette innlegget siden formen ikke er helt på topp 🙂 God kveld til deg.

 9. OMG. Hva skjedde i det sykkelinnlegget egentlig? Igjen.
  Her skulle jeg til å kommentere at «det er dette som er hverdagsmagi», «meningen med livet» og for et nydelig bilde det nederste var, med kveldslyset. Du vil sikkert ikke ta opp dette igjen nå, men jeg synes bare det var et fantastisk innlegg jeg. Syklet dere ikke på skogsvei da? Uansett, hjelpes meg.

 10. Nam! Det så godt ut, skikkelig fine og fristende bilder. Takk for tips! 🙂

  Hilsen fast leser <3

 11. Hei! Hvordan skyller du quinoaen? kornene/frøene(?) detter bare gjennom silen min

 12. ! Går der an å bruke avocado uten å steke/grille tror du, eller blir den mye kjipere av det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *